Bazı insanlar diş macunu fırçası alırım diyorlar ama bu çok daha kırıcı bence. 😱😁 siz nasıl yaklaşırsınız ve ne söylerdiniz? Ağzı kokan sevgiliye onu kırmadan bu durumu nasıl anlatırdınız?
Ağzı kokan sevgiliye onu kırmadan bu durumu nasıl anlatırdınız?
Söyleyemem, diş macunu ya da fırçası alınmasındansa suratına açık açık söylemek bence de daha hafif olabilir.😂 Dişlerinde çürük vs. vardır muhtemelen. Kendime randevu alırım, aynı anda ona da alır ve beraber gidelim derim. Düzenli olarak dişçiye gideriz işte, mükemmel aktivite.
Pislikten nefret ederim. Bir kişiyle selamlaştıktan sonra elimi yüzümü mutlaka ıslak mendil veya kolonya ile temizlerim. Nerden bileceğim belki ***ünü başını ***nı elledi. Yanında temizlik malzemesi taşımayan pis insanlardan uzak duruyorum. Toplu taşımaları da iki kişi parası verip yanıma kimseyi oturtmam. Dünya pislik içinde leş...
Yorumu ciddiye alma 🤣🤣🤣 Temizizde hastası da değiliz.
ben ayrılırdım şimdi popiş muamelesi çekmeyin ama ben o kokuyu bi kere aldıktan sonra atlatamam bunu en temizi bitirmek travma olur bu bende benim burnum fazla hassas
Söylenmesi çok kırıcı olur bazıları dişini fırçalasa bile diş çürüğünden dolayı koku olabiliyor. Yanında naneli sakız bulundur onada ikram et ve söyle böyle konularda çok dikkat ederim veya buna benzer bir şey söyle.
Dişlerini günde kaç kez yıkıyorsun diye sorardım. Gül kokuyo ama gülün dibine s. cmislar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgili değil de yakın arkadaşım böyle hijyenik değil, bir de çok erkek seçiyor işte temizliğine dikkat etmeli falan. Ulan senin her tarafın kokuyor diyemiyorum...
Baharatlı bir şeyler mı yedin diye sorulabilir kibarca Zira ağız kokusunun bir çok sebebi var Kişiye ağzının koktuğunu kabul ettirmek epeyce zor bir mesele