Abi ağzı cehennem azabı gibi kokuyor kırmadan nasıl söyleyebilirim ya da ağız kokusunu ne geçirir ne iyi gelir ona göre bir şey dicem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazıları direkt söyle demiş onlara katılıyorum. Kısa ve net ol dallanıp budaklandırma. Canım acaba dişinde çürük falan mı var belki sen almıyor olabilirsin ama ağız kokusu geliyor. İstersen bir baktır de. Konuyu kapat. Uzatırsan rencide olur. Konuyu değiştir havayı dağıt. O halleder insansa eğer😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. ben yerinde olsam kendim dişciye giderim onu da alırım. dr ile konusur onu tavlarım tabi onceden. dr onerir efendim sizide muayene edebilriz. sen orada elemanı ikna et yatır koltuga. dr beye söylet. zaten agzı kokan birinin dişlerinde sorun vardır. agız kokusu zamanında arastırmıstım. yüksek ihtimal agız saglıgı yani dişçi bi ihtimal dahiliye bi tane daha vardı ya unuttum bak:D neyse dr bey boylece muayene de eder işte güzel olur.
ha bu arada bence erkekler hani bu konuda cok da kırılmazlar. benzetme yapma yine düz kokuyo vs desen kafi ama:D erkekleri erkekce seylerde zedelersin. kadınlarıda kadınca. misal ya senin bıyıkların mı var ya dese gibi.
sonra yıllar sonra itiraf edersin. işte sana oyun oynadım vs gülersiniz ve adamın gözündede vay be hatuna bak diye saygı duymasını saglarsın. ben en azından helal olsun uyanık bak düşünmüş bu denli der sayygı duyarım
00 Yorumla
kibarca söyleyebilirsiniz. öncelikle ağız kokusunun kaynağı önemli. yoğun sigara kullanımı, diş fırçalama alışkanlığının olmaması, diş çürükleri, dişeti enfeksiyonları, kötü ağız hijyeni gibi nedenlerden olabileceği gibi, sindirim sistemi rahatsızlıkları nedeniyle de olabilir. ilk olarak bir diş hekimine muayene olup, ağızdaki çürük-dişeti hastalığı gibi durumları varsa onların tedavisini takiben devam ederse bir dahiliye uzmanı ve kbb uzmanına görünmesi gerekebilir.
02 Yorumla
Soran1 yılGargara suyu iyi gelmezmi kokusuna
Gizli Üye(25-29)1 yılMillet ne boş yapmış gerçeklikten uzak yok diş fırçalasın yok ağız bakımına dikkat etmeyen de ne bileyim çok ağır bir koku varsa bilemem neyden kaynaklı da öpüşürken filan illa ki ister istemez karşındakinin ağız nefes kokusu geliyor çok rahatsız edici olmasa da hafiften gelir biraz bu herkeste vardır zaten ama seninki aşırı rahatsız edici ise bilemem
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
50Cevap
ahahaha cümlenin başından okuyunca bi gülme geldi.. Sevgiline, "Son zamanlarda dişlerine dikkat etmeni öneririm, diş insanın elinden gittimi bi daha gelmez gibi duyarlı konular acabilirsin. Ayrıca, ağız kokusunu önlemek için diş fırçalama, diş ipi kullanma ve ağız gargarası gibi yöntemleri önerebilir, ve bak ben bunları kullanıyorum sen ne kullanıyosun diye sorsan muhtemelen kendinden utanıp başlayabilir. Veya gecen bi komşuyla denk geldik veya bi arkadaşla deyip başkasını kastederek, ona göndermede bulunabilirsin. Ağzını bi açtı mezarlık kulübesi gibi koku geldi ağzından bende hemen konuyu değiştirip kaçtım diyebilirsin. Afedersin ama eşek değilse anlar diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılHayatım, canım her ne diye hitap ediyorsanız eşinize. Biraz daha dikkat et bence ağız sağlığına diyebilirsiniz, mesela sık sık fırçalayabilirsin gibisinden. Hem bunda kırılacak bir şey yok ki. Çünkü bu sadece sizin için değil hem de onun iyiliği için yani.
10 Yorumla
1 yılDirekt söyle diyenleri dinleme. Söylersen de senden ayrılma ihtimalini göz önünde bulundur öyle söyle. Bu tarz şeylerin doğrudan söylenmesi insanı çok kırar. Dolaylı yoldan söylemeye çalışman daha doğru. Naneli şeker alıp ver. Nefesini açar, ağız kokusunu giderir. Tabii o anlık. Diş fırçalama alışkanlığı yok ise aynı kokuya yeniden maruz kalabilirsin.
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha ağız sağlığını yerine getiremiyor nasıl ilişkiyi yürütsün 😩
Al bi diş macunu fırça hediye et kimse kusura bakmasında karşısındakine bile saygısı yok sen o kokuyu çekmek zorunda değilsin

Bu marka çok iyi sigara içenler için olanı da var.
14 Yorumla- 1 yıl
Agiz kokusuna kesin cözüm mü?
- 1 yıl
Dişimde dolgu var önceden de koku vardi
1. yol: Aşkım canım bebişim böcüşüm naneli sakız aldım bir tanem ister misin canım aşkım akciğerim? Hayır mı? Ama olmaz ki şimdi böyle ciğerimin köşesi al al, çekinme tek tanem. Ya naz yapmaaaa hadi al şunu AL LAN
2. yol: Aşkım canım bebişim böcüşüm BİM'e indirimli diş macunu gelmiş yanımda param yok sen alır mısın tek tanem? Evet mi? Teşekkür ederim ciğerimin köşesi. Aaaa aşkım aldın ama sende kalsın benim acilen gitmem gerekiyor akraba hazretleri beni bekler, görüşürüz akciğerim seni öptüğümü farz et muaah!
3. yol: Aşkım canım bebişim böcüşüm ben namaz kılmaya gidiyorum benimle gelir misin? Tamam mı? O zaman gel abdest alalım.
4. yol: Aşkım canım bebişim böcüşüm en son ne yedin? Hee... Kokuyu aldım da o yüzden.
5
00 Yorumla
1 yılTatlı dille kuzenim de dün dişçiye gitmiş de veya ablam gitti de dişleri hep çürümüş çıkarıo mecbur implant yapacaklar çok zor implant filan de özellikle fiyatı çok pahalı de en son dayım tüm dişi için yaptırdı 250 bin TL filan istiyen vardı masraflı de kendime yeni macun aldım çok iyi filan de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen eskiden sevgilime açıkça söyledim. Sonra aradan çok zaman geçti ben hasta oldum ağzım kokmaya başladı. Bu kez sevgilim bana söyledi. Ben sevgilime teşekkür ettim. Doktora gittim. Enfeksiyondan dolayı tedavi gördüm. Açıkça söylemek gibisi yok. Kıvırma etme. Şunu de. Ağzın kokuyor. Bundan rahatsız oluyorum. Bu sana olan sevgimi etkilemez. Ama seninle yakınlaşmamı engelliyor. Ya bir kere de insan olun ya. Sevgi dediğin en ufak şeyde yıpranır mı. Sana teşekkür etmesi lazım sen söylediğinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPartnerinle aranızdaki iletişim çok önemli. Ona olan sevgini vurgulayarak ve bu durumu genel bir sağlık konusu gibi ele alarak söylemek, kendini kötü hissetmemesi için yardımcı olabilir. Mesela, şöyle diyebilirsin: 'Bazen nefesin biraz ağır kokabiliyor, belki fark etmemişsindir. Bu, ikimizin de dikkat etmesi gereken küçük bir sağlık konusu olabilir, senin sağlığını önemsediğim için bunu paylaşmak istedim.
00 Yorumlaof başına gelmeyen bilmez... eski sevgilime söyleyemediğim için her sabah dişlerimi fırçalarken onu da arıyodum hadi beraber diye sonra ona da gargara ve dil sıyırıcı almıştım her sabah ve gece beraber diş fırçalıyoduk görüntülü. Çantamda hep ağız spreyi ya da mentollü sakız taşırım sürekli ona da ikram ediyodum böyle böyle hallettim
33 Yorumla- 1 yıl
Ayy kb ama çok güldüm jsksjsjs
- 1 yıl
@Sivaslıııış :') başka çarem yoktu
1 yılAşkım sarımsakmı yedin nefesin kokmuş de zaten yemediği için anlar dişini fırçalar bidahakine diye düsünüyorum
33 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklı.
- 1 yıl
E tabiki mantıklı olacak akıllıyız abla
Öncelikle gençsin ve karşindakide genç bakımı hijyeni ögrenememiş kendini yetistirememis biriylesin ona tabikide ebeveyni gibi olup aşkım dişlerini gunde kac kez fırcaliyorsun ben 3 diyerek başla muhtemelen 1 diyecektir doğru olup olmadigini sen anla eğer dogruysa çürük dişi var eger fircalamadigindan eminsen onun alınmasından pekde çekinme pat diye söyle bence artk fircala seni kırmak istemiyorym. hayatima bolemi gireceksin demelisin.
11 Yorumla- 1 yıl
hiç fırçalamıyordur öte yandan genelde din işleriyle iştikal eden insanların ağzı bok gibi kokar çünkü macun kulkanmazlar günahmış ya ondan misvak kullanırlar ya da sadece çalkalarlar onlarda çalkanınca ağız kokusu geçer sanarlar hele cebinde parası olmayanların ağzı zaten berbat kokar cimrilerin ağzı bok gibi kokar muhasebelerinde ağzı gött deliği gibi kokar
Rossmanda ağız spreyi satılıyor.. kasa arkası ürünüydü. Yeni çıkmış herhalde.. kasiyer almam için ısrar etti. Primle çalıştıklarından diyebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı insanlarda ne kadar bakarsa baksınlar koku problemi oluyor, açıkçası hayatıma alacağım insanda dikkat ettiğim bir özellik bu o yüzden ne kadar hoşuma giderse gitsin bir insan bunun için ayrılırdım.
11 Yorumla
Soran1 yılOoofffyaaaaaaaAaaa
1 yılYani sürekli çay kahve sigara kullanıyorsa aşkım dişlerimi temizletmeye gidicem gel beraber muayene olalim gibi bir öneride bulunabilirsin. ya da durumu güzel bir dille, hayatım kişisel bakımına özen gösterdiğini biliyorum ama ağız ve diş bakımına biraz daha özen gösterelim istersen sana çok güzel ürünler önermisler beraber alıp kullanalım mi gibi gibi. Belki ciddi bir sağlık sorunu vardır en azından öğrenmiş olursunuz.
00 Yorumla
1 yılSevgilim benim diş etlerimde problem var dişçiye gidelim aaa senide göstermiş oluruz sende çekilmeler var 😇 kanalizasyon lağım foseptiğ gibi kılıyorsun 😇
00 Yorumlamiden mi agriyor diye sor. genellikle mide ağrısı agiz kokusu yapar. ağrımıyor derse allah allah agzin kokuyor gibi geldi ben de hasta oldugunu düşündüm de belki anlar
00 YorumlaNaneli şeker ikram et. Özel bir günde de elektrikli diş fırçası al bu son modelmiş gayet iyiymiş bende aldım aynısını falan diye öve öve hediye et.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Direkt söylemelisin bence. Normal bir insan en az günde iki kere diş fırçalar. Karısı, sevgilisi artık her kimse biriyle yakınlaşacaksa ağzına bir sakız falan atar. Bunları düşünmeyen biri oturma organını da yıkanıyordur
00 Yorumla
1 yılEkewlkrdkeoe
Bu dert bende de vardı. Zaten kavgalı olduğumuz dönemde tak diye söylemiştim. Sonra bıraktım zaten
10 Yorumla
1 yılSöykesen ne olacak, dişleri çürük ya da bakımsızsa yine kokar sen en iyisi onu dişçiye gitmeai için ikna et
10 Yorumla
1 yılFırçayla macun ver selenadaki selin öyle yapiyodu ya
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Aynı bu cümleyi kur cehennem azabı gibi de dişlerini tel fırçayla fırçalar utancından
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılnaneli mentollü mentos sakızlar var onlardan al onada ver ya da bi diş fırçalama saati ayarla atıyorum gece 12 civarı görüntülü arayıp beraber diş fırçalayın. herhangi bi sağlık sorunundan dolayı da ağız kokabilir
00 YorumlaÜrün öner bak ben kullanıyorum ağzımı dişlerimi tertemiz yapıyor denemelisin bence sende tavsiye ederim de
00 YorumlaBen sırf bu yüzden sevgilimle ayrıldım bakımına önem vermeyen de ne bileyim 👀🤢 diş fırçası hediye et en iyisi sen.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Sinüziti vardır ya da ağzında çürük muhtemelen. Nanali sakız ver anlar belki söylemesi zor bir durum
00 Yorumla
1 yılBen olsam anında ayrılırdım nasıl söylerim diyo bu da
10 YorumlaAcik acik konusmalisin ve ya doktora gitmesi gerektigini soylemelisin bence
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 508 cevap paylaştı. Kırmadan diye bişey yok.. Kırılırsa bir daha unutmaz bakım yapmayı..
10 YorumlaSammiysek direkt değilsek sonsuza kadar bende saklı kalır ağız kokusu hahahah
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl”Yaklaş, kulağına bir şey söyleyeceğim” de ve yaklaşınca kısık sesle ”ağzın kokuyor” de sonra bak bakalım nasıl mis kokulu oluyor! 😅😅 Ağzını artık deterjanla yıkamaya başlar. 😅😅😅
10 Yorumla
1 yılDirek solerim kırılsın isterse insan öz temizliğine dikkat etmeli
10 Yorumla
1 yılSürekli taze nane ver, naneli sakız ikram et olmadı direkt yanında diş macunu fırçası götür.
00 YorumlaNe söyleyeceksin direkt ayrıl eşek kadar adama hijyen mi öğreteceksin
00 Yorumla
1 yılDişini fırçaladın mı sen? Diye sor ne var bunda
00 Yorumla
1 yılHastaysa sözüm yok ama 18 yaşını geçen birinin böyle bakımsız olması çok rezil bir şey.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılAğız bakım suyu aldır Gratise götür ben de kullanıyom falan de sjdjd
00 Yorumla Boşuna uzatma "aşkım ağzın kokuyor" gibi bir şey de geç
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun cehenneme düşmeden yaşamakta zor be
00 YorumlaAğzının koktuğunu başkası sana söylemiş gibi söyle. Direkt kendi ağzından söyleme
00 Yorumla
1 yılTabiki dis fircalayacak ve mükemmel bir bakim lazım 😊
00 Yorumla
1 yılAğız sağlığı ile ilgili konuyu açarsın oradan ilerlersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOff bana ilkokul sıra arkadaşımı hatırlattı bu durum. Kızdan ölüm gibi koku geliyordu kaçamıyordum da öğretmen desen diktatör sınıf desen elli kişilik. Sırada 3 kişiyiz hahshsdhfjja
00 Yorumla
1 yılBol bol su içmeli ve kahve çekirdeği anlıkta olsa geçiriyor
00 YorumlaAşkım seni kırmak istemem ama şöyke bi durum var de
00 Yorumla
1 yılDeki hayatim lütfen h ile başlayan lafları çok kullanma 🤭🤣🤣🤣
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılKırmadan söylemenin bı yolu yok bunun bodoslama söyle gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaşık olsam ağız kokusu rahatsız etmezdi galiba beni ya aşkımdan o koku bile bana mis gelirdi öyle bi enayiyim aşkta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNaneli Mentos çiğneyen erkeklerin çok karizmatik gözüktüğünü söyle ve çiğnemesini söyle..
10 Yorumla
1 yılAğız temizliğine pek dikkat etmiyor dur dış ağrısından girip agiztemizliginin önemin den bahsedip yinlendire bilirsiniz ilk etapta sonra baktınız olmuyor olmadı soğan mı yedin felan tarzında konuşun yine olmadı ucunduye direk söyleyin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer alıngan biri değilse dişini fırçala de nolacak
11 Yorumla
Soran1 yılAlıngan nazlı
Gizli Üye(25-29)1 yılKoku içten gelir
Muhtemelen bağırsak bakterisi sorunu vardır11 Yorumla
Soran1 yılNe iyi gelir peki
Benim başıma da gelmişti bu çocuk nefesini burnumda solumuştu bildiğin bende rahatsız olduğumu yanlışlıkla yüz ifademle belli ettim😂oda anladı bi daha hiç ağzı kokarak yanıma gelmedi sende aynı taktiği dene derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAy direkt söyleme ya bana söylense çok çok kırılırım. Ya birisinden örnek ver ya da kendine bi ürün almışsında onuda düşünmüşsün gibi bir şey yapabilirsin kullan yorumunu bekliyorum ben cok memnunum gibi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKırmadan nasıl olacak, ne uğraşıyorsun def et gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCehennem azabl neydi lan😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu yaşa kadar diş fırçalamasını öğrenmediyse hala onunla isinnnn ne?
00 YorumlaSucuk yiyip yanıma geliyordu. Düzgünce uyardım 3 4 kere daha tekrarladı en son katı bir şekilde uyardım. Midem bulanıyor bu ne ya dedim bıraktı. Mal herif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAğiz kokusu herkesde zaman zaman olsada bu yüzden iğrenip soğumuyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAğız sağlığına gereken önemi veriyor musun de öyle konuyu aç sonra da direkt söyle
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt