Güzellik & Bakım #TerlemektenKorkma, bu yarışma senin için! Herkes terler, peki ter kokusuyla sen nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 6) Emotion Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2234 #TerlemektenKorkma, bu yarışma senin için! Herkes terler, peki ter kokusuyla sen nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 56 kişi beğendi
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Terlemekten korkmuyorum tamamen doğal bir şey 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Burcu Biricik çok güzel bir kadın yaa. 0 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Rexona en en iyisi ne terletiyor ne koku bırakıyor 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl tercihim roll on. bilgi için teşekkürler 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Elinize sağlık çok güzel bir içerik 0 0 Yorumla
nağmeyusracglyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tabikide parfüm etkisi yaratan emotionu kullanarak 1 0 Yorumla
TurritopsisDohrnii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Reklamlardaki ürünleri kullanarak 0 0 Yorumla
bowbas11 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Deodorant sıkarak başka bir yolu mu var? 0 0 Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Deodorant kullanıyorum ama yinede terliyorum 0 0 Yorumla
Alikutayasya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kolonya sıkıyorum koku öyle gidiyor 0 0 Yorumla
leonidasss01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Terliyoruz mecburen çalıştığımız için 0 0 Yorumla
Denizyukxel Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Tabi ki de roll-on kurtarıcı resmen bayılıyorum 0 0 Yorumla
Hasannkk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Terlemekten koekmuyoruz da kokusu sıkıntı 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Erkekler için yok mu bunun kokusunu merak ediyom 0 0 Yorumla
GreenEyesssssss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Terlemeye çalışarak deniyoruz bisiyler😂 0 0 Yorumla
Meliksah0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Ter kokan insanın kendine saygısı yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Herkes terliyor ve bence kokuda o kadarda kötü değil her gün duş al yeter 0 0 Yorumla
Kimliksiz0001 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Roll-on sürmek ve her gün duş almak. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Emotion iyi ki var gerçekten
Terlemekten korkmuyorum tamamen doğal bir şey
Keşke param olsada alsammmmm
terlemiyerek bas ediyorum
Burcu Biricik çok güzel bir kadın yaa.
Kısa ve net emotion kullanıyorum
Hepimizn ortak sorunu terleme
Her gün duş alımı gerçekten önemli.
Rexona en en iyisi ne terletiyor ne koku bırakıyor
Emotion hep yanimda😏 Tabiki
Emotion kullanarak başa çıkıyoruz 💕
tercihim roll on. bilgi için teşekkürler
Kokusunun fresh olmasına bayıldım
Duş ve deodorant medeniyettir
Evet etkili bir deodorant
Elinize sağlık çok güzel bir içerik
Faydalı bir içerik olmuş.
eline sağlık çok güzel olmuş
Tabikide parfüm etkisi yaratan emotionu kullanarak
Emotion Süper. Özellikle yeşil olanı.
Ben pek sevmiyorum ama güzel kokuları
emotion ter kokusuna son :)
Valla bilmiyorum Ya can sıkıcı
Deodorant kullaniyorum parfum sıkıyorum
En iyisi sık sık duş almak
teşekkürler çok faydalı olmuş
Koltuk altı tüylerini almak ve deodorant sıkmak
Duş alarak ve deodorant roll on kullanarak
Aaa guzelmis beğendim alayım bari
Duş al geçer işte terlediköe
Erkekler Ne Diyor
Reklamlardaki ürünleri kullanarak
Spor yaparken çok terliyorum
Deodorant sıkarak başka bir yolu mu var?
temiz kalarak ve vegan beslenerek
Teşekkürler güzel paylaşım
Deodorant kullanıyorum ama yinede terliyorum
Kolonya sıkıyorum koku öyle gidiyor
Ter bizim işimiz 1985 ten beri 😄
Terliyoruz mecburen çalıştığımız için
Faydalı Bence 👍🏻⭐ Emeğinize sağlık
Bakım yapmak en iyi yöntem
Tabi ki de roll-on kurtarıcı resmen bayılıyorum
Terlemekten koekmuyoruz da kokusu sıkıntı
Ben avon kullaniyorum gayette memnunum.
Ya çok faydalı bi benceymiş