Yazları gündüz evde duruyorum akşam dışarı çıkıyorum teşekkürler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle sabun deodorantlar kullanılmalı. Düzenli bir şekilde sürüldüğü sürece en ufak rahatsız edici koku veya yapışkanlık hissi olmuyor. Gün boyu rahat ediyorsun
Kızlar Ne Diyor
Duş alıp deodorant sıkıyorum bunu her gun de yapmama gerek yok iki günde yapiyorum ve mis gibiyim
emotion tek kelimeyle mükemmel. ter kokusundan gerçektende rahat etmek isteyenlerin tercihi.
Terlemeden korkmuyorum çğnkü roll-on ve deodorant kullanıyorum
Terlemeke iyidir de artık bi deodarant kullanın be kardeşim
Tabii ki terlemekten korkmayıp roll-on kullanarak...
Duş alirim yoksa o koku bedende kaliyor parfum deodorant gecirmiyor...
Günlük duş ve deodorant ile terlemekten değil ter kokusundan kurtulabiliriz.
Bu markayı kullanarak ter kokusunu önleyebilirsiniz.
Yazları gündüz evde duruyorum akşam dışarı çıkıyorum teşekkürler
Kesinlikle sabun deodorantlar kullanılmalı. Düzenli bir şekilde sürüldüğü sürece en ufak rahatsız edici koku veya yapışkanlık hissi olmuyor. Gün boyu rahat ediyorsun
Duş almak deodorant kullanımı bunlar çok önemli herkes yapmalı kesinlikle
boş vaktiniz varsa duş alabilirsiniz devamlı ya da kaliteli koltukatları kullanın
benim terim kokmuyor bu konuda şanslıyım ama parfüm ve deodorant olmadan yapamam
Sık sık duş alarak ve Emotion kullanarak tâbi ki. Asla vazgeçemiyorum
Düzenli duş alıp deodorant kullandiktan sonra terlemekten korkmam
Duş aldıktan sonra temiz cilde deodorant sıkıyorum evden çıkmamaya çalışıyorum dmdndk
Terlemekten korkuyoruz çünkü deodorant pahalı ajdjjffn
Ter kokusu için bol su tuketin bir de vücut hijyeninize dikkat edin roll on bir de duş
bi ara kullanmıstım simdi yine bitti deodırsntım yeni alcam yine bu markadan mı kullansam
Denicem merak ettim bunu daha önce farklı markalar kullandım
Çevremde herkes kullanıyor ve çok memnun bende mutlaka deneyeceğim
en sevdiğim ürün gerçekten mucizeler yaratıyor 😍😍
Kokular çok ağır sade ve hoş yaparmısınız #Terlemekten korkma
mükemmel özelliklere sahip terleme için gerçekten bize yeter emotion.
bencede bi emiotion yeter. benim devamlı kullandığım.
Duştan çıkıp üstümü giyinirken geri terliyorum Adana burası 😅
Çok güzel bir marka bayılıyorum deodorantlarına
Ay bu yaz aylarında çok terliyorum ya doğru deodorantı kullandıktan sonra bir sıkıntı olmuyor
Emotion roll on un pembesini kullanıyorum
terlemek çok kötü bir şet
Erkekler Ne Diyor
Epilasyona gidiyorsunuz, sonra koltuk altı kıllarınızı tamamen dökülene kadar kısa tutuyorsunuz ve günlük duş alıp temizleniyorsunuz hepsi bu.
Yaz geldi herkes terler normal ama ter kokusu bazı insanlar da berbat maalesef oyüzden günlük duş almak lazım
Bol bol duş alıyorum deodorant kullanımına özen gösteririm kısaca basit bir şekilde temiz olmaya çalışıyorum
ağda yap koltuk altına ve duş alırken sabun ile 4 defa yıkayıp yıkayıp durula. 2 gün garanti koku olmuyor.
Yaz ayı terlemeden duran biri var mı acaba 😄
Neyse terliyosak havuza atlarım yani deodorantımı yanımdan ayırmam hergün duş alırız
Tereson kullaniyorum, ayrica Dove rolon ve deodorant kullaniyorumm)
Terlemekten korkmuyom. Deoderant herkesin kullanması gereken bir şey lakin toplumda ter kokulu gezen çok insan var
Koltuk altıma yumurta sürüyorum. Yumurta kokusundan kimse ter kokusunu alamıyor.
#Terlemektenkorkma terim gitmiş mi diye soruyorum onlarda ocakta gitti diyorlar abababanab
arkadaşlar ter kokusu için yöntemler var
bu bilgiler çok işinize yarayacak eminim
Terlemek en büyük sorunum ya. Ne yazık ki nemli bölgede yaşıyorum ve buna çare yok.
İmkanlar dahilinde pek fazla duş alamıyoz dert etmiyo kimse pek fazla
Günde en az Bikere duş alarak herkese tavsiye ederim
baş edemiyorum. yürüyüş sonrası çok terliyorum ve duş alıyorum.
#TerlemektenKorkma Muhtaç olduğun kudreti dus alarak bulabilirsin :)
Her gün duş ve deodorant kullansam da sıcak yine terletip koku yaydırıyor maalesef
Ter pedi kullaniyorum kaliteli kyafetler kullanıyorum duşumu sıcak su ile alıyorum
Duşa girerek korunuyorum, çıkınca da Tülin ve deodorant kullanıyorum.
Ter kokusundan kurtulmanın tek yolu burnunuzu koparmanız gerekir 😂
Ben terlemek icin hamama giden adamim daha nasil aciklayabilirim
Çok terlemiyorum, terlesemde kokmuyorum. Roll on ve vücudumu temiz tuttuğum için
Genellikle deodorant ile veya serin nem oranı düşük olan bölgelerde
Bir izmirli olarak gölgede bile terliyoruz ne yazık ki hal tabiri ile nemdir nemm😁
Duş alarak ve mümkünse orijinal kaliteli parfüm ve deodorant kullanarak
Roll on diğer insanlara ve toplu taşımadaki insanlara da öneririm kullanın lütfen
Ben Deodorant Kullanmıyorum Günde 2 Defa Duş Alıyorum Yetiyor
Emotionun roll on deodorantlarını beğeniyorum. Diğer deodorantlardan daha kullanışlı.
Tereson kullanıyorum. en etkili çözüm bence tavsiye ediyorum
Yeniliğe herdaim açığımdır kullanıp görmek isterim.
Bol bol dua alıp dedorantlar il bu sorun ortada. Gider