Gün içinde sabunla yıkıyorum. Evden çıkmadan da roll-on dönünce de rol-on yetiyor. Yediğin içtiğinde önemli tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncelikle zaten doğar doğmaz seni tuzlu suyla yıkarlar ki terin çok kötü kokmasın (en azından ben bu adeti öyle biliyorum) herkes terler duştan sonra güzelce rolonunu sür Deodorantını sık zaten kötü kokmassın
Ter kokusunu hiçbir şekilde engelleyemezsin, özellikle de ergenken. Yetişkin olduğumuzda da illa ki terleriz. Tamamen engellemek hiçbir zaman mümkün olmaz.
Burcuuuuu tatlış kız. Bu parfüm çok güzel spor salonunda iyi gidiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
En önemli unsur koltuk altını temiz tutmak ve düzenli olarak temizliğini yapmak aynı zamanda yaz günlerinde neredeyse hergün duş alınmalı duş alıp ya da koltuk altını silmek yerine kokuyu kamufle etmek için sürekli sıkılan deodorantlar bir süre sonra daha kötü bir kokunun oluşumuna neden olur
@Emotion ürünlerini kullanıyorum özellikle ya kiss parfümü 😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok ama çok terleyen biriyim. Deodorant olmazsa olmazım. Her gün duş alır kullanırım oh miss. Bazen asansöre binerim leş gibi ter kokar ya 10 sn kaldığınız yeri nasıl bu kadar kötü kokutabiliyosunuz😱
Deodorantlar duş jelleri parfümler sürekli duş alma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Deodorant kullanmıyorum artık, içinde bilmediğimiz kimyasallar var, elma sirkesini su ile karıştırıp koltuk altıma sürüyorum, kokuda olmuyor, tavsiye ederim
Kızlar Ne Diyor
Ozon tabakasi ve doga icin zararli olmayan pudralarla terlemeyi onluyorum, hos kokmak icinse parfum tercih ediyorum..
Her gün sabah ve akşam düzenli olarak duş alırım bazen bu sayı artabiliyor. Ve parfüm/deodarant/rollon kullanıyorum
Lütfen deodorant kullanın da kimse kimsenin pis ter kokusunu koklamak zorunda kalmasın lakdkslslsl
Gün içinde sabunla yıkıyorum. Evden çıkmadan da roll-on dönünce de rol-on yetiyor. Yediğin içtiğinde önemli tabi
Öncelikle zaten doğar doğmaz seni tuzlu suyla yıkarlar ki terin çok kötü kokmasın (en azından ben bu adeti öyle biliyorum) herkes terler duştan sonra güzelce rolonunu sür Deodorantını sık zaten kötü kokmassın
Duş sonrası dendorant dışarı çıkmadan da siprey kullanırım çok güzel gün boyu koku kalıyor bence
Sen istiyor terr kokmamak o zaman alacak dujj
Her gün düzenli olarak emotion roll-on kullanıyorum. #TerlemektenKorkma
Ter kokusunu hiçbir şekilde engelleyemezsin, özellikle de ergenken. Yetişkin olduğumuzda da illa ki terleriz. Tamamen engellemek hiçbir zaman mümkün olmaz.
Güzel kokuları var gerçekten kalıcı üstelik pembe çiçekli vardı kokusu hoş
Rolon en iyi çözüm bence hem uzun süre koku önleyiciliği var hem de doğa için daha az zararlı
Burcuuuuu tatlış kız. Bu parfüm çok güzel spor salonunda iyi gidiyor
En önemli unsur koltuk altını temiz tutmak ve düzenli olarak temizliğini yapmak aynı zamanda yaz günlerinde neredeyse hergün duş alınmalı duş alıp ya da koltuk altını silmek yerine kokuyu kamufle etmek için sürekli sıkılan deodorantlar bir süre sonra daha kötü bir kokunun oluşumuna neden olur
Her sabah duş alıp evden çıkıyorum, parfüm deodorant allah ne verdiyse basıyorum 😂
Emotion benim tek çözümüm 😉pembe olanını kullanıyorum kokusu harika ❤️🔥
duştan sonra rollon gün içinde dedorant ile ter kokusunu önlüyorum.
#BirEmotionYeter
@Emotion ürünlerini kullanıyorum özellikle ya kiss parfümü 😍
Çok ama çok terleyen biriyim. Deodorant olmazsa olmazım. Her gün duş alır kullanırım oh miss. Bazen asansöre binerim leş gibi ter kokar ya 10 sn kaldığınız yeri nasıl bu kadar kötü kokutabiliyosunuz😱
Roll on ve deodorant dönüşümlü kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Kiyafette leke birakmadigi sürece marka farketmez roll on kullanıyorum
terlemek kadar güzel bir şey var mı kim korkar terlemekten
Güzel bir duş, deodorant ve parfüm. Gün boyu tertemiz, tertemiz hissediyorum
Bu ürünlere gerek yok evde kendiniz de yapabilirsiniz reklam bunlar hep
Emotion’nun mavilisini kullanıyorum çok güzel ama kokusu kalıcı değil
Hakkını veren gerçek anlamda tek marka teşekkürler keşke birazda ucuz olsa 🤨
Çok hoş kokulari var Ergenlik dönemimin ilk deoforant markası. İlk fırsatta alacağım..
Gerçekten ürünleriniz harika yıllardır deodorantlarınızı kullanıyorum ve hiç pişmanlık yaşamadım
Dedorant kullanıyorum, toplu taşımalarda ter kokusu iğrenç oluyor.
Bende baya memnunum ve mavi başlıklı olanı kesinlikle tavsiye ediyorum
En sıcak havalarda bile emotion roll-on sayesinde kendimi fresh hissediyorum
Erkekler Ne Diyor
Uğraşmıyorum. Terlediysem kimseye yaklaşmam. Duşumu alır öyle katılırım insanların arasına.
Her gün duşumu alıyorum. Bazen günde 2 kere aldığım bile oluyor.
Ve tabi ki deodorant kullanıyorum. :) #TerlemektenKorkma
Güneşten kaçıyorum ben, yazın evden bile çıkmak istemiyorum
Her gün banyo, kişisel bakım, olmazsa olmaz parfümm
Çıkamıyoruz ki deodorant sıkıyoruz 10 dk sonra terliyoruz
Koltuk altı temiz olacak sabuna benziyen roll kullanıyorum oda pardümlü
Emotion deodorantsız asla çözemiyorum. İyi ki var
Çok merak ettim erkek için olanı varsa kullanabilirim 😂😂
Çok terlemiyorum koltuk altı losyonum var gün içinde destek oluyor..
Deodorantlar duş jelleri parfümler sürekli duş alma
Deodorant kullanmıyorum artık, içinde bilmediğimiz kimyasallar var, elma sirkesini su ile karıştırıp koltuk altıma sürüyorum, kokuda olmuyor, tavsiye ederim
Tertemiz olmak en güzel şeylerden biri bu dünyada 🙂
Ter en buyuk sorun bir ortamda guvenını kırıyor ustelık koltuk altı ısşanması
Tam benlik olay alırı terlerim ve bu yüzden motorcu oldum
Terlemekten zaten korkmuyorum ki mk, niye korkayım terlemekten
Her gün duş , duştan sonra sıvı deodorant kullanıyorum ter kokusuna son, bir koltuk altı temizliği.
Banyo zamanlarına dikkat ediyorum parfüm, deodorant kullanıyorum.
Bunun, erkekler için üretilmiş olani var mı? Erkek roll-on?
Herkes terler ama saglik ya da kisisel bakim sorunu olanlar kokar :/
Roll on deodorant kullanıyorum. Daha garanti oluyor.
aşırı terlerim.. bende sıcak havalarda dısarı çıkmıyorum...
Recep ivedik gibi koltuk aştşarımı apış aramı ıslak mendille siliyorum
Roll-on felan kullanıyorum temiz bakıyorum kendime terlememeye çalışıyorum
Uzun süredir kullanıyorum gayet güzel ve hoş kokulu
Ter kokumla barışığım üzmüyoruz bir birbirimizi
Ben kokmam ve kokmak icin okadar dusa uzak deyilimdir.
Terlediysem dus alma imkanim varsa dus alirim yoksa deodorant sikarim ustune parfüm sıkarım
ben deotaks kullanıyorum kırmızı olandan çamaşıra izde bırakmıyor 2 gün ter kokusu olmuyor
Her sabah duş, duş sonrası deodorant, giyinmeden hemen önce roll-on.. kapıdan çıkmadan önce parfüm.. ;)
Emotion Detoks ürünleri ile terlemeyi kontrol altına alınız.