Aşırı terleyen ve kötü kokanlar neden kullanmıyor diye merak ediyorum. Bazen midem bile bulanıyor böyle durumlarda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Selam gadası 🙃
Genelde insanlar kişisel bakımına pek dikkat etmiyor. Özellikle yaz aylarında bunu hemen farkediyoruz. Kendisine insan bu konuda asla güven duymamalıdır. Çünkü yaz aylarında deodorant roll-on olmadan yer kokusunun önüne geçmek zordur. Hatta imkânsız denebilir. Böylesi insan sorumsuz insanlardır.
Cevap
12Cevap
Üşengeçtir sadece
Kesinlikle kullanmalılar ama cok değil. Bide şöyle parfüm / deodorant banyosu yapanlarada değinin biraz ya
Aynen onlar da rahatsız edici
Hemde nasıl otobuste felan midem bulanıyor tüm kokular karışıyor ayyy
Dün otobüste ergen team’a denk geldim, o yolculuk boyu olan sabrıma karşılık cenneti garantilemişimdir umarım :D
Bana da öyle oluyor bazen
Sürekli bir deodorant ter soruları ortada dönüp duruyor yeter artık ! Deodoranta ihtiyacı olanlar gözünüzün yağını yiyim bana yazsın söz alacam 😂
😄😄
Ben artık belediyenin roll-on dağıtması gerektiğini düşünüyorum.
Haha🙂
İnsanlara yaklaş mamaya güveniyordur da sen neden kozmetik ürünleri ne bukadar takıntılısın
Takıntılı değilim
Peki
Ter üzerine sıkmak yerine teri engelleyiciler kullanılmalı yoksa daha rezalet kokuyorlar..
Ter engelleyeci ürünler çok zararlıdır, çünkü ter vücudun artık olan maddelerini atar toksin fazla tuz ve fazla su gibi. O yüzden teri engellemeden deodorant kullanılmalıdır.
terlemiyorum ve kişisel temizliğime dikkat ediyorum teşekkür
Ter kokmayan biriyse kullanmaz ama insan rahat edemez ya herkes kullanmalı
ter bezlerine güveniyordur :D
veya vücudundaki yağ düşüklüğüne :)
Ben de anlamıyorum neylerine güveniyorlar
Ben terlemediğim için roll-on kâfi geliyor bana.
O da iyi
Troitlerimde sorun var o yüzden ama terlemek bir nimet önlem alınırsa tabi
Kesinlikle
Cahil cesaretidir o leşş gibi koku
Ter kokusunu seviyordur🤮
Her gün duş alıyordur
Güzelliğine mi doğru mu 😅
kokusuna
Ter kokusuna 😂
ben hiç kullanmadım
Neden
param yoktu abla