her gun duş alan diş fırcalayan stick roll-on kullanan biri zaten kendıne özsaygısı vardır ilk once kendı rahatlıgı ıcın bunu yapar .
terli vucuda deo sıkılmaz. yaz zamanı sabah işe gıderken ve geldıgınde duş alınması gerekir.
temiz tene rol on stick sonrası deo kulanılması gun boyu huzurlu olmanızı ve kamuda iseniz etraftaki ınsanlarında mide sağlıgını sağlamış olur.
suya sabuna diş macununa dokunun.
ayrtıca emotion sabah akşam burada reklam döndürüyor ama kokusu etkisiz 10 dakikada gidiyor dağıtım ağı kuvvetli market ve kozmetikcilerde bulunurlulugu yuksek fiyatıda muadillerine göre fazla. kullanmamanızı tavsıye ederim
bilinen bir marka stick ya da roll on ile baska gratisteki watson daki deo bile emotion markadan daha kalıcı kaliteli fiyatı uygundur , tercihlerinizi bunu göz önüne alarak kullanın .
erkekler için ise old spice markası edt deo ve jel stick tercih ederseniz + 1 önde gidersiniz.
kadınlar için ise nivea , fa, caldion gibi bilinen markalardan şaşmayın.
Temizlik veya umursamazlıktır ama roll on sürülmeli ya. O gerçekten hayat kurtarıyor. Çünkü hava dışarıda nemli olabiliyor ve terleyebiliyorsunuz. Roll on veya deodorant sıkmadıysanız geçmiş olsun. :D İmkan varsa tabi kolonyayı peçeteye döküp koltuk altlarınızı temizleyebilirsiniz. Gün kurtarır. :D
Boş özgüven, aymazlık. Spor salonuna; zaten terleyecem duş almayayım kafasıyla gelen hiç gelmesin bir zahmet. O ne kokudur öyle. Vallaha zehirleniyordum.
Hayır bu insanın güven duygusu yeterince gelişme gösterememiştir. Çünkü çoğu insanda ter kokusu olur. Haliyle bu kokunun önüne geçmek için deodorant tercih etmek gerekir. İlla ki istisnai durumlar olur. Ama insan ter kokusunun olacağını düşünmeli ona göre hareket etmelidir.
Her şeyden önce insanları rahatsız etmemiz gerekiyor ter kokusuyla Özellikle toplu taşıma kullananlar buna dikkat etmek zorundalar Deodorant kullanmıyorsa bile kıyafeti sık sık değiştirmeliler
Boş bir özgüven ya da unutkanlık diyebiliriz çünkü başka bir açıklaması yok yani insanlar her ne kadar temiz olursa olsun doğal olarak ısıya karşı terliyebiliyor bu da taşımak gerektirir.
Özgüven ne alaka? Temiz olan insanın Özgüveni vardır zaten. Ben mesela bazen sıkmam çünkü ter kokum çıkmaz genelde ama kokusu da hoşuma gittiği için duştan ilk çıkınca sıkarım