Güzellik & Bakım Sprey deodorantların etkisi az mı, çok mu? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sprey deodorantlar hızlı olmasıyla bilinir. Bu sebeple tercih edilme oranları yüksek oluyor. Ama Roll-On kadar uzun süre ferahlık kalıcı etki sağlamıyor.Sprey deodorantların etkisi az mı, çok mu?#Emotionroll-on#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Sprey deodorantların etkisi az mı, çok mu? Cevapla Sevgi Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Temiz tene önce rolun uygulayıp tenimiz emdikten sonra deodorant uygulanırsa kalıcığı artar. 2 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Bunun için çok erken kalkmak gerek🙈 Yorumla blackleydi +1 yıl Teşekkürler 💫 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Rica ederim Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence az. 24 saat falan diyorlar ama 😂 2 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Günün yarısını kurtarsa yeter 🙃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etkisi geçici oluyor bu yüzden Roll-On tercih ediyorum 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl En iyisini yapıyorsun
xminayilmazx Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 83% +1 yıl ben şahsen kullanmıy orum ://// doaya çok zararlı bu nedenle plant-based olmalıyız. avacado sürüyoprum 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Roll-on da güzel oluyor Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Hemen geçiyor ya etkisi 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Roll-on daha iyi böylesi anda Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Aynen Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sıvı parfüm kadar dayanıklı değil 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Uçucu özelliği çok gibi geliyor bana
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl etkisi az 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Roll-on daha etkili gibi geliyor Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl aynen Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Fena değil 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl 🙃 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Az oluyor 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Roll-on daha iyi gibi dimi Yorumla Senaaaay +1 yıl Evet Yorumla
sosyopatadam1903 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Markaya bağlı 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Aynen onun etkisi büyük Yorumla
En İyi Cevaplar