Çocuk & Ebeveyn Flörtüm beni almaya Süt Burger'le gelmiş, düşülür mü buna? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Telefonda konuşurken canım tatlı bir şeyler çekti demiştim tam da buluşacaktık. Ben öyle deyince gitmiş Süt Burger almış öyle gelmiş.😍 Çok tatlı geldi bana, düşmekte haksız mıyım? Flörtüm beni almaya Süt Burger'le gelmiş, düşülür mü buna? Cevapla Telefon Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Tabii ki de düşürmez Allah aşkına kaç yaşındasınız fjjfkf Şaka yapıyorum ben olsam düşerdim😂 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bende ekmek tatlısı istiyorum desem kalasla gelen kadın çıkar, seninkisi ne hoş bir durum. 1 0 Yorumla
Articuno Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Kardeş erkek arkadaşının baş parmağı tırnağı at toynağına benziyor sanki. O nasıl tırnak ya puhahaha 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bi süt burgeri ısır bi flörtü Çok düşünceli çok şeker..😃 0 0 Yorumla
Shady10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İlerde böyle yaptığına çok pişman olacak, kız milletine bu kadar değer verip bir tarafını kaldırmaya değmez 0 0 Yorumla
Bir-Piremses Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Süt burger olmaz ama bana Karam alsın. 0 0 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Düşünceli hareket flörte + puan yazılsın 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gör gör ne erkekler var 0 4 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben de alırım kii Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Sen anca pizza onu da kendin ye Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yoo yoo sabah ne dedimm telde ikimize dedim 😌 Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Süt burgerlerin boyutu mu küçülmüş 0 1 Yorumla dfghjkjugfgyhuı +1 yıl hahhahahaha Yorumla
Доброечеловек Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Düşünceli birisi 0 4 Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Flört diyor flörtadam 4m peşinde tabi düşünceli olacakyoruma gel mq Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Ühüüüü abazayım abazagelmeyin yanımaÇıkmayın yoluma Yorumla Доброечеловек +1 yıl @AmanthemaPekii def ol Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Değğğğfffff ooöööölllllHaaağğğğğğDeeğğğfff ooöLlllll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabii ki de düşürmez Allah aşkına kaç yaşındasınız fjjfkf Şaka yapıyorum ben olsam düşerdim😂
Bende ekmek tatlısı istiyorum desem kalasla gelen kadın çıkar, seninkisi ne hoş bir durum.
Kardeş erkek arkadaşının baş parmağı tırnağı at toynağına benziyor sanki. O nasıl tırnak ya puhahaha
Bi süt burgeri ısır bi flörtü
Çok düşünceli çok şeker..😃
İlerde böyle yaptığına çok pişman olacak, kız milletine bu kadar değer verip bir tarafını kaldırmaya değmez
Niye sevgili değilsiniz madem
Süt burger olmaz ama bana Karam alsın.
Sizi gidi Minnoşlar😁😁
Düşük maliyetli romantik film çekimi.
Sen evlenirsin bile bunla
Çok tatlı bir hareket bence🥺
Düşünceli hareket flörte + puan yazılsın
Gör gör ne erkekler var
Ben de alırım kii
Sen anca pizza onu da kendin ye
Yoo yoo sabah ne dedimm telde ikimize dedim 😌
Süt burgerlerin boyutu mu küçülmüş