Ramazan Oruçluyum. Canım öyle bir ercan burger cekti ki.. trendyol go da sadece bir burger getiriyolar mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İftardan sonra yiyecegim Güncellemeler+1 yıl Yani bir burger icin geliyor mu Oruçluyum. Canım öyle bir ercan burger cekti ki.. trendyol go da sadece bir burger getiriyolar mi? Cevapla Trendyol Soruları Getir Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sessizlik_1990 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Reklamın iyisi kötüsü olmazmış 😊Ercan Burger bir Burgerden daha fazlası BigKing gibi... 0 0 Yorumla
wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl İftardan sonra yiyemezsinki 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla wrogue +1 yıl Ya benimde her şey çok canım çekiyo ama miğdemiz küçüldüğü için insan açken aşeriyo yiyebilirsin yemeği az yersin madem öyle ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Bir kisilik getiriyorlar mi ki Yorumla wrogue +1 yıl Getiriler ama fiyatı nekadar Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki. Pahalı sanirim trendyolda Yorumla wrogue +1 yıl 70 liraymış odaa mini olanı Yorumla Soran +1 yıl Off. O kadar param yok. 😔 Yorumla wrogue +1 yıl Keşke yakın olsak dışarda yerdik birlikte iyi olmazmıydı Yorumla Soran +1 yıl Olurdu😊 Yorumla wrogue +1 yıl Ben alırdım sana ama sen İstanbul'da değilsin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Yoo istanbuldayım😂ama gerek yok teskkurler Yorumla wrogue +1 yıl Ben Türkiye'de Olsaydım Keşke Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Hangi ülke ki Yorumla wrogue +1 yıl Paris'e gittim staj görüyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Hayirli olsun Yorumla wrogue +1 yıl 1'5 ay sonra gelicem sana hamburger alıcam beni tanımanı isterdim Yorumla Soran +1 yıl 😇tanimiyorum seni ama iyi birisin o kesin. Ben kendime alırım. Tekrardan sag ol Yorumla wrogue +1 yıl Sende sağol Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl 25 TL sipariş Limitini geçiyorsa getiriyorlar 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 312 cevap paylaştı. Getirmiyorlar sanırım 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Menü getirirler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir adet burger olmuyor mu Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Olmaz canım onun patatesi var içeceği var Yorumla Soran +1 yıl Ya tamam iste onu kastediyorum Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Sen sadece hamburger diyorsun ama. Menü desene şuna Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ercan burger ne ki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😑😑😑😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmek sorunda mıyım? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyosan yorum niye yapiyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenmek için sordum suç mu? İnsan gibi sordum insan gibi cevap alamadım. Çok yazık gerçekten, böyle yapınca eline geçti mutlu oldun mu bari? Yorumla Soran +1 yıl Hayir ben bu emojiyi atarken aslinda herkes bilemez dogru keske daha açik bir sekilde sorsaydim gibisinden attim. Sen hemen bilmek zorunda miyim yazmissin. Bbende sinirlendim o lafina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emojiyi ne anlamda attığını nasıl bilebilirim, bazı emojilerin anlamı bellidir atılır anlaşılır ama bazılarının ki belli değildir açıklanır Yorumla Soran +1 yıl Tamam özur dilerim öyle dedigim için😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilemek erdemdir. Bu erdemi gösterebildiğin için tebrik ederim. Ve teşekkür ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış 😊
Ercan Burger bir Burgerden daha fazlası BigKing gibi...
İftardan sonra yiyemezsinki
Neden
Ya benimde her şey çok canım çekiyo ama miğdemiz küçüldüğü için insan açken aşeriyo yiyebilirsin yemeği az yersin madem öyle ☺️
Bir kisilik getiriyorlar mi ki
Getiriler ama fiyatı nekadar
Bilmiyorum ki. Pahalı sanirim trendyolda
70 liraymış odaa mini olanı
Off. O kadar param yok. 😔
Keşke yakın olsak dışarda yerdik birlikte iyi olmazmıydı
Olurdu😊
Ben alırdım sana ama sen İstanbul'da değilsin sanırım
Yoo istanbuldayım😂ama gerek yok teskkurler
Ben Türkiye'de Olsaydım Keşke
Hmm. Hangi ülke ki
Paris'e gittim staj görüyorum
Hmm. Hayirli olsun
1'5 ay sonra gelicem sana hamburger alıcam beni tanımanı isterdim
😇tanimiyorum seni ama iyi birisin o kesin. Ben kendime alırım. Tekrardan sag ol
Sende sağol
25 TL sipariş Limitini geçiyorsa getiriyorlar
Getirmiyorlar sanırım
Menü getirirler
Bir adet burger olmuyor mu
Olmaz canım onun patatesi var içeceği var
Ya tamam iste onu kastediyorum
Sen sadece hamburger diyorsun ama. Menü desene şuna
Afiyet olsun
Ercan bırger reklamı
Ercan burger ne ki
😑😑😑😑
Bilmek sorunda mıyım?
Bilmiyosan yorum niye yapiyosun
Öğrenmek için sordum suç mu? İnsan gibi sordum insan gibi cevap alamadım. Çok yazık gerçekten, böyle yapınca eline geçti mutlu oldun mu bari?
Hayir ben bu emojiyi atarken aslinda herkes bilemez dogru keske daha açik bir sekilde sorsaydim gibisinden attim. Sen hemen bilmek zorunda miyim yazmissin. Bbende sinirlendim o lafina
Emojiyi ne anlamda attığını nasıl bilebilirim, bazı emojilerin anlamı bellidir atılır anlaşılır ama bazılarının ki belli değildir açıklanır
Tamam özur dilerim öyle dedigim için😔
Özür dilemek erdemdir. Bu erdemi gösterebildiğin için tebrik ederim. Ve teşekkür ederim.
Getiriyor, yedin mi