Annesi kadar ilgilenemiyorum çalışmaktan buna çok zaman bulamıyorum. Kısacık vaktimizi dolu dolu geçirmek için elimden geleni yapıyorum aslında ama bazen yetersiz olduğumu düşünüp üzülüyorum. Ne önerirsiniz? Mutlu bir çocuk yetiştirmek için babalara düşen görevler nelerdir?
Mutlu bir çocuk yetiştirmek için babalara düşen görevler nelerdir?
Bazen eve giderken tek bir dal çiçek götürebilirsin Saçlarını okşa Ona onu ne kadar çok sevdiğini söyle Ne yaparsa yapsın bir hata bile olsa sana anlatabileceği ne hissettirir ona kızmadan ona güvenerek her zaman yanında olacağını göster Hafta sonlarında dışarı çıkart neler yapmak istediğini sor Bunu babasi yanında hiç bir zaman olmayan bir kiz olarak yazdım
Araştırmalara göre her gün 1 saat etkin zaman geçirmek çocuklarla olan ilişkilerimizde iyileşme sağlıyor. Elinizden geldiği kadar bu süreyi arttırmaya ve etkin kullanmaya gayret edin. Kendinize yüklenmeyin eminim ki bu ince düşünceli tavrınız yeterli oluyordur.
Bütün zamanını onlara vermen gerekiyor. Onlara sevgi ver güven ver, her zaman yanlarında olduklarını hissettir. Sseni seviyorum demekten de crkinme çocuğuna. İkili zamanlar gecir onlar için çok özeldir o anlar.
Kesinlikle psikiyatrist doktoruna gitmek bence eğer iyi bir çocuk yetiştirmek istiyorsa kendisinin piskolojisi kesinlikle iyi olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Günümüzde çoğu kadın çocuğu nafaka garantisi olarak görüyor. O nedenle iyi bir baba hem çocuğa babalığın maddi desteğini hem de annelerin vermediği şefkati sunabilmelidir. İleride çocuk evlat edinebilirsem ben öyle yapacağım. Edinemezsem desteğimi ve şefkatimi sokak hayvanlarımla, bahçemle ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya devam ederim.
Benim annem para sadece alışverişte önemli insani ilişkilerde elinin kiri prensibiyle büyüttü ama siz zamane kızları ancak onun ayağının suyunu içersiniz. Hepiniz bana da anneme de kurban olun.
Kesinlikle ona mutlu görün arkadaş gibi davran sorunlarını fikirlerini dinle onla beraber yapcağın küçük aktiviteler bile kafi eğer babamdan bunları göreseydim mutlu olurdum kesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bununla ilgili uzmanların yazdığı kitapları oku buradaki cahiller sana ne katabilir daha kendilerine faydaları olsa burada olmazlar
Kesinlikle kendi basinin caresine bak dememek her zaman arkanda baban var sen hic bir sey yapmasanda benim gozumde en mukemmelisin seninle gurur duyuyorum diyebilmek
Anesini sev Ailene sahib cik sevgini sayqini gosder Evde huzur olaun bence bu her seye deyer Zaman buldukca oyun oyna onlarla yemek yemen bile kitab okuman bile harika