Hiç böyle düşünmedim, bebek olduktan sonra eşimle olsun, kendim olsun ne zaman eskiye dönerim, toparlanırım. Şu an ikinci çocuğu istemiyorum bile, çok zor
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç böyle düşünmedim, bebek olduktan sonra eşimle olsun, kendim olsun ne zaman eskiye dönerim, toparlanırım. Şu an ikinci çocuğu istemiyorum bile, çok zor
Zaten bir bebeğin altını temizlemek ve bebeği reşit yaşa kadar sorumluluğunu üstlenmek çile yav. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklısı. Doğum karşıtıyım.
Çocuksuz evliliği tercih ve tavsiye ediyorum
Yani bilmiyorum bende öyle düşünüyordum ama ikinciyi istemiyorum şu an zor çünkü evet bebek olmadan önce baya rahattık her konuda ama rabbim yoklugunu da göstermesin
Valla size üzülmüyorum genelde sizin gibi tipler evliliği toz pembe zanneden çocukları doğurmayi güzel bişe zanneden kafası havada kızlar oluyor ve evlenmeden bir şey demeye kalktigimiz zamanda bize çemkirip sanane falan diyorsunuz oh oluyor senin seçimin katlan sonucuna bizene sen evlendin sen doğurdun çekmek zorundasin
Valla hiç pişman değilim tatlım iki yıldır evliyiz de hiç pişman da olmadım o piskolojiyle korkudan yazmışım eşimin desteginş çevremin destegini görmemişim yeni toparlandım en azından sizler gibi nerde ne yaptığı belli olmayan kızlardan değilim huzurlu mutlu yuvam var şükür 😄💋
Erken yaşta evlenip kocaya köle olup birde çocuk doğurup hayatsiz olmayı seçen bir kadının bekar kalmayı tercih etmiş bir kıza aklınca kötü yola düşmüş muamelesi yaptığını görüyoruz bence sen kendini boşuna kandırma teyzem. mutlu ve halinden memnun oldugun sorduğun sorudan belli oluyor.😅🙉🐒he qmk evlenmeyen herkes kötü yola düşüyor sizde ahlakta namusta mastır yaptığınız
Şaka gibisin evlilikte her şey karşılıklı bebeğim köleyle ne alakası var evliliğin sen öyle düşünmeye devam et evde kalmış kız kurusu ben eşimden ne görüyosam karşılıgını da veriyorum ne desem yapan bir eşe sahibim karşılığını verince kölelik oluyo diyorsan öyle olsun senin sevenin edenin yok tabi normal böyle konuşmak yanlızlık da zor askım 😆
Evde kalmış kız kız kurusu dedigin 23 yaşında 🙉sevgilimde var isjsjs. Sen yaptığın şeyin mecburi yapmak zorunda olduğunun farkindasin kabullenilmis çaresizlik bunun adı. evlilikte ne karşılıklı mesela çocuk doguruyorsun senin bedeninden fedakarlık yapıyorsun kilo alıyorsun sancısı emzirmesi ağrısı bilmem ne buna karşılık kocan ne yapıyor? baba oldum diye seviniyor soyadını falan veriyor ama. Onu doğuran sensin. Her gün kalk elin adamına yemek yap temizliğini yap sakat engelli gibi bak jsjsjs o zaten karşılıksız yuvasına para getirmek zorunda. Bana hala evli ve mutlu olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun oysa sorduğun soru aksini gösteriyor. daha 21 yaşındasın ve bu yaşta çocuk doguruyorsun 30 yaşına geldiğinde bedenin un cuvalina dönecek
Çocugumla bakıştım güldüö komiksin inan hiç pişman değilim ha sorcak olursan bi iki yıl daha beklerdım bebek için kısutlanan bazı şeyler var eşimle yapamadıgımız aktiviteleriniz oluyo artık ama olmasada oluyo pişman değilim bile o duyguyu tatmayan birine ne anlatabilirsşn ki 😄 sızın gibiler evliliği kötüleyerek insanları evlilikten soğutuyo yasal ilişkilere yöneliyolar ne desem boş ilerde bebegın olunca anlixaksın benı tatlım 💋
Bu soruyu niye sordun böyle bir soru başlığı niye açtın mesela?🤓kendini kandırmaya çalışan insan karşısındakine ne yapmaz sjsj benim gibiler akıllıdır evliliği kotulemez sadece bunun sorumluluğunun zorlugunun farkındadır ve onları dile getirir benim yazdığım her bir şey senin hayatının gerçeği. ikidir ağzında bir yasak ilişkidir gidiyor kızım sen sïkismek için mi evlendin? sizin gibi nefsine söz geciremeyenler erken yaşında bunca sorumluluk altına giriyor.
He kocamla o iş için evlendim sevısırkej ederken zevk alıyom kocam cünkü seviyorum bitiyorum kırkımızın cıkmasını beklıym kı o ısı yapalım napım helalım sonucta demı😆 ya malı seni onunn için evlensem dışarda cok ha eşimle evlenmeden de yapardım zaten canım mesele o değil cahilsin kızım işine git hadi madur
O zaman gelip burada ağlamanın alemi ne? evlendin çekeceksin bize ne kime ne? kimler kimler ürüyor. senin sokaktaki kediden hiçbir farkın yok. yirmili yaşlarını bebek kakası temizleyerek gecirirken yaşıtların orada burada gezip özgür sorunsuz yaşıyor bir gün 30-40 yaşına gelip geri dönünce içinde kocaman boşluk yaşayamamislik olunca it gibi ağlayınca tekrar yaz buraya yorumlara baktım kimseninkins böyle uzun yanıt vermemiş benim haklılığım canını sıktı diye bana durmadan cevap yazıyor.21 yaşında evlenip çocuk yapan bir mal bana cahil diyor dhdh
Cevap
3Cevap
Dünyanın en zor şeyi sıfırdan insan büyütmek yapacağın en doğru şey bunun bir süreç olduğunu ve geçecegini kabul etmek
Evet geçiyormuş yani biraz büyürse rahatlicaz
Kaç haftalık oldu Bebek. Hayırlı olsun bu arada
Tam bir aylık olduk teşekkür ederim s
Az kaldı kırkı çıksın toparlanma olur her şekilde
Yaşlarınız kaç peki ne zamana doğum yaptın
Ben 21 eşim 28 bebegim 27 günlük
Peki ne zamandır evlisiniz senin annen çocuk olduktan sonra yanına gelmedi mi mesela
Eşin toparlamali seni