Kalmak zorunda değil ona kalmış bişey bence. kimisine kaynana yanınd akalınca ona sadece dert veriyor kimisi ben tek hallederim diyo kimiside kaynanası annesi gibi yanında oluyo
10 Yorumla
Şimdiki aklım olsa kalmamasını isterdim ben beni strese soktu tartismistik lohusa psikolojisinden anlayan insanlar kalmali
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
1 güKalabilir o da annedir neticede
10 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 951 cevap paylaştı.
u 1 güİsterse kalabilir evet
10 Yorumla
1 güYani yakınlığına bağlı, bir de bebeği anlamadığından anne çok gergin oluyor bağırıp çağırabiliyorsun, kendi annen bunu tolere edebiliyor ama kayınvalide üzülebilir gerginliği üstüne alınabilir, bence taze anneye sorulmalı kendi annesinin de enerjisi varsa kayınvalide bu duruma alınmamalı, başka şekillerde de destek olunabilir.
10 YorumlaKişiye göre değişir belki ama yinede dozunda olmalı her şey, eğer duracağı yeri bilmiyorsa kalmak hiç olmamalı çünkü anne ve bebeğin ham mahremiyete hem birbirlerine ihtiyaçları daha çok var tabi eşlerinde huzurlu bir ortama bunu bozacak her kimse olmamalı ama yardım içinse dozu kaçırmadan çok büyük iyilik olur ✨
10 Yorumla
1 güBu tamamen aradaki iletişime bağlı olarak cevabı değişecek bir soru. Mümkünse daha genç birini isteyebilirdim yanımda çünkü kayınvalide ya da anneden bir şeyler istemeye çekiniyor insan. Çok rahat edemem gibi ama kalmak istiyorsa da eğer iletişimden yana bir sorun yoksa bence reddedilmesine gerek de yok
10 Yorumla
1 güYorumlar irite insan kaynıyor. Sizinki ana da milletin ki muşamba mı? Ne demek gelmesin, kalmasın. Terbiyesizlik diz boyu.
39 Yorumla- 1 gü
Millet istemiyorsa kimseyi doğum sonrasında evine almaz bu kadar basit. Sınır bilmeli herkes 👍🏻
- 1 gü
Yav hadi abicim ergenliğinizi az ötede oynayın. Kimi nereye almıyorsunuz?
- 1 gü
Öyle güzel almazlar ki hemde. Siz daha milletle karsilasmamissiniz 😹😹
- 1 gü
Sende az öteye git. Yorumlari begenmiyorsan başka kapıya, çokta güzel demiş herkes tabi siz erkek halinizle kadın işine atlamayın bir zahmet 👍🏻
- 1 gü
Yav senin hayatın ne ki konuşuyorsun karşılaşmamışsın falan dünkü bebe😂
- 1 gü
Dedi doguramayan erkek kisisi 😹
- 1 gü
Sus kız, abiye cevap verilmez. Banyo terliği atarım
- 1 gü
Ne abisi 36 yaş abi mi sayiliyor 🤔
- 1 gü
Amca sayılsın tamam
Kalabilirde kalmayabilirde
Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Doğum karşıtıyım
22 YorumlaSizde hiçbir şey beğenmiyorsunuz. Kadın sen yorulma diye yardım amaçlı kalıyor. Keyfinden mi kalıyor?
11 YorumlaDestek olabilir ama ciddi sağlık sorunları olmadığı sürece kalmamalı. Büyüklerimize işimize geldiği gibi davranmak beni son derece rahatsız ediyor. Benim nazımı çekecekse eşim çeksin. (İnşallah o bilinçte biri olur.) 😂
10 YorumlaYa annen ya kaynanan ilk hafta sana destek ve yardım için kalmalı. Kendi annen olursa daha iyi olur. Bu lohusalıkta psikoloji önemli ve gerçekten sıkıntı yaşayanlar oluyor. Birinin illa sana destek olması lazım.
10 Yorumla
u 1 güKaynana iyi birisiyse kalabilir. Anne de aynı şekilde. Biraz yardım geline de iyi gelir.
13 Yorumla- 1 gü
Geliniyle yarışıyor evet 😬.
- 1 gü
Yarışıyorsa*
Yanş yanında ben varım ama tecrübeli biri olmalı ilk çocuksa ve kendi annesi daha iyi olur. Ama kaynana da olabilir.
10 Yorumla
u 1 güHayır kalmasın kayinvalide kendi kızının yanında kalsın. Doğum yapmış kadınım yanında eşi kalmalı ve ona yardımcı eşi olmalı.
10 Yorumla
1 gübence hayır çünkü anca sadece iş çıkartıyolar geline bişey yaptıgı yok ablamın cocugunun mevlidinde öyle oldu🙄
11 Yorumla- 1 gü
bence kızlar ne kocanızın ailesi nede kendi ailenizi kabul etmeyin eve sonra alışıyolar her gün geliyor kim çekicek ya🙄
1 güKayınvalidem kalmıştı ve iyiydi her şey destek olmuştu, kalabilir yani neden kalamasın?
21 Yorumla- 1 gü
Gerçekten şanslı adamlar da varmış bu dünyada
1 güOnu kendi kızı gibi görüyorsa ve rahat etmesini istiyorsa kalabilir tabi
10 Yorumla
1 güGelin ve kaynana iyi anlaşıyorsa yardımcı olmak için kalabilir
10 YorumlaHayır ya annem babam yanıma gelsin
10 Yorumla
1 güiş yapacaksa kalsın yük olacaksa gitsin
10 YorumlaYardımcı olabilecekse elbette
10 YorumlaBirbirimize doymadan ne çocuğu giz
10 YorumlaKalsa fena olmaz
10 Yorumla