Ben girmeyi düşünüyorum çünkü o anda kadın çok savunmasız hissediyor kendini. Yanında birini istiyor. Doğum yapan yakınlarımdan çok gördüm. Peki sizce Doğum sırasında erkek karısının yanına girmeli mi?
BU DÖNEMDE ERKEKLER NE YAPMALI SİZCE?
Ben girmeyi düşünüyorum çünkü o anda kadın çok savunmasız hissediyor kendini. Yanında birini istiyor. Doğum yapan yakınlarımdan çok gördüm. Peki sizce Doğum sırasında erkek karısının yanına girmeli mi?
BU DÖNEMDE ERKEKLER NE YAPMALI SİZCE?
Bununla ilgili bir yazı okumuştum tam olarak yüzdelik kesimini hatırlamıyorum ama erkeklerin büyük çoğunluğu eşleriyle doğumhaneye girdiğinde eşlerinin o anki bağırmaları, can çekişmesi vs verdiği tepkilerden sonra erkeklerin eşlerinden uzaklaştığı ve soğuduğunu söylüyordu. Yani öyle filmlerdeki gibi bir doğum beklemeyin girmeyi düşünenler. 😂
Bence girmesin. Çünkü midemizi alıp bebeğin çıkış yerine kadar kesiyorlar. Bağırsakları çıkarıp tekrar yerine alıyorlar. O esnada görmese daha iyi olur çünkü düşüp bayılanlar çok oluyor.
Mümkün olsa yine girmezdim. Eşler arasında bile bir mahcubiyet olması gerekir. Mecburiyetten ötürü namünasip bir durumdayken, kendisini izlemem onu daha da kasacaktır. Çoğu kadın kendini bu şekilde rahat ve huzurlu hissedemez. Sen doktor musun? Sadece içeri girip elini tutmak neye yarar. İtici bir düşünce.
Cevap
13Cevap
Devlet hastanesinde sünnet olan çocuklar için ailesini almıyorlar. Sanırım doğumda da babayı almazlar kanımca.
İsterse girebilir istemiyorsa zorlamak yok
Girilebilir. Eşinle ayni anda bebegi görmüş olursun. Esine destegin olur, kadin guvende hisseder. Kan, bilmem ne görürüm diye korkma. Anne bile görmüyor. Sen sadece kadinin kafasinda perdenin bu tarafinda duracaksın, elini tutacaksin. Cok sıkıntı cekecegini düşünmüyorum eger cok cok hassas bir yapin yoksa. Saglikla gelsin, bahti guzel olsun, ülkeye hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Sezeryan sonrası eşim yanıma gelmişti. Bebeğimizi görmüştü. Gir diye ısrar etmedim kendi istedi ☺️
Bence girmesin o doğum sancısı sırasında insanın içi parçalanır. O kadar acıyı benim yüzümden yaşadı pisikolojisini yaşar bı daha yanına yaklasmama kararı alabilir
1 elin nesi, 2 elin kas gücü var. Tutup çekmek icap ederse diye, girmeli. Hiç olmadı, elini falan tutar, amma bağırdın!, diyerek ağzını kapatabilir. Doğum uzmanının kulağı yok sanıyorlar mk.
Girsinnn 🐣 tabi kendide isterse eğer yoksa zorlamam bitanemi
Yani karar ona kalmış ama girmezse üzülürüm ben yalnız yapamam korku doğal
Yaa beni gerecekse kendi derdimi unutup onunla uğraşacaksam hiç işi yok gelmesin
Girilmeli mi bilmiyorum ama ben girmesini istemezdim heralde. Kapıda beklese yeterli.
Ben eşimi yanımda olmasını çok isterim en çok annemden sonra ona ihtiyacım olacak onun gücüne, aşkına...
yaw kapıda bekleriz dua ederiz sağlıklı olsun diye ne işi varmış erkeğin hem duydugum kadarıyla kadınlar rahatsız olurmuş o halde kendilerini o şekilde görmelerini erkeğin tiksineceğinden düşünüyomuş
Bence girmeli. Ben giremem soğurum, midem bulanır diyen adamı da boşarım 🥰🥰🥰 birlikte yaptığımız çocuğun dünyaya gelmesi onu soğutacaksa boş ver olup gidebilir 😍😍
boş ver olup gidebilir yazmadım bu arada KS öyle çevirmiş s. kt.. r olup gidebilir yazmıştım :))))
@Kafkas001 yadırganmalı çünkü iğrenç değil
Yardımcı olmak için olabilir bence güç vermek gibii
Hayır istemem ben dışarda beklesin
Kapıda sigara içip içip girmeyin şuraya ya.
Girenler var elbette de çoğu bayılıyor sanırım 😄
Evet çocuğu kadın tek mi yaptı
Haauauahs sizin için iğrenç bir durumsa çocuk da yapmayın
Yani bazi erkekler soguyormus diye duydum
giren adam bi daha karısııyal sevvişebilir mİ?
Gelebilir
Ben istemem girmesini
Ben girmemamk, niye gireyim?
Evet girmeli
ben girmek istiyorum
Ben şahsen istemem.
Girmesin 🤣🤣
evet
tabiki girmeli
Bayılabilir
Güzel duygu girmeli
kişi kendisi bilir