1 sa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır, insanlar ile uğraşmaktan daha kolay. İstek ve ihtiyaçları sınırlı ve her şeyden önce ne istediklerini biliyorlar.
Banyosunu yaptır, karnını doyur, altını temizle, biraz oynayıp eğlendir ve bolca sevgi göster, uykusu gelince de uyut.
Sevgi görüp karşılığında ihanet vermeyen tek varlıklar bebekler. Hayvanlara dahi bugün sevgi gösterir karnını doyurursun, yarın yemeğini başkası verince ona gider ve sevgine ihanet eder. Ama bebekler öyle değil. Sevgi görmediği, güvenmediği insanın yüzüne bile gülmezler.
En önemlisi de nasıl yetiştirirsen, ne öğretirsen öyle büyürler.
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki , sanki devamlı böyle olacağız , hiç büyümeyecek düşüncesi oluyor. Oysa öyle kalmıyor ki... kucağında belli süre taşıyorsun, belli bir süre onunla sabah ediyorsun, gün geçtikçe yemek çeşidi bile değişiyor, ağlamaları, gülmeleri, bunları terapi şeklinde görmek lazım. Yalan olan bu dünyayı unutturuyor. Takii büyüyene kadar...
O yüzden derim ki ben "zaman süreçtir, süreç olan zamanı yaşıyoruz".
Bu kadar kaygıya gerek yok.
Gerçekten korkutur yani bebeklerle uğraşmak kolay iş değil 2 yaşında yeğenim var 5 dakika yerinde durmuyor
Dünyanın en minnoş tatlılığı😍🤗😘bu tatlılık mı korkutucak. Olsada baksam 😘😘
Bı tane buyuttum yalnz başıma birde 2. İstemiyorum hatta çocuklardan nefret eder oldm o derece
Senin bebeğin mi büyüttüğün peki baskasinin cocugu mu
benim tabiki baskasininkini napm
Başkasının büyütmek zor ondan dedim ya ne bileyim. Allah bağışlasın kaderi ömrü guzel olsun sizinde çocuğunuzun da
Amin inşallah
Korkutmaz açarım bi müzik sakin sakin oturur
En son beraber evi yakıyorduk. d
Korkutur tabi
Korkutur
Hayir korkutmaz gadasi
Evet çok
Çok zor ugraşılmaz
Bazen
Evet korkutuyor
Çok zor uğraşamam 🤣
Korkutmaz.