Oğlum var üç aylık ancak hala anneliğe alışmış değilim bakarken çok zorlanıyorum yorgunluktan. Sürekli kucak istiyor bide yatirinca bağırıyor. Şu süreç hiç gecmicek gibi geliyor yardımcı olacak kimsem yok akşama kadar bebekle tekim eşim ta 7 8 de geliyor ama oda inşaatta çok yoruluyor bana çok bir faydası yok artık bir an önce büyüsün kendi başına biraz olsun oynayabilsin istiyorum çok yorgunum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece fiziksel olarak değil mental olarak da yorgunsun çünkü kimse seni desteklemiyor. Bebeğin daha çok küçük ama yine de kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var. Anneanne ya da babaanneye bırakıp bir kaç saat yalnız kalıp çıkıp dolaşmak sana iyi gelir.
09 Yorumla
Soran+1 yılBabaannesi yok terkedip gitmiş eşimi anneannesi yani annemde memlekette şu an cagirabilecegim kimse yok :( kardeşlerim de çalışıyor
Soran+1 yılEşimle bazen bı kahve bile icsek iyi gelir diyorum ama işte küçücük çocukla nasıl gidicez
- +1 yıl
O zaman bebekle birlikte üçünüz çıkın. Açık hava iyi gelir birlikte aktivite yapın. Pikniğe gidin, alışveriş yapın, yemeğe çıkın bebek bunları yapmanıza engel değil. Anı yaşa tadını çıkarmaya bak.
Soran+1 yılDurmazsa diye korkuyorum dışarıda sürekli dmiy5or nasıl olur
Soran+1 yılSürekli emiyor
Soran+1 yılAğlar durduramam rezil oluruz diye korkuyorum tecrube yok
- +1 yıl
Hiç merak etme dışarı çıkınca bebeğin için de iyi olur eşin olmasa bile bebek arabasına yatırıp onunla yürüyüşe çık. Temiz hava almak bile onu sakinleştirir ayrıca evde olduğu gibi sürekli emmek istemeyecek dışarda. Farklı şeyler görmek dikkatini çekecek eve gittiğinde de onu banyo ettirip uyut. Zaten yorulmuş olacak. O ailenizin küçük bir bireyi ayak bağınız değil unutma ;)
Soran+1 yılHaklısın ama bende korku var durduramam diye korkuyorum bazen peki 2 buçuk aylık 3 aylık bebek net görür mü etrafı nasıl gorecek
- +1 yıl
Görür tabi ki zeka kartları al ve takip etmesini sağla hergün oyun saati yap bebeğinle. Geometrik şekiller oluyor bebeklere uygun dikkat çekici ve beyin gelişimini destekleyen kartlar. Sırayla her birini sağa sola götür beneğin gözleriyle onları takip edecek. Korkma aş duvarları evdekinden daha iyi durur ayrıca durmazsa da dünyanın sonu değil eve gelirsiniz kız nolcak ajskdkdkd ben bebeğimin kırkı çıkmadan yılbaşı kutlamaya gitmiştim bebekle 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Evet ya zor ama düşünsene senin olan senden olan bebek.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Evet zor. Her yiğidin harcı degil
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş gerçekten
+1 yılbu bir süreç bir süre sonra daha rahat olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi o yorgunlukla çocuk yapmayı başarmış
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Anlamadım
Cevap sahibi+1 yılboş ver. zaten çocuktan değil kocandan yana muzdaripsin
Bence zor yani çocuğun ne yapacağı belli olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten
Zor evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz