4 yaşında kızım var, akşamları yatağa girmesi resmen savaş oluyor. Işıkları kapatıyoruz, masal okuyoruz ama 20 dakika sonra tekrar kalkıyor, su istiyor, tuvalete gidiyor, korkuyorum diyor falan. Ben de eşim de akşamları bitkin düşüyoruz açıkçası.
Aynı derdi yaşayan var mı? Uyku öncesi rutin olarak neler deniyorsunuz, işe yarayan bir şey oldu mu? Özellikle korkuyla ilgili kısmı nasıl aşıyorsunuz, karanlıktan falan çok korkuyor da.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aynı dertten biz de muzdariptik valla eşim geçenlerde luni sesli uyku masalları diye bir uygulama keşfetmiş son 2 3 gecedir bu uygulamayı kullanıyoruz şahsen bizim oğlanın ne derdi kaldı ne de tasası bugün daha öğlenden akşam hangi masalı dinliyicem demeye başladı böyle bir şey arıyorsanız kesinlikle öneririm saçma sapana elektrik süpürge sesleriyle uyutmaya çalışıyorduk şimdi hepsini tek seferde hallediyoruz
inanın ben de öyle çok uygulama denedim ama hepsi sahte dolandırıcı gibi gelmişti ondan fazla zorlamadık şansımızı bu dediğiniz luni güvenli mi
canım vallahi bizde aynı şekilde birsürü saçma sapan uygulama denedik bu ne para istiyor ilk etapta ne de reklamlara boğuyor 3 deneme hakkı veriyordu galiba ki zaten aylık üyeliği cüzi bir miktar bizde alıverdik gayet memnunuz şu an uygulama tamamen ebeveyn odaklı cocugu ekrana kitlemiyor
aa ne güzelmiş öyleyse bi bu akşam deneyelim eğer işe yararsa biz de satın alalım madem teşekkür canım
Gece lambası ve masal ile uykuya dalar. Bu aralar hırsız kelimesinden korkmuş benimki de. Onumla ilgili sorular soruyor. Güvende olduğunu, bizim her şeye gücümüzün yettiğini, ona kimsenin zarar veremeyeceğini de gün içinde anlatıyoruz. İzlediği filmleri çizgi filmleri kontrollü veriyorsunuz dimi
Karanlıktan korkuyorsa demek ki rahatsız hissediyor. Odasına gece lambasını al, gece açık bırak. Uyur karanlıktan korkuyorsa odasının kapısını açık bırak. ya da koridorun lambasını aç odasına ışık girsin en mantıklısı bu. uyduktan sonra kapatırsın.
ya da sen git onunla yat , uyuduktan sonra bırak
Küçük Hanımefendi diyor ki ben tek uyumak istemiyorum Benim yanımda birisi uyusun diyor bu yaptıkları şeyler bunun açıklaması.. Eğer uyku saati saat 10.00 gibi ise ve Gündüz uykusu alıyorsa gündüz uykusunu biraz daha erkene alıp gece uykusunu Buna göre ayarlamalısın ama çocuğun sıkıntısı tek uyumak
öğle uykusu uyuyorsa zor
Işıklı hareketli gece lambaları alın.
Birkaç saat parkta oynatın görülsün iyice
Bence çocuğu parkta bahçede iyice yormak gerekir
Gündüz pek uyutma