23 sa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
(Çocuk-Ebeveyn 🍼🌸)

Üff mis gibi 🫠 Bal gibi 😍👩🍼

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
20 yaşında ki kişinin kendisi çocuktur ne yapacak kendisinden bir tane daha
20'li yaşlar gerçekten çok erken. Bence 25'ten sonra çocuk yapılmalı. Sonra çocuklar ailelerinin yanlarından kardeşleri gibi kalıyor. Ayrıca birazda arada yaş farkı olduğu zaman çocukların ailelerine saygısı biraz daha fazla oluyor gibi. Yakın yaşlar olduğu zaman arkadaştan farkı kalmıyor gibi. Birde şu var ki çocuğun evleniyor torunun oluyor ama sen çalışıyorsun ve toruna bakamıyorsun sevemiyorsun. Yaş farkı olursa en azından emekli olup çocuk sever insanlar.
Tek başına 20’li yaşlarda olmak bana erken gelmiyor. 22 ile 29 arasında bile insanın hayatı çok değişebiliyor; yaş kadar maddi düzen, ilişki ve gerçekten çocuk istemek önemli. Sırf çevre yapıyor diye çocuk sahibi olmak bana daha erken geliyor. Hazır değilsen 30’da bile erkendir, hazırsan 20’lerinin sonlarında gayet normal.
Kırklı yaşlara geldiğinde boyun kadar çocuğunun olması güzel olsa gerek.
Çocuk rızkı ve bereketiyle gelir. Eğitim ve sevgi eksikliği yaşatmayacak bireyler için idealdir yirmili yaşlar.
Tabi burada insanların yaşama bakış açıları da önemli. Evlilik düşünmeyen nesillerle çocuk konusunu konuşmak çok yersiz.
Çok çocuklu bir aile isterdim.
Daha güzel kafan çocuk sesi kaldırıyor 36 yaşında 3 yaşındaki oğlum ömrümden ömür götürdü
Allah sabır versin 😅 bende de var 2 tane Allah bize bağışlasın 🥰
Hak eden kıymet bilen yapsın çocuk bence olan çocuga oluyor ilk cahilliğe denk gelip olumsuz evlilikler çocugu kurtuluş olarak yapıyor yaşı yok bence onun çocuga gelince onun dünyasından bakmak ve yine onun yaşına her yaşta inilebilir yeterki beyinler dar olmasın
Şimdi ki aklım olsa iki tane yapar beraber büyürduk 😃
👍🏻😅
Günümüz insanları daha 30'lu yaşlarda bile çocuk gibi iken önceki nesiller gibi 20'li yaşlarda anne/baba olacak potansiyele sahip değil ne yazık ki; daha anlaşmayı, birbirlerini dinleyip saygı duymayı bilmiyorlar, doğacak çocuklarına yazık...
Bunun erkeni geçi yok bence herkesin hazır olma dönemi farklı olabilir. 30 idealdir deriz ama Kimisi de 20'sinde anne olup en güzel anneliği yapar. Kişinin öncelikleridir bence önemli olan.
Hayati biraz yaşamak lazım. yangından mal kaçırır gibi küçük yaşlarda evlenip çocuk yapanları anlayamıyorum
Erken ama ebeveynler olarak hazır hissediyor anne baba olmak istiyor ve o olgunlukta birisiyseniz neden olmasın..
Bence 28-30 yaş cocuk için en mantıklı yaş olabilir 30 dan önce 20-25 arası biraz erken Çünkü insan 25 ten sonra her anlamda kendine geliyor karakteri oturuyor Biraz daha mantıklı hareket ediyor
Bazen içimden bir ses demiyor değil herşeyi bırak ev ve çocukla ilgilen (bekarım ve çalışıyorum) iç güdüsel işte.
Bana göre çok erken. Ama çevremde bu yaşlarda çocuğu olan var ve hallerinden memnunlar 😇 yine de bana göre çok erken bir yaş
20 li yaşlarda çocuk yapmak mi millet artık 25-30 arasında evleniyor eskiden 18 de evleniliyormus şimdi 18 yaşındakilere çocuk diyoruz
Herkesin kendi secimi ne zaman hazir hissederse o zaman evlenmeli bebek sahibi olmalı.
Şimdiki gençlik için aşırı erken bir yaş. 30 dan önce evlenmek bile bana kalırsa erken
Olgunluk yaş değil bence. Bir kişinin beyni yoksa isterse 30 da çocuk yapsın hata
Valla bir daha dünyaya gelirsem 18-19 da yaparım tabi bu bilinçle..32 yi beklemem..:))
Erken olabilir. Kendini büyütmeden. Ama kimisi olgun oluyor.
Şu an için gerçekten erken ama bizim zamanımızda erken değildi..
Bence o yaşta zaten biz de çocuk gibiyiz düşünce olarak bayağı erken gibi
erken anne olmak cok guzel bi sey bence ama o surecte yardimci olacak birileri gerek mutlaka
Ya adayabilecegin bir hayatın olacak ya da genç yaşta olacaksın
Erken sayılmaz ben 25 yaşındayım 1 yaşında bebeğim var tercih eder miyim hayır. Sorumluluğu fazla bı kere ve sabrım o kadar yok.. sabrı fazla geniş olanlar için erken değil tabi o gülümsemeye değer..💐💐
20 li yaşlar evlenmek için bile aşırı erken.
o zırıltıyı şu an yaşamak ister miyim bilemedim , iyi ki çocuklar peşpeşe büyüdüler
Gel biz bunu 24-25 yapalım
Bende doğrusunun yazdığınız yaşlar olduğunu düşünüyorum 😇
He biraz vücut hemde biraz olgunlaşsın kadın
Çocukla kendini eve bağlama evlisin gençsin rahat rahat gez dolaş çocuk olunca gezemez dolasamazsin her an bir şey olup eve gitmen gereke bilir
Herkesin hazır olma yaşı farklı. Şahsen 25 den sonra olmasını öneririm ama herkesin kendi hayatı.
20li yaşların başı çok erken. 20li yaşların sonu, örneğin 27-30 arası ideal.
Ben 19; yaşında anne oldum ama şimdi geç çocuk yapıyorlar
Çok erken ya 20 yaş çocuk sayılabilecek bir yaş daha yeni reşit oluyorsun bismillah
Sen kendini hazır hissediyorsan, eşinden ve kendinden eminsen evleneli 2 yıl falan olduysa olabilir
Bakabileceksen hayır bakmayıp ona buna kilitleyeceksen evet
Erken değil bence o yaşlarda yapmak iyi
20lerin sonu olabilir
Erken ben 25 te ilk çoçuğu doğurdum
25 den öncesinin erken olduğunu düşünüyorum ya
her şey iyi gidiyor ve eminsen olabilir.
25 ten aşağısı olmamalı
Yoo kadın için normal yaşlar.
Hayır erken değil 30 yaşından sonrada anne olamam
Hayır hatta doğru bir yaş
Yani pek erken değil en güzel zamanlar
Fazlasıyla erken
Sen kaçında evlendin abla
20 de 😂
Uuppss dldmlcmdc
Evlenir evlenmezde çocuk yaptın tabi kim nasıl karlı koysun sana dldndldmm
21 de anne oldum, teşekkür ederim
Bebiş güzel tabi ama erken değil mi birazcık