Yeğenim 7 aylık olacak. anne sütü yetersiz. ek gıda mama falan ne versek yemiyor. kaşık ya da biberon ağzına gider gitmez ağlamaya başlıyor. denemediğimiz mama kalmadı. doktor zorla vereceksiniz demiş. öyle de yemezse hastaneye yatırırsın hortumla midesine indiririz demişler ama şimdi öyle bir şeye gerek yok ama böyle devam edip kilo kaybı yaşamaya devam ederse hastaneye yatırırız demişler. lütfen anneler bi yardım edelim. bu durumda olan çocuğunuz oldu mu. ne yaptınız mamaya falan nasıl alıştırdınız. ya da neler verdiniz böyle yemeye başladı deneyimlerinizi esirgemeyin lütfen teşekkürler
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha önce travma olmuş olabilir. Mesela hiç yemek boğazına kaçtı mı öksürdü mü? Çocuklarda olabilen bir durum o nedenle kaşığı ya da biberonu görüp korkuyor olabilir.
Hayır öyle bişey yaşamadı
İş arkadaşımın kızının başına geldi. Yeme bozukluğuna bağlı bi sendrommuş hastanede beslendi dişleri çıkıncaya kadar sürüyormuş bir kaç ay ücretsiz izne çıkmıştı çocuğuna bakmak için.
İşte doktorda demiş böyle devam ederse hastaneye yatırcaz diye
Çaresiz dert vermesin Allah , zor durumlar ama ihmal etmemek gerekir bebek olunca yedirmesi zor tabi biraz daha büyük olsa oyunla falan yedirirsin de
Öyle olunca insan çocuk yapmaktan kaçıyor 😂
Benim gibi kaçarsan gelirsin 40 yaşına sonra bebek kokusu özlersin ama 😂 bebeklerin kokusuna ölüyorum şu aralar , 40 ından sonra da çok zor işte
😂 Allah en güzellerini sana nasip etsin inşallah
Amin sana da. bana daha adamı nasip etmiyor çocuğu nasıl nasip edecekse 😂
Herşeyin hayırlısı diyelim 🥹
Ufak parçalar yedirin takip edin alerji oluyor mu olmuyorsa büyük parcalara geçin her hafta bir yemek deneyin
Diş yok. konu kğçük parça ya da sıvı mama değil örneğin kaşıkla bir şey verse daha kaşığı görür görmez ağlıyor biberona mama koysa biberon ağza gider gitmez yine ağlıyor süt hariç hiç bir şey kabul etmiyor
E bebekde emzik gibi yedirme şeyleri var içine koyuyorsun meyve ya da ne deneyecek sen emerek yiyor
Onu da kabul etmiyor
Hala sizden mi besleniyor
Yeğenimden bahsediyorm 😅 sadece anne sütüne ağlamıyor
Bence zamana birakin :) ben senin diye düşündüm. Anne sütü tadını bırakamaz birnsure aç kalması da etkili
Kilo kaybı çok oluyor ama
Deneyerek anlayacaksınız. Çocuk işi aileden tecrübeleri öğrenmek sonra de doğrusunu bulmak. Bunu da en iyi annesi yapar
Emiyorsa yetiyordu panik olmayın
Ama kilo kaybedio
Kaç hftalık, kaç gram doğdu, son kilosu kaç
7 aylık oldu. 3200 doğdu şimdi 7 kilo
Alt sınıra yakınmış nenelere danışın bence
Ya işte bundan dolayı böyle arayıştayım
Anne sütü 2 yaşına kadar önemli ek gıdadansa
Anne sütüde yetmiyo ki artık
Sebze çorbası deneyin kilo vermemesi lazım
Deneyecez