Teşekkürler ❤️
Sizce ideal bir bebek bakım çantasında olmazsa olmazlar nelerdir?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İdeal bir bebek bakım çantasında hem bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılayacak hem de ebeveynin işini kolaylaştıracak malzemelerin bulunması gerekir. İdeal bir bebek bakım çantasında bebek bezi, alt değiştirme örtüsü, yedek kıyafetler, ıslak mendil, pişik kremi, ağız mendili ve beslenme malzemeleri olmazsa olmazdır. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

İdeal bir bebek bakım çantasında bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak temel malzemelerin düzenli ve pratik şekilde bulunması önemlidir. Çantada öncelikle yeterli miktarda bez, ıslak mendil, alt değiştirme örtüsü, pişik kremi, kağıt mendil ve kirli eşyalar için poşet bulundurulmalıdır. Bebeğin üzerinin kirlenmesi veya hava değişimi gibi durumlara karşı yedek kıyafet, çorap, mevsime uygun hırka ya da battaniye de çantada yer almalıdır. Beslenme için bebeğin yaşına göre gerekli malzemeler hazırlanmalıdır. Emziren anneler için emzirme örtüsü ve ağız bezi, biberon kullananlar için biberon, mama ve termos gibi ürünler faydalı olabilir. Ek gıdaya başlayan bebekler için ise mama kabı, kaşık ve önlük gibi eşyalar eklenebilir. Ayrıca emzik kullanan bebekler için yedek emzik, küçük bir oyuncak veya dikkatini dağıtacak bir eşya da çantada bulunabilir. Uzun süreli dışarı çıkışlarda ateş ölçer, doktorun önerdiği ilaçlar ve ebeveynin ihtiyaç duyabileceği su, atıştırmalık gibi kişisel eşyalar da eklenebilir. Bebek bakım çantasını hazırlarken önemli olan, gereksiz eşyalarla doldurmak yerine bebeğin yaşına ve günlük ihtiyaçlarına uygun, düzenli ve kolay ulaşılabilir bir çanta oluşturmaktır.
Bence ideal bir bebek bakım çantasında bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü, yedek kıyafet, müslin bez, pişik kremi, biberon ya da mama için gerekenler ve kirli bezleri koymak için küçük poşetler mutlaka olmalı. Bir de emzik kullanıyorsa yedeği iyi olur. Ben olsam çantayı gereksiz şeylerle doldurmazdım; dışarıda gerçekten lazım olacak şeyler elinin altında olsun yeter.
Herkes bir sürü şey yazmış hepside doğru :) ama bebek bezi yazan olmamış onuda ben yazmış olayım olmazsa olmaz ürünlerden biride bebek bezi marka olarak da molfix premium tercih etmiştim ben sonra da onunla devam ettik oğlum bezi bırakana kadar…
Cevap
8Cevap
bakım ürünleri
valla bana kalırsa çantada bez ıslak mendil örtü pişik kremi biberon emzik mamam vas gibi şeyler olmalı çokta gereksiz şeylerle doldurmaya gerek yok he birde tabiki bebek bezi olmalı yeterince o konuda da molfix premium çok başarılı pişik vs yapmaz.
Bebek sonuçta onun ihtiyacı olan her şey olmalı bence
Yastıkta olmalı bebiş bir yerde şekerleme yapmak isteyebilir
Alt açma temizleme pamuğu bez temiz müslin örtüler
Bebek bezi kıyafet olur diye biliyorum
Hiçbir fikrim yok ula
Bebek kıyafeti bez bakım ürünleri mamalar
bebek bezi falan
Islak mendil
Pek bilmem :)