Doğumdan önce hazırlık yapmak isteyenlerin bebek bakım ürünleri listesinde neler olmalı? Bebek bakım ürünü tavsiye edebilecek, doğum öncesi hazırlık yapanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?bebek bakım ürünleri
Bebeklerin ihtiyaçlarını doğumdan önce almak çok önemlidir. Hangi dönemde nelere ihtiyacı olduğunu bilmek ve ona göre bebek ürünleri almak anne-baba açısında da büyük kolaylık sağlıyor ;)
Doğumdan hemen sonra gerekecek bebek bakım ürünlerinden arkadaşlar bahsettiği için ben sana ek gıdaya geçiş sürecinde ihtiyacın olacak bebek ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Çünkü bebekler de büyüyor ve gerekli alışkanlıkları zamanla kazanmaya başlıyor, değil mi? :)
Ek gıdaya başlarken işine yarayacak ürünler arasında; - bebek yemek takımı, - önlükler, - mama sandalyesi, - içine çeşitli yiyeceklerin konulabildiği diş kaşıma emzikleri, - saklama kapları, - biberon ve saklama kabı için ısıyı muhafaza eden çantalar ve pek çok bebek bakım ürününe ihtiyacın olacak. Bu ürünleri doğumdan sonra temin etmek ve ek gıdaya hazır halde başlamak hem senin için hem de bebeğin için fayda sağlayacak ;)
Oğlumun ek gıdaya geçtiği şu dönemde ben de ihtiyaçlarımı karşılamak için bu listeye uydum ve ilk maddede yer alan bebek yemek takımını satın almakla başladım. İçerisine meyve-sebze püreleri, makarna gibi taneli yemekleri ve atıştırmalıkları koyarak oğlumun kendi başına yemek yemeyi öğrenmesini de sağlayacağım. Ayrıca yakın zamanda arkadaşımın kızı da ek gıdaya geçtiği için hem ona hem de oğluma aldığım bebek yemek takımını sana göstermek isterim:
bebek yemek takımı
Aldığım bu bebek yemek takımının derinliğini ve genişliğini, içine koyduğum çileklerden rahatça anlayabilirsin ;) Bambudan ve yıkanabilir sağlıklı silikondan yapılmış olması, altında bulunan silikon yüksek tabanı sayesinde masaya sabitlenerek devrilme derdini ortadan kaldırması ile beslenme sürecinde temizlik için bana büyük kolaylık sağlayacak, hiç şüphem yok. Hem yanında kaşığı da var ;)
Peki bebek yemek setini nereden ve nasıl aldım?
En son yaptığım bebek alışverişindeki bebek yemek setini amerikadaniste.com sitesinden satın aldım. Mağazaları ve internet sitelerini tarayıp da bulamadığım, bulsam dahi diğer ülkelere göre çok pahalı olan bebek ürünlerinin bulunduğu bir site olduğunu keşfettim ve bu fırsata kayıtsız kalamadım.
İnan bana o kadar çok mağaza ve site gezdim ki, bebek ürünlerinde bu denli çeşitliliği Amerikadaniste'den başka yerde görmedim. Biberon setlerinden bebek yemek takımlarına, yaşlara uygun oyuncaklardan eğitim setlerine kısacası aklına gelebilecek ne kadar işlevsel ve bir o kadar da sevimli bebek ürünlerini çok daha uygun fiyata ancak amerikadaniste.com'da bulabildim.
Aklımda zaten yurtdışından alışveriş yapmak gibi bir fikir vardı, ben de "güvenilir mi?, zamanında teslim edilir mi?, kargonun başına bir şey gelir mi?" gibi endişelerimi bir kenara bırakıp siteye üye oldum, bebek yemek setlerini sepetime ekledim ve siparişimi oluşturdum. Hepsi çok kolay ve kısa sürdü ;)
Amerika'dan geliyor diye uzun sürüyor da sanma, kısa sürede ve sorunsuzca geldi kargolar. Bundan sonraki alışverişlerimi de toplu halde yapacağım artık, çünkü toplu alışverişte tek kargoyla geldiği için fiyat olarak da gayet uygun oluyor ve eğer istersek 75 güne kadar depolarında tutarak siparişi toplu olarak gönderebiliyorlar.
Eğer sen de bebek bakım ürünlerini ve diğer tüm ihtiyaçlarını daha uygun fiyata, daha farklı seçeneklerle yurtdışından temin etmek istersen amerikadaniste.com sitesini ziyaret edebilir ve benim yaşadığım güzel tecrübeden yola çıkarak kolayca alışverişini yapabilirsin. ;)
Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra artık anne baba olarak ilk yaptığınız liste bebek bakım ürünleri ile oluşan listedir. Zira bebeğiniz için hiçbir detayı eksik bırakmak istemez, onun iyi ve sağlıklı olması için tüm tavsiyeleri dinlersiniz. Yenidoğan bebek ürünleri deyince akla öncelikle yenidoğan bebek bezi, bebek tırnak törpüsü/tırnak makası, tarak, kulak çubuğu, bebek alt değiştirme ve bakım örtüsü, pişik önleyici krem, yeni doğan ıslak mendili, ateş ölçer, burun aspiratörü gelmektedir
Bebek bakım seti tavsiye listenize dahil etmeniz gereken ürünler arasında elbette bebek banyo ürünleri de yer alıyor. Öncelikle yenidoğan cilt tipine uygun olan bir şampuan bebek yağı ve alkolsüz bir losyon bebeğinizin ilk ihtiyacı olanlardan. Bunun yanında bebek yıkama küveti, banyo termometresi, banyo süngeri, kapüşonlu banyo havlusu ve tülbent de bebek banyo bakım ürünleri arasında yer alması gerekenlerdendir
Bebek Bakım Ürünleri Listesi Nasıl Olmalı?
✨Bebek Şampuanı
✨Saç ve Vücut Şampuanı
✨Bebek Yağı
✨Bebek Losyonu
✨Bebek Kolonyası
✨Islak Mendil
✨Sıvı Sabun
✨Bebek Vazelini
✨Kolay Saç Tarama Spreyi
✨Pişik Önleyici Krem
✨Bebek Pudrası
✨Bebek Bezi
Johnson's baby bebek bakım ürünleri, bebeğinizin hassas cildine özel olarak üretilmekte ve doğal bileşenlerden oluşmaktadır. Yumuşak formülü sayesinde bebeğinin gözlerini yakmaz. Alkol, parfüm, renklendirici, SLS, SLES ve paraben içermez. Ciltte reaksiyona yol açabilecek alerjen kimyasalları içermez ve hipo-alerjeniktir. Güvenle ve rahatlıkla kullanabilirsiniz 😊 #iyiliğiseç
Doğumdan önce bebek bakım ürünleri gibi birçok ürünü erkenden edinmek güzel ve doğumdan sonra kolaylık sağlayacak bir fikir, güzel düşünmüşsün. Bebek bakım ürünlerini önceden hazırlamak için bunu bebeğin gelişimine göre sınıflandırmanı ve ürünleri ona göre temin etmeni öneririm.
Peki bebek bakım ürünleri listesinde neler bulunuyor?
Bebek bakım ürünlerinden oluşan listenin başında tabii ki de banyo ve bakımda kullanacağın ürünler yer alıyor. Nedir bu ürünler:
Bu liste içerisindeki çoğu ürünü Johnson's Baby olarak kullanıyoruz. Özellikle yeni doğan bebekler için Cotton Touch serisi çok güzel, tavsiye ederim.
Johnson's Baby Cotton Touch seti
Bebeğinin doğumdan sonra uyku düzenini oluşturmada ve bebeğini sakinleştirmede etkili olabilecek bir seri önerim de var; Johnson's Baby Bed Time
Johnson's Baby Bed Time seti
Pişik kremi veya pişik önleyici kremi almadan önce doğumdan sonra bebeğini kontrol edecek olan (ilk yıllarda devamlı gidebileceğiniz) doktora sormanı ve onun tavsiyesi üzerine alıp kullanmanı öneririm. Çünkü pişik oluşumu ilk aylarda dikkat edilmesi gereken bir durumdur ve önlemi sağlam almak gerekmektedir.
Göbek oyuntulu bebek bezi Temizleme pamuğu ya da ıslak mendil Alt değiştirme örtüsü Tırnak makası Pişik kremi Bebek şampuanı ya da sabunu Bebek saç fırçası
En İyi Cevaplar