Çocuk & Ebeveyn Bu beşik kullanışlı mı, sağlam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Alan var mı? Güncellemeler1 yıl Bunun korumaklaları var 🤣🤣 Bu beşik kullanışlı mı, sağlam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 383 cevap paylaştı. Gayet kullanışlı görünüyor gadası 0 0 Yorumla
justdoit34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bence düz bir şey olmalı. Çocuğun işi belli olmaz oraya bir şey sıkıştırır sonra sen gidince bulur ağzına sokmaya çalışır. 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Buradan sormak yerine ürün hakkındaki yorumlarına baksanız daha faydalı olur. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 489 cevap paylaştı. Rengini ve şeklini çok beğendim, bence sağlam ve kullanışlı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Koruması olursa kullanışlı bende büyüğü var tek kişilik yatak gibi doğdugundan beri kullanıyor gayet memnunuz montessori yataklar iyi ya 0 0 Yorumla
Kingss90 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Kullanışlı değil onu açık ya çocuk ordan düşerse 0 1 Yorumla Kingss90 1 yıl Korumaklari olsa da çok alçak çocuk biraz büyüdüğünde ayağa kalktığı zaman düşer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet kullanışlı görünüyor gadası
Bence düz bir şey olmalı. Çocuğun işi belli olmaz oraya bir şey sıkıştırır sonra sen gidince bulur ağzına sokmaya çalışır.
Buradan sormak yerine ürün hakkındaki yorumlarına baksanız daha faydalı olur.
Rengini ve şeklini çok beğendim, bence sağlam ve kullanışlı.
Koruması olursa kullanışlı bende büyüğü var tek kişilik yatak gibi doğdugundan beri kullanıyor gayet memnunuz montessori yataklar iyi ya
Ben yatiyom çok rahat çok profesyönel
Ne kadar saçma bişey bu 😀
Yani güzel
Kullanışlı değil onu açık ya çocuk ordan düşerse
Korumaklari olsa da çok alçak çocuk biraz büyüdüğünde ayağa kalktığı zaman düşer
iyidir
cocuk düser bundan