Güzellik & Bakım Bu kaş şekle girer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bok ettim kaşımı ya oksidanla açmaktan inceldi döküldü almaya çalıştım daha da iğrenç ettim of Bu kaş şekle girer mi? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edanursuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Benim kaşım da çok seyrekti bir süre dermaroller kullandım çıkmayan yerlerde de kıl çıkmaya başladı şimdi çok seviyorum kaşlarımı tabi arada yağ da sürdüm tatlı badem yağı ve argan yağı bu konuda en iyisi 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 4 ay alma bak sonra aldır iyi yapan birine toplar , vazelin kullan 0 0 Yorumla
hailsss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl oksidanla degil tuy sarartici ile ac ve birak hic alma bakim yagi kullan duzenli sekilde 0 0 Yorumla
ashnoity Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şekil kaşa girmiş sayende geçmiş olsun 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mikroblading ile düzelir 0 0 Yorumla