Arabalar Sizce bu hangi yapıştırıcı ile tutar? bunaldımlan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor canım yaptım aküye zarar verdim hangi yapıştırıcı daha kuvvetli acil bi önerisi olan var mı? Sizce bu hangi yapıştırıcı ile tutar? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yavuzali06 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 +1 yıl merhaba akü tamiri tehlikeli iş oto elektirikçilere danışmanı öneririm 0 0 Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl İran yapıştırıcı. 0 8 Yorumla bunaldımlan +1 yıl Nasıl reis kuvvetli mi Yorumla TuncerDemirim +1 yıl Her türlü her şeyi yapıştırır. Demiri bile ve 3 saat sonra asla sökemezsin. Düzgün yapıştırmak gerekir. Yorumla bunaldımlan +1 yıl Of ben çok m a l ı m deneyelim bakalım inşallah tutar kırtasiyecide bulurmuyuz nerde satılıyor Yorumla TuncerDemirim +1 yıl www.hepsiburada.com/pi-ithalat-celik-yapistiricisi-iran-yapistirici-cift-karisimli-p-HBV00000ETGJF Yorumla bunaldımlan +1 yıl Aman onu bekleyemem reis peki silikon falan olur mu yani Yorumla TuncerDemirim +1 yıl Ürün bu ve fazla yerlerde bulunmaz. Kırtasiye de bulunmaz. Genellikle büyük ve orta ölçekli hırdavatçılarda bulunur. Ve size bunun benzeri var dediklerinde almayın. Fiyatı en fazla 25 - 30 lira olur. Ve aynısı olacak şekilde alın. Yorumla TuncerDemirim +1 yıl Silikon tutmaz. Yorumla bunaldımlan +1 yıl O zaman mecbur sipariş veririm fiyatıda uygun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
merhaba
akü tamiri tehlikeli iş oto elektirikçilere danışmanı öneririm
İran yapıştırıcı.
Nasıl reis kuvvetli mi
Her türlü her şeyi yapıştırır. Demiri bile ve 3 saat sonra asla sökemezsin. Düzgün yapıştırmak gerekir.
Of ben çok m a l ı m deneyelim bakalım inşallah tutar kırtasiyecide bulurmuyuz nerde satılıyor
www.hepsiburada.com/pi-ithalat-celik-yapistiricisi-iran-yapistirici-cift-karisimli-p-HBV00000ETGJF
Aman onu bekleyemem reis peki silikon falan olur mu yani
Ürün bu ve fazla yerlerde bulunmaz. Kırtasiye de bulunmaz. Genellikle büyük ve orta ölçekli hırdavatçılarda bulunur. Ve size bunun benzeri var dediklerinde almayın. Fiyatı en fazla 25 - 30 lira olur. Ve aynısı olacak şekilde alın.
Silikon tutmaz.
O zaman mecbur sipariş veririm fiyatıda uygun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!