her şeyden önce gerçekten bebeğin cildine zarar vermemeli bu konuda sorun yoksa bir de biraz güzel kokuluysa bir efsane olmaması için herhangi bir sebep yok
Kokusuz ve güvenilir bir yapısı olmalı iyi araştırmanız lazım bebeğe solunum yoluyla veya ten yoluyla zarar verecek katkı maddesi varsa çok dikkat edilmeli iyi araştırılmalıdır i.
Alkolsüz, ph değeri cildimize uygun, yapışkanlık hissi bırakmayan, temizleyici ve en önemlisi; çöpe atmadan, ayakkabılarımızı silebileceğimiz kadar ıslak olmalı 🤦🏻😄
İçerisinde alkol olmayacak çok bazik olmıcak cildin ph derecesine uygun olacak ve cilt tipinede uygun olacak ve cildi nemlendirecek olması da önemlidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Bebesin derisini tahris etmeyecek, kimyasal olmayacak, organik pamuktan yapılmış olcak.
bebeklerin ciltleri çok fazla hassas olduğundan her mendili kullanamazsın. bunun için özelleşmiş bu tarz bezlerin kullanılması gerçekten yaratıcı bir fikir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Sensitiv olmalı yani hassas dokunuşlu cildler için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bebeklerin ciltleri hassas oluyor annemde bu markayı kullanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
291Cevap
Unibaby kullanıyoruz bebeğimizin pisik soruuna kökten çözüm oluyor, yakmıyor
Gözüm kapalı güveniyorum bu markaya
İçimin rahat etmesi için göz yakmayan doğal içeriği yüksek gözün kapalı güveneceğim Islak mendil olmalı gadası
hijneyin ve yumuşak olmalı. güzel kokmalı ve içinde zararlı kimsyasal barındırmamalı.
Islak mendilin alkol içermemesi ve cildi tahriş etmemesi en önemli kriter teşekkürler Uni Baby
içeriği çok önemli tabii bu marka çok iyi
Hiçbiri güven vermiyor bebek için hepsini sudan geçirip sıkıyoruz
Bebekler için kaliteli olması ve güzel temizlemesi önemli, Uni Baby çok iyi.
Katılıyorum Uni Baby bu konuda en iyisi
Tüm vücudunu biraz islak mendille silen adamlar için hiç fark etmiyor biliyor musunuz
zaten bu ıslak mendil çocuklar için herkes için değil :)
😒 incindim
Bebeklerde kullandığım gibi kendim de özellikle kullanıyorum.
Faydalı bilgiler için emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş
Islak mendil çok kullanan birisi olarak kokusu ve kalitesi çok önemli
Uni Baby'i öneririm
Hafif ıslak şöle kuru olmucak bazıları pis kokuyo sabun koksun
Cildi tahriş etmeyecek ve güvenle kullanılacak olmalı
yumuşak ve bebek cildi için ph derecesi uygun olmalı tahriş etmemeli
Çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim emeğinize sağlık
Doğal, rahat ve güvenli olmalı. Tıpkı Uni Baby gibi.
Kesinliklee en iyisi Uni Baby
Uni Baby'nin ıslak mendilleri gibi alkolsüz ve yumuşacık olmalı 😍😍😍
Uni Baby ise çok iyidir
Sizde bebeğinizin narin cildi için Etko Cosmos” onaylı Uni Baby ıslak mendil ürünlerini kullanın.
Etko Cosmos nedir?
Bence ıslak mendil kimyasal üretilen hiçbir şey olamaz
her şeyden önce gerçekten bebeğin cildine zarar vermemeli bu konuda sorun yoksa bir de biraz güzel kokuluysa bir efsane olmaması için herhangi bir sebep yok
Kokusuz ve güvenilir bir yapısı olmalı iyi araştırmanız lazım bebeğe solunum yoluyla veya ten yoluyla zarar verecek katkı maddesi varsa çok dikkat edilmeli iyi araştırılmalıdır i.
Alkolsüz, ph değeri cildimize uygun, yapışkanlık hissi bırakmayan, temizleyici ve en önemlisi; çöpe atmadan, ayakkabılarımızı silebileceğimiz kadar ıslak olmalı 🤦🏻😄
İçerisinde alkol olmayacak çok bazik olmıcak cildin ph derecesine uygun olacak ve cilt tipinede uygun olacak ve cildi nemlendirecek olması da önemlidir
Bebesin derisini tahris etmeyecek, kimyasal olmayacak, organik pamuktan yapılmış olcak.
aynen öyle
bebeklerin ciltleri çok fazla hassas olduğundan her mendili kullanamazsın. bunun için özelleşmiş bu tarz bezlerin kullanılması gerçekten yaratıcı bir fikir
Sensitiv olmalı yani hassas dokunuşlu cildler için
Bebeklerin ciltleri hassas oluyor annemde bu markayı kullanıyor
Annelerin bebekleri için önceliği tabikide sağlıklı ve güvenilir olmasıdır. Üni Baby'de bu konuda 1 numara🥳
Alkoksüz kokusuz ve kimyasallardan uzak olmalı iyi araştırılıp alınması lazım yoksa çocuğun fonksiyonlarını etkileyebilir
bebek mendilleri aşırı rahatsız edici ve ağır kokuyor bence en önemli olan özelliği ağır kokulu olmamasıdır
Kokusuz ve alkol oranı az olmalı solunum yoluyla bebeğe zarar vermeyecek güvenilirliği kanıtlanmış ıslak mendiller kullanılmalı
Islak ve iyi mağzemelerden oluşmalı. Bir bebeği temizleğiceği ve sorun açmayacak durumda olması lazımdır.
Paraben, parfüm içermemesi ilk önceliğim, arkadaşlarımdan biri çocuğunda böyle bir şey kullanmıştı, çok sıkıntı çekti
Göz yakmayan içeriği %100 doğal olanı tercih ederim bebeğimin ne cildi bozulsun nede gözleri yansin
Bence bebekler konusu ise daha hassas olunmali parfumsuz olmali kesinlikle alerji yapmamali anne olmadigim icin markalari tam bilmiyorum tabi
özellikle kimyasal bulundurmamalı tahriş etmemeli güzel kokmalı islaklığı yerinde kolay kullanılan ve uzun süre kurumayan
Uni Baby Anne Şefkati Açısından Çok İyi Bir Ticari Ürün Tasarlayanları Tebrik Ediyorum Ben Çok Beğendim Bu Ürünü
biz de severek kullanıyoruz bu ürünü
Bebeklerin yeni genel olarak yumuşak ve tahrişe açık olduğu için yıpratmayan tenine iyi gelecek bir mendil
yani Uni Baby gibi olmalı
Uni baby, komili, molfix genelde kullandıklarım çok harika
biz de seviyoruz
Bence ıslak mendillerin antibakteriyel olması önemli
kesinliklee
Bebeğin tenini tahriş etmemeli bence en önemlisi bu
Uni baby gerçekten harika bir ürün. Bebekler için en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum.
Yumuşak olması çok ağır kokmaması botunun çok küçük olmaması
Bu markayı seviyorum ama ambalajı biraz basit bence
Cildi tahriş etmeyen. Alkolsüz ve ince olmayan biraz kalın olan.
Yumuşak ve ph değeri cilt ph değerine uygun olmalı alkol ve paraben içermemeli
uni baby markalar çok güzel tavsiye ederim
ben de tüm ebeveynlere bu markayı öneriyorum
Alkolsüz güzel bir kokusu olmalı veya bebek kokusu olmalı diyelim
Uni Baby mükemmel bir ıslak mendil bu inanılmaz
biz de çok memnunuz
Pamuktan yapılmalı alkolsüz olmalı ve doğal içerikli olmalı
Kesinlikle doğal olmalı. Cildi tahriş edici madde bulunmamalı.
cilt dostu olmalı 😃? kimyasal olan hic bisi cilt dostu olamaz aloo
yumusak dokulu mis kokulu temiz güzel ak oh mis gibi
Yumuşak dokulu olmalı alkol ve paraben içermemeli ve yapış yapış bir hiss bırakmamalı
Parfümü Olmaması Paraben İcermemesi Ve Rahat Yumuşak Olmalı 😄
İhtiyacım olacağını sanmıyorum ama teşekkürler
Uni baby hiç kullanmadım ama merak ediyorum, ilk fırsatta denemek istiyorum 🤩
Bu güzel paylaşım için teşekkürler Uni Baby
Zararlı ürün içermemeli, güvenilir olmalı güzel kokmalı
en güzel bebekler için biçilmiş kaftan şu ıslak mendiller
Güzel kokulu ve ıslaklık derecesi orta seviye