Çocuk & Ebeveyn İçini rahat ettirecek o ıslak bebek mendili nasıl olmalı? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1317 İçini rahat ettirecek o ıslak bebek mendili nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
şansız33 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl @Uni Baby alkolsüz ve ıslaklığı uzun süre kalıcı olması 0 0 Yorumla
GülümseÇekiyorum24 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl gözün kapalı güveneceğim Islak mendil olmalı gadası 0 0 Yorumla
RocknRollcu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl UNI Baby, bu konuda daha ileri ve kaliteli bir marka. Ayrıca cilt tahrişliği de yapmıyor 0 1 Yorumla Annesivekuzusu 1 yıl Uni Baby bence en iyisi Yorumla
hawkattak Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Her çocuğun cildi farklı en pahalısı zarar verirken en ucuzu ona iyi gelebiliyor 0 0 Yorumla
emnmn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Cilde zarar vermeyen güvenli kaliteli bazı ıslak mendilleri ben kendim ıslatıyorum 😅 0 0 Yorumla
littlecookies Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Uni baby ürünleri yüksek kalitede oluyor kullanıyorum 0 1 Yorumla Annesivekuzusu 1 yıl Ben de çevreme tavsiye ediyorum Yorumla
Sudeklynn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Makyajimi çıkartırken yuz temizleme jeline ihtiyacim kalmasin yeterli 0 0 Yorumla
Geridönenbirüyee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Zararlı kimyasal maddeler, boya vs içermemeli 0 0 Yorumla
BABAYIM_ben_BABA Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Bebeklerin bebeksi tenine, aynı hassasiyetle dokunmalı elbette. 0 0 Yorumla
Sor_GELSİN Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Türkiye'deki ıslak mendiller çok güzel yurt dışındaki ıslak mendiller gibi değil 0 0 Yorumla
gknberk34 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl kesinlikle kimyasal maddelerden uzak olmalı içeriği detaylı bir şekilde yazmalı.. 0 0 Yorumla
Ayyssss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Her şeyi temizleyebilsin camları pırıl pırıl yapsın vs bir ıslak mendil olsun ama yok 0 0 Yorumla
efsunlutavsan_asli Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Paraben ve alkol olmamalı sonuçta bebeklere özel olacak 0 0 Yorumla
bilge49 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 1 yıl Alkolsüz ve ıslaklığı uzun süre kurumayan bir ıslak mendil olmalı 0 0 Yorumla
Peyami1990 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Hayatı çok kolaylaştırıyor, vakit tasarrufu tavsiye ederim pismannolmazssiniZ süper 0 0 Yorumla
yalnizbiryksklgnc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
whoisthisking Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl temiz ph dengesi insan sağlığı için uygun olsun yeter 0 0 Yorumla
İsmimiSenKoy35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl sağlam olmalı bütün sıvıyı emmeli bebeği rahat ettirmeli 0 0 Yorumla
Mustiii1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Islak mendil seçerken alkol olmaması ve tahriş etmemesine özen gösteririm 0 1 Yorumla Annesivekuzusu 1 yıl mantıklı bir seçim Yorumla
Donjuanbirdonsuz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Unı baby en harıka ıslak mendilovski. Havlu ve cabası 0 0 Yorumla
MustafaIşıklar Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl doğal olmalı. detayları anneler daha iyi bilir 0 1 Yorumla Annesivekuzusu 1 yıl içeriği temiz olmalı, bu yüzden Uni Baby'i seviyoruz Yorumla
PorfiriPetrovich Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Bebeğim yok ama kaliteli ıslak mendile asla hayır demem 0 0 Yorumla
xepeho6608 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bebekler için gerçekten düşünülerek yapılıyorsa bu faydalı bir üründür. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kimyasalı ayarında olsun yeter. Bazı ıslak mendillerde 1 kutu biradaki kadar alkol oluyo mübarek 0 0 Yorumla
AtlıBirMimar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cildi tahriş etmeyen bir kalitede olmalı 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl parfümün olması önemli benim için 0 0 Yorumla
McBorderless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bebeklere Özel ıslak mendil olması daha iyi 0 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alkol , paraben renkle dirirci içermeyen 0 0 Yorumla
levent12345 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 50% 1 yıl Uni baby bence gerçekten harika bir ürün 0 0 Yorumla
Sadecehayallerim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Göz yakmayan olsun bi'de çilek koksun yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yuzey temizleyici mendili alıp makyajımı cıkarıyorum bana sormayın 0 0 Yorumla
KarinaMandalena Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Rahat ve yumuşak olmalı narin vücutlarda 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ana aynısi var şu an çok iyi ıslak. Mendil 0 0 Yorumla
ben_melodi Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Alkolsüz olmalı, cildi tahriş etmemesi 0 0 Yorumla
LeylaÖzsoy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Alkölsüz DoğalVe en önemlisi doğa dostu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
291Cevap
@Uni Baby alkolsüz ve ıslaklığı uzun süre kalıcı olması
gözün kapalı güveneceğim Islak mendil olmalı gadası
UNI Baby, bu konuda daha ileri ve kaliteli bir marka. Ayrıca cilt tahrişliği de yapmıyor
Uni Baby bence en iyisi
Her çocuğun cildi farklı en pahalısı zarar verirken en ucuzu ona iyi gelebiliyor
Cilde zarar vermeyen güvenli kaliteli bazı ıslak mendilleri ben kendim ıslatıyorum 😅
Uni baby ürünleri yüksek kalitede oluyor kullanıyorum
Ben de çevreme tavsiye ediyorum
Yumuşak ve alkolsüz tahriş etmeyecek olmalı
Makyajimi çıkartırken yuz temizleme jeline ihtiyacim kalmasin yeterli
Zararlı kimyasal maddeler, boya vs içermemeli
Bebeklerin bebeksi tenine, aynı hassasiyetle dokunmalı elbette.
Türkiye'deki ıslak mendiller çok güzel yurt dışındaki ıslak mendiller gibi değil
Cocuklarin tenine zarar vermeyecek şekilde tabi.
kesinlikle kimyasal maddelerden uzak olmalı içeriği detaylı bir şekilde yazmalı..
Her şeyi temizleyebilsin camları pırıl pırıl yapsın vs bir ıslak mendil olsun ama yok
Paraben ve alkol olmamalı sonuçta bebeklere özel olacak
Alkolsüz ve ıslaklığı uzun süre kurumayan bir ıslak mendil olmalı
Hayatı çok kolaylaştırıyor, vakit tasarrufu tavsiye ederim pismannolmazssiniZ süper
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
temiz ph dengesi insan sağlığı için uygun olsun yeter
sağlam olmalı bütün sıvıyı emmeli bebeği rahat ettirmeli
Islak mendil seçerken alkol olmaması ve tahriş etmemesine özen gösteririm
mantıklı bir seçim
Unı baby en harıka ıslak mendilovski. Havlu ve cabası
doğal olmalı. detayları anneler daha iyi bilir
içeriği temiz olmalı, bu yüzden Uni Baby'i seviyoruz
Bebeğim yok ama kaliteli ıslak mendile asla hayır demem
Bebekler için gerçekten düşünülerek yapılıyorsa bu faydalı bir üründür.
Kimyasalı ayarında olsun yeter. Bazı ıslak mendillerde 1 kutu biradaki kadar alkol oluyo mübarek
Cok guzel seyler ogrendik yine
Sizin marka kuru çıkıyor ya
Fazla pH düşük olmamalı güzel kokmalı
Daha ebeveyn olamadım
Cildi tahriş etmeyen bir kalitede olmalı
parfümün olması önemli benim için
Bebeklere Özel ıslak mendil olması daha iyi
Uygunsa alıyorum yoksa farketmez.
Unı baby var ise içimiz rahat
Alkol , paraben renkle dirirci içermeyen
Uni baby bence gerçekten harika bir ürün
Alkolsüz soft olmali doğal pamuk
Yumuşak güzel kokulu alkolsüz
uni baby tavsiye ederimmmm
Yumuşak doku mükemmel koku ve ıslak
Göz yakmayan olsun bi'de çilek koksun yeter
yuzey temizleyici mendili alıp makyajımı cıkarıyorum bana sormayın
Islak mendilin alkol içermemesi şart
Kaliteli ve içeriği güvenli
Rahat ve yumuşak olmalı narin vücutlarda
Ana aynısi var şu an çok iyi ıslak. Mendil
Alkolsüz olmalı, cildi tahriş etmemesi
Alkol içermeyen hafif ve güzel kokulu olması etkiliyecei
En önemlisi Islak olmalı bence
Alkölsüz
Doğal
Ve en önemlisi doğa dostu
Kolay temizlenir olmalı
Cilde uygun olmalı, tahriş etmemeli.
göz yakmayan iyi olurdu gerçekten
#Uni Baby yanındaysa endişeye mahal yoktur.
Uni baby gibi olmalııı 🙃
kesinlikle kokulu olmamalı
En önemlisi bende kokudur.
parfüm ve alkol içermemelidir
cildini tahriş etmemeli hijyenik olmalı