“Narin cildine uygun mu? Tahriş eder mi? pH değeri önemli” derken bebeğin için seçtiğin ürünleri en ince detayına kadar araştırdığından eminiz. 🧐
Peki, merak ediyoruz: Bebeğin için aldığın ıslak mendili sen de kullanıyor musun?

Türkiye’nin doğallığı onaylı ilk ve tek yenidoğan mendili Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil, saflaştırılmış su ve organik pamuklu içeriğiyle yenidoğan bebek cildinin ihtiyacı olan nazik temizliği sağlar. ☁️ 💙
Ayrıca;
💙Yumuşak petek dokusu ile ihtiyaç duyduğunuz her anda, tek seferde etkin temizlik sağlar.
💙 Günlük kullanım için uygundur.
💙 El, yüz ve bez bölgesi temizliği için kullanılabilir.
💙 pH değeri cilt ile uyumludur.
💙 Dermatolojik olarak test edilmiştir.
💙 Hipoalerjeniktir.
💙 Etil alkol, paraben, parfüm, boya, SLES ve SLS içermez.
💙 GMP (İyi İmalat Uygulamaları) sertifikasına sahip üretim alanında üretilmektedir.

Uni Baby ürünleri yılda toplam 40.000’den fazla testten başarıyla geçiyor, annelere de gönül rahatlığıyla Uni Baby’i kullanmak kalıyor.
Bebeklerin narin cildi ve ebeveynlerin huzuru için Uni Baby test eder, içiniz rahat eder!
Bebeğin için güvenle kullandığın ıslak mendili sen de kullanıyor musun? Cevabını bizimle paylaşmayı unutma. 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Genel olarak çocuk sahibi olan anneler kesinlikle içinde paraben ya da sls olmayan ürünleri tercih etmeleri lazım
Kullandığım ıslak mendilde paraben, parfüm, boya, SLES ve SLS alkol içermemesine özen gösteriyorum.
Teşekkürler güzel bir yazı olmuş. ıslak mendil kullanıyorum tabi ki de bebeğimin bakımı için gerekli bir şey ama bebeklerin ciltleri hassas olduğu için maalesef marka seçerken içeriğine bakmak ve dikkatli olmak gerekiyor. Uni Baby de bu alanda başarılı olmuş bir markadır bebeğime her zaman bu markayı tercih ediyorum. Ayrıca Bebeklerin bezlerini değiştirirken ıslak mendiller kullanarak alt bölgesini temizleyebilirsiniz. İdrar ve dışkı artıklarını temizlemek için idealdirler. Bebeklerin yüzlerini temizlemek için de ıslak mendiller kullanabilirsiniz. Özellikle yemek sonrası veya tükürük birikimi durumlarında kullanışlıdırlar. Ancak, bebeklerin gözlerini temizlemek için ıslak mendil kullanırken dikkatli olunmalı ve göze temas etmemesine özen gösterilmelidir.
Bebeğim için kullanacağım bir ürün miniğim olursa en iyi şekilde bakacağım.
Şimdilik yegenlerimin ıslak mendilleri rast gelirse kullanıyorum. Abimin de mesleğiyle bağlantılı olduğundan dolayısıyla kazandığı bilgi birikimiyle daha da bilinçli oluyoruz. Unibaby tüm güvenilir kriterleri barındırdığı için güvenimiz tam. ❣️
Uni Baby'nin ıslak mendillerine bayılıyorum 😍 Islak mendili bebeğim için alıyoruz fakat tabii ki ben de kullanıyorum. Mis gibi kokusu, yumuşak dokusu, organik pamuklu içeriğiyle herkese tavsiye ediyorum. Sadece bebeği olanlar değil herkes kullanabilir. Çünkü Uni Baby'e güveniyoruz 🌸
Ben oglum icin bunu kullandim simdi 5 yasinda yine aliyorum ellerini yüzünü silmek icin disarda felan kullanmsk icin baska markalari tercih etmiyorum sağliklida bulmuyörum acikcasi yeri geldiginde agzini bile siliyorum
Bebeğime kullanacağım ıslak mendili öncesinde yıkardım ben. Sonra sonra pamuk kullanmaya başladım. Mümkün mertebe tenine kimyasal değdirtmemeye çalştım.
Mendiller yapı ve doku olarak gayet güzel, ayrıca ıslaklığı da tatmin edici boyutta. Bebeğimin cildine rahatlıkla kullandığım ender ürünlerden. Herhangi bir alerjileye neden olmadan gerekli durumlarda tek mendilin bile yeterli olması açısından da beğendim.
Tabii ki de kullanıyorum! Bebeğim yok ama ben özellikle Uni Baby ıslak mendilini içeriğinin güvenli olması sebebiyle kullanıyorum. İşim gereği ellerimi sürekli temizleme ihtiyacı duyuyorum. Sürekli yıkamak bazen cildim için tahriş edici olabiliyor. Ben de hem pratik hem sağlıklı bir yol buldum. Herkese de tavsiye ediyorum!🫶 Kendinize bebek gibi bakın!😀
güzel bir yazı olmuş, teşekkürler. uni baby ürünlerini beğeniyorum özellikle ıslak mendil çok kullanırım. :)
Çocuğumuz doğduğundan beri #unibaby evimizin vazgeçilmezi oldu oğlumuz şu an 8 yaşında ve hala gündelik hayatımızda kullanmaya devam ediyoruz
Evli değilim ama Allah bir bebek nasip etseydi tabiki onun için en doğal canını yakmayacak ph değerini iyi bildiğim ürünleri tercih ederdim üzgünüm bebeğim annen seni daha doğuramadi baban karşıma çıkmadı daha ❤️
30.5.2023
Yerim o bebekleri ben 🤗
Bebeğim yok ama ileride ben ve bebeğim her şeyin en iyisini kullanacağız 😘
Uni baby markasının ıslak mendillerini çoğu kez kullanmışımdır. Güvendiğim ve içim rahat kullandığım bir marka.
Genel olarak çocuk sahibi olan anneler kesinlikle içinde paraben ya da sls olmayan ürünleri tercih etmeleri gerekiyor.
Henüz bu ürünü kullanmıyorum.. bebeğim olduğunda kaliteli olanından kullanırım eğer olurda alnımızda yazılıysa..
en ucuzu hangisiyse ben onu alıyorum ne çocukların totosunda bi sıkıntı var nede benim elim yüzümde
Evet kullanıyorum bu marka bebekler için bir numara
Evet ben bebek ıslak mendilleri alıyorum hep alırken