Çocuk & Ebeveyn Bebeğinin banyo neşesi hiiiç bitmesin diye nasıl bir bebek şampuanı tercih etmelisin? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3042 Bebeğinin banyo neşesi hiiiç bitmesin diye nasıl bir bebek şampuanı tercih etmelisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
Eliffnergiss1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Bebek sahibi olsam muhtemelen bir fikrim olurdu 0 0 Yorumla
Oracle185 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Paraben, alkol vb maddeler içermeyen şeyler olabilir 0 0 Yorumla
pabloescob31 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Kardeşim için uni baby kullanıyoruz hiç ağlamıyor banyo yapmayı sevmeye başladı 0 0 Yorumla
SessizBirisi0102 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Uni baby bebek şampuanını tercih etmek gerekir 0 0 Yorumla
Tothestars Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Çocuğu olmayan ben. Umarım yakın vakitte de olmaz 😅 0 0 Yorumla
sultanmadensuyu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Uni baby ile yıkardım eskiden melisayı simdi kendisi yıkankyor hey gidi günler ne cabuk büyğyorlar 0 0 Yorumla
mrcoskun Takip Et Xper 1 Yaş: 84 1 yıl Uni Baby şampuanlara çok güveniyorum. İçeriği temiz, mis gibi. 0 0 Yorumla
ıstedıgınyerdeyımm Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl baby en ıyı markadır harıka bır paylasım olmus 0 0 Yorumla
Evliistekli Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Göz yakmamalı ve güzel kokmalı ayrıca çocuk için zararlı olabilecek maddeler olmamalı 0 0 Yorumla
tatliskoskounicorn Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Uni baby çok güzel marka ben bile kullanıyorum bazı ürünlerini 0 0 Yorumla
kartal17277 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Bebeğin cildine zarar vermeyecek doğal içerikli kozmetik ürünler tercih edilmeli tabiki. 0 0 Yorumla
kaşamxjxşamacjismaşa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl şimdi göz yakmayan dicem de göz yakmayan da göz yakıyo 0 0 Yorumla
YalnızAdam-s Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Uni baby bebek şampuanını tercih etmek gerekir 0 0 Yorumla
Kocakmekkk Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl İçinde kimyasal olmayan ve doğal olan her ürün kullanılabilir 0 0 Yorumla
muhafazakarSema19 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Uni Baby şampuanlara çok güveniyorum. İçeriği temiz, mis gibi. 0 0 Yorumla
Hejaaaaaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bence en mantıklısı önce kendin denemek yüzünü yıkamak falan göz yakmıyorsa kullanmalısın bebeğine 0 0 Yorumla
merdogan95 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Göz yakmayan, bol köpüklü bir şampuan tercih ederim. 0 0 Yorumla
Aza51jjjklk Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Güzel bir şampuan kullanman ve banyo malzemeleri/oyuncakları kullanman iyi olur. 0 0 Yorumla
Askerbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl oyuncaklarla banyo yapmayı daha çok sever çocuklar. 0 1 Yorumla sevimarya 1 yıl Barbie bebeklerlede Yorumla
kumsall2941 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Göz yakmayıp hızlı köpüren ve güzel kokan şampuanlar 0 0 Yorumla
Ömerbeybey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Tercih edilebilinir işini yapar diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
terapistgibiadam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Bebek olmaya gerek var mı miss gibi şampuan bizimde neşemiz hiç bitmesin 0 0 Yorumla
adiminapcanizya Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl gozu yakmayan sampuanların daha uygun oldugunu dusunuyorum cunku gozlerını acıyorlar 0 0 Yorumla
Jsjhshsjaoa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Güzel paylaşım olmuş teşekkür çocuğum olunca tekr bakariz 0 0 Yorumla
Therapist_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl bende kulanıyorum inanın çok sağlıklı bir şampuan 0 0 Yorumla
elmalıhakan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Zararı olmayacak olan bir tercih her zaman en iyisi olur. 0 0 Yorumla
Muhammet342525 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl unibaby olmalı bence gayet ıyı bebekler ıcın 0 0 Yorumla
ibrahimf071983 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl beğenerek kullanmaktayız. Kokusunu seviyorum. 0 0 Yorumla
muhendisbeyxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 41 1 yıl İlk fırsatta değerlendirelim bu ürünü bilmiyordum 0 0 Yorumla
duru_xx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ben yüzüme de kullanıyorum aşırı iyi temizliyor herkese öneririm 0 0 Yorumla
geldegergor Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl dalinin alternatifleri de varmış diyorum ve kabul ediyorum bu ürün kesinlikle denenmeli 0 0 Yorumla
ayeshaerotica Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl bebeğe zararlı olmasın diye alkolsüz şampuanlar en iyisidir. 0 0 Yorumla
Laviniameleği Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Yumuşacık ve bol köpüklü bunu çocuğum olunca da konuşalım 0 0 Yorumla
gnccylnzbrs Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize 0 0 Yorumla
kan8997 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl bir gün bebegim olursa bu bilgiler işime yarayabilir 0 0 Yorumla
Baklavalışöbiyet Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Uni baby iyi bir marka kullanmıştım bir ara ve bebeklere cidden uygun bir marka. 0 0 Yorumla
humanisman Takip Et Xper 4 Yaş: 54 1 yıl Biz bebe şampuanı olarak göz yakmayan formül olarak dalın biliyoruz 0 0 Yorumla
Mühendis_Hanım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Yazın markette çalıştım ve Uni Baby güvendiğim bir marka 0 0 Yorumla
gkhnkcgofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Benim de her zaman favorim Uni Baby 😎👍. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İçeriğinde bebeğin gözünü yakmayan, kokusuyla bebeği mest eden doğal içeriğe sahip Uni baby bebek şampuanını tercih etmek gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bebeklerin gözü yanmadığı zaman ağlarlar bu da onları sudan korkutuyor onlar için şampuan önemli 0 0 Yorumla
Uslanmaz070770 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Okuduğum iyi oldu yeni doğmuş yeğenim var 1 0 Yorumla
candylady Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Kokusu çok hos çok güzel denenebilir 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @candylady hı hi Yorumla
gerçekler89 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Uni baby küçük dostlarımızın büyük arkadaşı 😊😊 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Uni baby tercih listemde 1 nunara 0 0 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Güzel şampuan tercihi denemekte fayda var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Bebek sahibi olsam muhtemelen bir fikrim olurdu
evet kesinlikle katılıyorum doğru bilgi olmuş
Paraben, alkol vb maddeler içermeyen şeyler olabilir
Üni baybimi aldım bebeğimin olmasını bekliyorum 😂
Kardeşim için uni baby kullanıyoruz hiç ağlamıyor banyo yapmayı sevmeye başladı
Uni baby bebek şampuanını tercih etmek gerekir
Çocuğu olmayan ben. Umarım yakın vakitte de olmaz 😅
Uni baby ile yıkardım eskiden melisayı simdi kendisi yıkankyor hey gidi günler ne cabuk büyğyorlar
Uni Baby şampuanlara çok güveniyorum. İçeriği temiz, mis gibi.
baby en ıyı markadır harıka bır paylasım olmus
Göz yakmamalı ve güzel kokmalı ayrıca çocuk için zararlı olabilecek maddeler olmamalı
Çocuk yapmak en büyük hata hele de kız çocuğu.
Uni baby çok güzel marka ben bile kullanıyorum bazı ürünlerini
Bebeğin cildine zarar vermeyecek doğal içerikli kozmetik ürünler tercih edilmeli tabiki.
şimdi göz yakmayan dicem de göz yakmayan da göz yakıyo
Uni baby bebek şampuanını tercih etmek gerekir
İçinde kimyasal olmayan ve doğal olan her ürün kullanılabilir
Uni baby göz yakmaz ve çok güzel bir kokusu var
Uni Baby şampuanlara çok güveniyorum. İçeriği temiz, mis gibi.
Bence en mantıklısı önce kendin denemek yüzünü yıkamak falan göz yakmıyorsa kullanmalısın bebeğine
Göz yakmayan, bol köpüklü bir şampuan tercih ederim.
Güzel bir şampuan kullanman ve banyo malzemeleri/oyuncakları kullanman iyi olur.
Icerigi temiz ve goz yakmayan bebek sampuani
oyuncaklarla banyo yapmayı daha çok sever çocuklar.
Barbie bebeklerlede
Göz yakmayıp hızlı köpüren ve güzel kokan şampuanlar
Tercih edilebilinir işini yapar diye düşünüyorum
Bebek olmaya gerek var mı miss gibi şampuan bizimde neşemiz hiç bitmesin
ben kendim kullanıyorum bazen çok tatlı oluyor
gozu yakmayan sampuanların daha uygun oldugunu dusunuyorum cunku gozlerını acıyorlar
Güzel paylaşım olmuş teşekkür çocuğum olunca tekr bakariz
bende kulanıyorum inanın çok sağlıklı bir şampuan
Zararı olmayacak olan bir tercih her zaman en iyisi olur.
unibaby olmalı bence gayet ıyı bebekler ıcın
beğenerek kullanmaktayız. Kokusunu seviyorum.
İlk fırsatta değerlendirelim bu ürünü bilmiyordum
Ben yüzüme de kullanıyorum aşırı iyi temizliyor herkese öneririm
dalinin alternatifleri de varmış diyorum ve kabul ediyorum bu ürün kesinlikle denenmeli
bebeğe zararlı olmasın diye alkolsüz şampuanlar en iyisidir.
Yumuşacık ve bol köpüklü bunu çocuğum olunca da konuşalım
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize
bir gün bebegim olursa bu bilgiler işime yarayabilir
Uni baby iyi bir marka kullanmıştım bir ara ve bebeklere cidden uygun bir marka.
Biz bebe şampuanı olarak göz yakmayan formül olarak dalın biliyoruz
Yazın markette çalıştım ve Uni Baby güvendiğim bir marka
Benim de her zaman favorim Uni Baby 😎👍.
İçeriğinde bebeğin gözünü yakmayan, kokusuyla bebeği mest eden doğal içeriğe sahip Uni baby bebek şampuanını tercih etmek gerekir
bebeklerin gözü yanmadığı zaman ağlarlar bu da onları sudan korkutuyor onlar için şampuan önemli
Bebeğim olursa dikkate alınır
Okuduğum iyi oldu yeni doğmuş yeğenim var
bu konuda gerçekten Uni Baby iyi ya bence
Kullanıyorum arkadaşlar alın çok iyi💅🏼
Teşekkür ederiz bi bilgiler için
Kokusu çok hos çok güzel denenebilir
@candylady hı hi
Tabiki Uni Baby tercih etmelisiniz
Uni baby küçük dostlarımızın büyük arkadaşı 😊😊
Uni baby tercih listemde 1 nunara
uni baby güvenilir iyi marka
Uni Baby Bebek Şampuanı!!!