Çocuk & Ebeveyn Bebeğinin banyo neşesi hiiiç bitmesin diye nasıl bir bebek şampuanı tercih etmelisin? (Sayfa 4) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3042 Bebeğinin banyo neşesi hiiiç bitmesin diye nasıl bir bebek şampuanı tercih etmelisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
honeysucklehoney Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yetişkinler de kullanabiliyor mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kesinlikle uni baby hem göz yakmıyor hemde mis gibi kokuyor iyki varsın uni babu 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl kesinlikle uni baby tercih ediyoruz ☺️ 0 0 Yorumla
Asalet_Perisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 93% 1 yıl Göz yakmayan bir şampuan tercih ederim. 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Uni baby denemedim ama beğenenler var. 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Göz yapmaması zararlı madde içermemesi önemli 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Uni baby, ben bile kullanıyorum şahane :) 0 0 Yorumla
strongowl13 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bebeğim için tercih ettiğim marka UniBaby 💎🤍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Göz yakmayan ve cildi için doğal bileşenli olmasaına dikkat ederim. Ph da çok önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl göz yakmayan kokusuyla onu rahatlatacak paketi de hoşuma gidecek şekilde kullanırdım 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Arkadaşımın kızına kullanıyor beğeniyor 0 0 Yorumla
Nahaber4141 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hepsi aynı değil mi farklı bebek şampuanı da 0 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Göz yakmayan ve kokusuyla bebeği mest eden 😅 0 0 Yorumla
Haggardd Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çocuğum olursa aklımda olsun deneyeceğim :) 0 0 Yorumla
KalptenKalbe5939 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Uni Baby ile bebekler daha mutlu 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Vegan, kokusuz veya hafif kokulu. 0 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İleride işime yarayabilir bu konu 🙂 0 0 Yorumla
anonimxq17 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olabildiğince az kimyasallı bir şampuan 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Uni beybiy çok iyi gerçekten içeriği temiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Dalin şampuan göz yakmayan
Güzel ürün paraben yok hiç değilse
Uni baby kalitelidir beğenirim
Uni Baby bebeklerin sevgili arkadaşıdır
Tabii ki Uni baby🤗 Vazgeçilmez
Yetişkinler de kullanabiliyor mu
Kesinlikle uni baby hem göz yakmıyor hemde mis gibi kokuyor iyki varsın uni babu
Tabiki Uni Baby tercih etmelisiniz
Uni baby kullanır arkadaşlar
Çok güzel bir yazı dizisi olmuş
kesinlikle uni baby tercih ediyoruz ☺️
Göz yakmayan bir şampuan tercih ederim.
Faydalı bilgiler için teşekkür ederim.
En güzeli unibaby miss gibii
En iyisi unı baby ondan şaşmamalı
misssssssssss kokulu tercih
Dogal olsun yeter bence önemli olan bu
Emeğinize sonsuz teşekkür ederim
Dolin şampuan tek geçerim
Uni baby denemedim ama beğenenler var.
Bebeğim yok ki olunca söylerim
göz yakmayan ve parabensiz
Göz yakmaması elbette teşekkürler
Ay cok güzel kokuyor bu marka
Göz yakmayan bebekler için iyi olur.
İleride kullanacağım ürünler arasında👍🏻
Bilgiler faydalı
Çocuk yapabilirsek kullanırız
Kesinlikşe uni baby den olmalı.
Bebeğim olduktan sonra düşünürüz
Unibaby çok iyi gerçekten
Göz yapmaması zararlı madde içermemesi önemli
Göz yakmaması cok guzel ya
Uni baby, ben bile kullanıyorum şahane :)
Bebeğim için tercih ettiğim marka UniBaby 💎🤍
Çok güzel kokuyor bu şampuanlar
Bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler
Gözü yakmayan şampuan önemli
Göz yakmayan ve cildi için doğal bileşenli olmasaına dikkat ederim. Ph da çok önemli
göz yakmayan kokusuyla onu rahatlatacak paketi de hoşuma gidecek şekilde kullanırdım
Arkadaşımın kızına kullanıyor beğeniyor
Bebekler için güzel ve faydalı
Hepsi aynı değil mi farklı bebek şampuanı da
Kokusu guzel olan ve bebeklerin gozu icin hassasiyetli olandan
Bebiş olunca düşünürüm jdbdb
çocuk ürünlerinde çok başarılı
Sampuan Muhtesem kokmalı e bide bebemin gözlerini yakmamalı😋
bebeğimiz olunca düşünürüz
Göz yakmayan güzel kokulu olsun
Uni Baby bebeklerin dostudur
Göz yakmayan ve kokusuyla bebeği mest eden 😅
Çocuğum olursa aklımda olsun deneyeceğim :)
Paraben içermeyen tercih ederdim
Uni Baby ile bebekler daha mutlu
Çocuğum yok bebek şampuanı derdim yok😄
Vegan, kokusuz veya hafif kokulu.
İleride işime yarayabilir bu konu 🙂
Olabildiğince az kimyasallı bir şampuan
Evet ileride alabilirim denemek için
Uni beybiy çok iyi gerçekten içeriği temiz
Teşekkürler bilgi için 🙏