Uni beybi şampuanı babamda kullanırdı Okdr güzel bir şampuan ki doktor babamın gözleri hasas olduğu bu şampuanı önermişti yakmıyor gözleri kızarmıyor ve asla acı çekmiyordu 🫶😍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bebekler açısından çok sağlıklı ve güzel bir şampuan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
4 ay sonra doğacak oğlum için kesinlikle kullanacağım bir ürün
Bebeğin gözünü yakmayan içeriğinde paraben ve ya alkol olmayan şampuanlar tercih edilmelidir elbet vee güzel kokulu olursa o zaman bebeğin banyo keyfi çok daha iyi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Üni baby çok güzel ve iyi bir paylaşım olmuş eline sağlık devamı gelsin lutfen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kendime bile kullanıyorum 😂 mor olanı da seviyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
şampuan çok iyi ben aldım kullanıyorum da kardeşim de gayet iyi çok güzel
Evde ailecek unı baby şampuan kullanıyoruz. Gerçekten, dökülme vs sorunu yaşayanlar için de ideal bir şampuan.👩 Yanı sıra, salatalık özlü ıslak havlusuda favorim🥒💚
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Bebekler çok hoşlar onlara güzel bir dünya bırakmalıyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Bu güzel ve faydalı bilgiler için teşekkürler UniBaby ☺️
güzel yazılmış sevdim bebeklerin banyo nesesi hiç bitmrsin
Minikler için birbirinden güzel tavsiyeler teşekkür ederiz
Gözlerini ve cildine dikkat etsin bide temiz koksun
Mümkün olan en doğal, mümkün olan en katkısız. Geleceğimiz, çocuklarımız için...
Gözünü yakmayan bir ürün olsun ve kimyasal içerikli olmasın yeterli
Emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş
Teşekkür ederim bilgi için faydalı olacağını düşünüyorum
Bebişi olanlar için harika olmuş, bebekler için doğal olması çok güzel olur
Göz yakmayan ve cildini tahriş etmeyecek cinsten bir şampuan
Bebeğini düşünen 3-5 kurusun hesabını yapmaz
Güzel kokulu, banyo sırasında ve banyo sonrasında vücutta tahrişe yol açmayan aynı zamanda bol köpüklü olabilir
Sizde bebeğinizin cildi için Uni Baby Bebek Şampuanı ürünlerini deneyiniz.
Uni beybi şampuanı babamda kullanırdı Okdr güzel bir şampuan ki doktor babamın gözleri hasas olduğu bu şampuanı önermişti yakmıyor gözleri kızarmıyor ve asla acı çekmiyordu 🫶😍
Bebekler açısından çok sağlıklı ve güzel bir şampuan
4 ay sonra doğacak oğlum için kesinlikle kullanacağım bir ürün
Bebeğin gözünü yakmayan içeriğinde paraben ve ya alkol olmayan şampuanlar tercih edilmelidir elbet vee güzel kokulu olursa o zaman bebeğin banyo keyfi çok daha iyi olur
Üni baby çok güzel ve iyi bir paylaşım olmuş eline sağlık devamı gelsin lutfen
Kendime bile kullanıyorum 😂 mor olanı da seviyorum
şampuan çok iyi ben aldım kullanıyorum da kardeşim de gayet iyi çok güzel
Evde ailecek unı baby şampuan kullanıyoruz. Gerçekten, dökülme vs sorunu yaşayanlar için de ideal bir şampuan.👩 Yanı sıra, salatalık özlü ıslak havlusuda favorim🥒💚
Bebekler çok hoşlar onlara güzel bir dünya bırakmalıyiz
Gözüm Yanmazki Artık Saçlarım Yumuşacık Kokum Bebek Gibiyse Bıcı Bıcı Eğlence Bıcı Bıcı Bıcı Bıcı Bıcı Eğlence unibaby Varsa Benimle Bıcı Eğlence
Bebeğim yook evli değilim evlenip çocuk yapmak istiyorum
Ben hala bebek şampuanı kullanıyorum ki 😅 saçları yumuşacık yapıyor, içine birazda e vitamini misss 🤩🤩🤩
Uny baby kızım doğduğundan peri sürekli kullanıyorum ister içeriyi olsun, ister de kızımın gözünü yakmaması uzun süre kullanmaya devam edicez.
Uni baby kalitesiii ben de kendim için bazı ürünlerini kullanıyorum ✨️
Sanırım anneler ve bebekler için en zor ve en önemli konuların başında geliyor bebek şampuanları. Bilgilendirici yazınız için teşekkürler.
Bebeğin vücuduna alerji yapmayacak, gözünü yakmayan, kokusu güzel olan şampuanı bulurum ve onu kullanırdım❤
Bebeğin gözünü yakmayan kokusu güzel olan rahatsız etmeyen vücüdü kurutmayan bir şampuan tercih edebilirsin
Bebekleri çok seviyorum onlar bu dünyanın masum insanları
Göz yakmayan bol köpüren Uni Baby şampuanı çok iyidir
Banyoda şampuan kullanmam ama
O kadar güzel anlattınız ki
Benim bile kullanmasım geldi
Kuveti ilik suyla foldurup bebek sampuanıyla kopuk yapip yanınada ördek koyarşm bicirikta oynar cok tatli bir goruntu🥹
Benim bebeğim yok ama bebek şampuanını kokusu için severim. Kısa duşlarda kullanırım bazen. Bence bu marka kendini koku konusunda geliştirmeli.
İçeriğinde bebeğin gözünü yakmayan, kokusuyla bebeği mest eden doğal içeriğe sahip bir şey olması lazım
Tabikii bebeğin cildine zarar vermemeli, gözlerini yakmamalı, ve UNİ BABY olmalı😄
DOĞRU SÖYLEMİŞMİYİM?💋
Şimdiki kozmetik ürünleri o kadar kimyasalla dolu ki düzgün bisey bulmak zor oluyor uni baby güzel görünüyor
Özellikle içeriği temiz olmalı ilk dikkat ettiğimiz bu daha sonra da göz yakmaması bizim için yeterli
Tabikide uzmanlar tarafından onaylanılmış nasıl seçildiği hiç bilinmeyen 10 anneden dokuzunun ilk tercihi olan UNİ BEYBİ bebek şampuanını
Alkolsüz falan filan
Ennnn bebeksi, sağlıklı şeyleri alıcam aşkıma
Ben bebegimin gozlerini yakmayan guzel kokan veee renkli renkli baloncuklar cikartan mavi balon yesil balon kirmizi balon vs istedim.
Bebeğin gözünü yakmayan paraben sls sles içermeyen alerjen madde bulunmayan kolay durulanabilir mis kokulu bir şampuan☀️ (kendim için alıcam wkjdkaka)
Güzel kokan, göz yapmayan, bol bol köpüreni tercih ederim. Tabi suda yüzden oyuncak ördek ile birlikte 😄
Temiz içerikli parfüm içermeyen ve alerjik olmayan doğal içerikli şampuan lar en iyisi üni baby bu konuda çok iyi bir bebek şampuanı gerçekten
Kesinlikle bu şampuanı tercih ederim bebeğim yok ama yeğenime alacagim
Kokusu çok eșsiz ben makyajimi cikarmak icin kullaniyorum genelde
Bebekleri seviyorum Unibaby de güzel bir marka inşallah bebeğim olursa o markayı kullanacağım
ben genelde uni baby stoklayıp kullanıyorum. başka markaya guvenmem
Uni baby hala kullanıyorum yaş 18 ahjahakakaj
Tamamen doğal içerikli olmasını isterdim, bebeğim falan yok tabi haha
İyi geceler İzmir güzeli
@Damlapinky
Huzur vermesi yeterli
Ona göre bir marka olmalı
Gözlerini yakmaması ve cildi tarhis etmemesi gerekir
Ben bile yüzümü bununla yıkıyorum süper bir şey
Uni baby şampuanlarını çevreme önermeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Ufak denemeler değişiklikler hangisini sevdiğini bulabilirsin
Tercih etmiyorum cunku bebeğim yok
Bebeğüm yokta sevgilim yüz , ayak yıkamak için bebek ürünleri kullanıyor
en guzel bebek sampuani dalin kokusu bile cok guzel😚
Uzun süredir Uni Baby kullanıyoruz çok memnunuz, içeriği temiz ve çok güzel kokuyor.