Çocuk & Ebeveyn Yaz mevsiminde bebek bakımı daha mı zor? Etipufflezzetli Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yaz mevsiminde bebek bakımı daha mı zor? Özellikle yeni doğan yaz mevsiminde daha zor bence... Yaz mevsiminde bebek bakımı daha mı zor? Cevapla Bebek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı. Tabi pişik vs oluyor hep sıcaktan daralıyor ağlıyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Bence her zaman zordur ama yazları bir tık daha zor gibi 1 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet, yaz mevsiminde bebek bakımı daha zor olabilir. 1 2 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Pişik, isilik, ter 🥹 SilentWolf +1 yıl Kesinlikle katılıyorum
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Bebek bakımı komple zor yaz kış fark etmiyor 1 1 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Yaz daha zor gibimsi Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kışın daha zor bence. Yazın yine alıp dışarı çıkabiliyorsun hergün sıkıntı olmuyor. Kışın hastalık bitmiyor.. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bebek bakımı bence her mevsim zor bebekler zor açıkcası 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Öyle ince giydirsen üşür biraz uzun giydirsen isilik olur 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet bence. Sıcaklardan bunalırken bide sürekli ağlayan bi bebe ile uğraş dur xjjdjd 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bilmem daha önce çocuğum olmadı 1 1 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Hiç bildiğim bi konu değil ☺ 1 1 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl 🥹🥹 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bebek bakımı her mevsim zor bana göre. 1 0 Yorumla
Cąlvines Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% +1 yıl Bence daha basit. 1 16 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Sebep Yorumla Cąlvines +1 yıl Şapkasını tak suya sok çıkart tamamdır sjahd Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Yazın daha zor ama kışın da zor djdjd Yorumla Cąlvines +1 yıl Kışın daha hassaslar ya shhs Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Aynen burnu tıkanır göğsü hırlar dnnd Yorumla Cąlvines +1 yıl Yazın en fazla terler koy arkaya bir havlu shhwd Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Doğru diyorsun lan djdj Yorumla Cąlvines +1 yıl Eti puf ver bide, oh mis shahd Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Al hadi bi ısırık köfte djdj Yorumla Cąlvines +1 yıl Jawhwhsm köfte ve eti puff mükemmel.Az önce lan dedin bütün sorularını hortlatırım😡 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Sana koftehor yazacaktım lan hor u unutmuşum ndndnd Yorumla Cąlvines +1 yıl Bak sorularına gece gelirim😡 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Ya ne be 🥹 Yorumla Cąlvines +1 yıl Bekle o halde😡 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl AA naptı bana 😂😂 Yorumla Cąlvines +1 yıl Sen istedin😡😡 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Zor olur 1 1 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tabi pişik vs oluyor hep sıcaktan daralıyor ağlıyor
Bence her zaman zordur ama yazları bir tık daha zor gibi
Evet, yaz mevsiminde bebek bakımı daha zor olabilir.
Pişik, isilik, ter 🥹
Kesinlikle katılıyorum
Bebek bakımı komple zor yaz kış fark etmiyor
Yaz daha zor gibimsi
Kışın daha zor bence. Yazın yine alıp dışarı çıkabiliyorsun hergün sıkıntı olmuyor. Kışın hastalık bitmiyor..
bebek bakımı bence her mevsim zor bebekler zor açıkcası
Öyle ince giydirsen üşür biraz uzun giydirsen isilik olur
Evet bence. Sıcaklardan bunalırken bide sürekli ağlayan bi bebe ile uğraş dur xjjdjd
Bilmem daha önce çocuğum olmadı
🥹🥹🥹
Hiç bildiğim bi konu değil ☺
🥹🥹
Bebek bakımı her mevsim zor bana göre.
Bence daha basit.
Sebep
Şapkasını tak suya sok çıkart tamamdır sjahd
Yazın daha zor ama kışın da zor djdjd
Kışın daha hassaslar ya shhs
Aynen burnu tıkanır göğsü hırlar dnnd
Yazın en fazla terler koy arkaya bir havlu shhwd