Hadi bakalım cevaplar
Çocuk bakmak çok zor
Çalışmak çok zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuk bakmayı herkes yapamaz. Çünkü o küçük insanın düşüncelerini siz şekillendiriyorsunuz. Onun nasıl bir yetişkin olacağı, düşünce yapısı hatta gelecekteki mesleği tamamen yetiştirene bağlı. Mesleği öğrenen herkes yapar. Meslek soyut birşeydir. Büyüyüp başkalarını etkilemez. Hata yapsan da tecrübe edinirsin ve mesleğinde daha iyi olursun. Ama çocuğa hayatı boyuca sen rehberlik edersin ve o çocuğun yetişkinliği sana bağlıdır. Bene çocuk yetiştirmek daha zor ve kritik bir şey. Herkes yapmamalı, yapamaz zaten görüyoruz günümüzde nasıl insanlar var.
çocuk bakmak daha kolay iki kardeşimde ben baktım ve şimde bakıyorum iş zor sonsuza kadar bebek bakmaya razyım
çocuk bakmak nedir yaa sürekli zırlayan yiyip içip s*çan bir b*k torbası. en ağır işte çalışırım daha iyi çocuğa bakmak yerine 😏
Sen hiç çocuk olmadın heralde
olmayı ben istemedim sonuçta
çoçuk bakmak ama ikisinide yapan hanımlar gördüm çalışmayı kendi işimden dolayı kolay görmüşte olabilirim
Cevap
9Cevap
Kendi çocuğun sa geceleri de, gene sen bakıcaksın mecbur Önemli olan da gece bakmak zaten. İştede zombi gibi dolaşırsın. 😂
çocuk bakmak daha zor olduğu için karılar çalışmak istiyo
hangi mesleği yaptığına bağlı, ama bence çocuk bakmak
Ben ikisinide yapıyorum sıkıntı yok :)
İşini bilene ikisi de zor değil bitanem :-)
Her işin zorluğu var :D
Çalışmayı tercih ederim.
Calismak ama isine gore degisir.💋
çocuk bakmak kolay olmasa gerek
kadınlar için çalışmak daha zor olmalı
çaılşmak bence çocuk bakmak çok zevkli neresi zor
Çocuk bakmak elbette şirket bensizde çalışır
Çocuk bakmak çok zor
Çalışmak tabi ki
çocuk bakmak
cocuk bakmak tabi
Çalışmak çok zor