İş bebeğinden kıymetli mi? İhtiyacım var mecburum diyorsan da yapmasaydın ozaman çocuk. En az 2 yaşına kadar anne sütünü alması gerekir. Keyfin bilir bol şans.
İşe başladığımda 21 aylık olacak o zaman bırakmış olması gerekiyor yeterli değil mi? Beslenmek için emmiyor zaten yemekle karnını doyuruyor keyif gibi artık
DSÖ iki yaşa kadar diyor. Kuran'da da iki yaşa kadar diyor Allah. Bir iki ay önce sonra olabilir ama daha 1.5 yaşına girmemiş bir bebeği sütten kesmeye çalıştığın için öyle dedim ben. Sütten bir kere kestiğinde birdaha kolay kolay da emmez o çocuk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
17 aylık demişsin. Niye sonlandırmak istiyorsun yazıktır bebeğe daha anne sütüne ihtiyacı var onun.
İşe başlıcam o yüzden sonlandırmam gerekiyor
İş bebeğinden kıymetli mi? İhtiyacım var mecburum diyorsan da yapmasaydın ozaman çocuk. En az 2 yaşına kadar anne sütünü alması gerekir. Keyfin bilir bol şans.
İşe başladığımda 21 aylık olacak o zaman bırakmış olması gerekiyor yeterli değil mi? Beslenmek için emmiyor zaten yemekle karnını doyuruyor keyif gibi artık
DSÖ iki yaşa kadar diyor. Kuran'da da iki yaşa kadar diyor Allah. Bir iki ay önce sonra olabilir ama daha 1.5 yaşına girmemiş bir bebeği sütten kesmeye çalıştığın için öyle dedim ben. Sütten bir kere kestiğinde birdaha kolay kolay da emmez o çocuk.
Şimdiden araştırmaya başladım sonlandırma sürecine bilgili girebilmek için
Sütten kestikten sonra bir daha başlatmam zaten
İyi ozaman. 2 yaşına yaklaştığında bıraktırırsın.
Bende boyleymisim annem göğsüne ufak bi karınca koymuş korkarım diye sonra birakmisim korkudan hsjsj
Bizim ilki kolay bıraktı bakalım ikinci zorlayacak gibi
Kaç aylık
17 aylık
İhtiyaç değil alışkanlık olmuş onda verme ağlayacaktır elbet ama alışacaktır bir süre sonra
Uyumuyor vermediğimde uyku saati geçince de nöbetçiyiz artık tüm gece mecbur kalıyorum
ama bunu yapmazsanda sürekli istemeye devam edicek ağzına verince uyuyorsa bu onun için uyku rutini olmuş
Bilmiyorum
Ağlayıp uyumamasını göze alıcaksın alışılmış bişeyi bıraktırmak elbet kolay olmaz