Kız bebek beklerken erkek olduğunu öğrendim. Nasıl adapte olacağım şimdi?

Merhaba öncelikle belirteyim hamileyim duygularım zaten karman çorman içimde fırtınalar kopuyor. Lütfen yorumlarınızı dikkatli yapın yeterince stresim var zaten.

Ben daha düne kadar bebeğimi kız bekliyordum. Cici bici kıyafetler aldım ismini bile koydum. Karnımı kızım diye seviyordum düne kadar.. Bi sürü güzel kız bebek resimlerine baktım kızım benzesin diye. Herkese kızımda kızım diye bahs ettim. Sağolsun bi arkadaşım çin takvimi olayını yanlış anlamış hamile kaldığım aya bakması lazımken doğacagı aya bakmış ve kız çıkmış benide heveslendirdi havalara uçtum kız diye. Dün dr baktı erkek dedi. Biliyorum hata bende erken davrandım dru beklemem lazımdı ben bi bk bilmeyen arkadaşıma inandım. Şimdi derin bi boşluktayım olmayan kızımı kaybetmiş gibi acı çekiyorum. Karnımdaki bebeğin bi suçu yok ona karşı da vicdan azabı çekiyorum. Uzaklaştım bi Allâhım affetsin alışamıyorum oğlum olacağı fikrine. Çok ağlıyorum biliyorum günah ama elimde değil. Bana destek olun nolur. Yakınlarıma söyleyemiyorum bu üzüntümü hemen kötü anne imajı alacam ama değilim sadece hayal kırıklığı yaşıyorum. Kızım güzelim diye severken şimdi elim gitmiyor. Kızım sanarken gece gündüz hevesle isim ararken şimdi isim bile arayasım gelmiyor. napacam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Çin takvimi fal veya astroloji değil cahil cahil konuşmasın kimse. Ülkemizde pek bilinmese de yurtdışında doktor ve hastalar beraber bu takvimle çalışıyorlar istedikleri cinsiyeti mayalamak için.