Bebekler neden geç uyurlar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bebekler neden geç uyurlar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Annelerini daha çok yaşamak ve hissetmek için, anne kokusunu içlerine çekmek için, anneyle daha çok zaman geçirmek için geç uyurlar, bebekler doyamaz anneye, annenin kokusuna, annenin simasını doya doya görmek için geç uyurlar
Mantıklı
Mantıklı değil aslında duygusal ☺ Çünkü bebek ve anne arasındaki bağ duygusaldır
Kimsenin arasına giremediği tek bağ
Kesinlikle.
Geç uyumazlar bazi anneler uyku sürelerini ayarlayamaz, gündüz uykusuna cok uyutulan bebek öglen uykusunu aldigi icin gece uyumak istemez. Bebeğe uygun uyku ortami oluşturulmali bazi bebekler kaeanlik ve sesiz ortamda uyurken bazsisi nini eşliginde uyur, bunun dişinda gazi olabilir, kulak ağrisi yaşayabilir belkide diş çikarma döneminde oldugu için dişi kaşiniyor ola
Olabilir
Desene iş annede bitiyor
Evt
Teşekkür ederim🙏🙏
Rica ederim
Lütfen bu tarz sorular sormaya devam😅eic icin degil cocuk gelisimi mezunu oldugum icin cevaplarken keyif aliyorum
İnşallah devamı gelecek cevaplarını seviyorum
Gaz sorunları, diş çıkarma, doymama gibi sorunlar uyku sıkıntılarına neden olmaktadır. Normal koşullarda bir bebek bir gün içerisinde toplam 11-17 saat uyur. 5-7 ay civarındaki bir bebeğin geceleri uyumaya başlaması beklenir. Ancak bebeklerin sık sık acıkması gibi sebeplerle bütün gece boyunca uyuması mümkün değildir.
Doğru bunlar olabilir
Cevap
2Cevap
Çoğu bebek uykuyu sevmiyor. Bütün gün uydukları için sanırım uyuma saati vakti geldiğinde en çok aktifler. Bu çok ilginç. 🤔
Galiba onun etkisi çok
Kediler de bebeklere dahil mi? Zira gece en az 5 kez uyandırıp zorla kendini sevdiriyor da🥲🥲 gündüz uyutmamak lazım bu canlıları 🥲
Yerim o ponçiği
Bebeklerin gündüz gece ayrımı yoktur. Anne onu aynı saatlerde uyutmaya özen gösterirse bu durum düzene girebilir.🧚🏼♀️
Doğru diyorsun
Bize göre uyku saati olan o saat onlar için uyku saati olmayabilir. Anlayış göstermek lazım
Doğru
Anne sütü içtikten sonra uyku sorunları yaşayabilirler.
Bı ihtimal
Anne sütünde çok fazla besin değeri var belki bundandır
Olabilir
Bilmiyorum hiç sormadım bebeklere nedne geç uyuyorsunuz diye gadası
Sormak gerek 😅
Bende mi bebeğim yoksa kskdjd geç uyuyorum ya offff
Sen bebek gibisin zaten
Hee gadasi
Gazı veya Reflü varaa uyumaya bilir. Reflü yastığı almıştım sırf bunun için 😂
Hahaha ben anladım
Eyvallah
Çoğunlukla rahatsız olduğu zamanlarda uyumuyor diye biliyorum