Güncellemeler:
13Kız Görüşü
5Erkek Görüşü
- Belki gündüz uykusundan dolayı yeteri kadar göremediklerini keşfetmek istiyordur 😄😇Görüş hala geçerli mi?
- Bende anlamadim bi turlu uyumuyor saat gece 3'e kadar oturuyoruz 😳Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115- Gündüz uykusunu fazla kaçırmıştır.
Fazla uyanık kalmıştır bu sebeple de uykuya direnç kazanır.
Gün içinde çok fazla uyarana maruz kalmıştır ya da enerjisini yeteri kadar atamamıştır.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
- Gizli Üye3 ayBenekler akşam daha kriz olur öğle uykusu uyduklarından ve çok enerji harcayamadıklarından dolayı uyumak istemezler. Ama uykudan önce duş aldırır vücudunu kremleyin rahat kıyagetlerini giydirdikten sonra eminim uyuyucaktır ve bebeklerde özellikle akşam saatlerinde gaz sancısı başlar öncelikle sap spmlex kullanmanızı tavsiye ederim ben bebeğime günde 4 defa 15 damla şeklinde veriyorum gazı olmadığı iÇin ağrısı da olmuyor rahat uyuyor. Oda ısısı çok sıcak veya soğuk olursa bebek uyumak istemez.. karnı aç olan bebek uyumak istemez. Altı pis olan bebek uyumak istemez 😊Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Gündüz uykusu biraz fazla olmuştur mesela genelde anneler şöyle yapıyorlar hani diyorlar bebek uyudu uyusun uyandırmayalım ama böyle bir şey olmamalı onu düzenli bir uyku saati olmalı yani belli 1 saatte uyumadı bu çocuk belli 1 saatte uyanmalı ki belli bir uyku düzeni otursun yoksa sürekli gece yatar sabah yatmaz sabah yatar gece yatmaz gün içinde uyur düzenli bir uyku düzeni her zaman iyidirEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Gizli Üye3 ayUyku saatini nasil alistirdiysaniz oyle uyur yeni dogan bebekler icin diyorsanda gazi olabilir belki cunku onlarin gorevi su an bol bol emmek ve uyumakEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Bebekler anne karnındayken amniyotik sıvı sabahları yavaş akşamları oldukça hareketlidir bu sebepten dolayı bebekler doğduktan sonrada bu alışkanlığı devam ettirmek istiyor ve sabahları uyuyup akşamları uyumamak için direniyolarEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Kaç aylık bebekler ama yeni doğanlar 17 16 saat uyuyorEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- LED ışıklar al ama kırmızı renkte olanlardan belki uyurrEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- 🦇 Yarasalar çünkü 🦇Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Gizli Üye3 ayHuysuzluklarındanEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Gizli Üye3 ayDuzensizEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Bebeklerin gece gündüz kavramı yoktur bu sebeple gündüz çok uyumuşlarsa gece uyumak istemeyebilirlerEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- uyku saatini ayarlamaslisin gece ve gündüzü karıştırırsa problem buyuk bence saatini degistirmelisinEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Bende uyumak istemiyorum sevmiyorum ben şimdi bebek miyim?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Çünkü küçük şeytanlarEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- O zamanları hatırlasam söylerdim🙂🙂Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Bebekler neden akşam uyumak istemez?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
En İyi Kız Görüşleri