Demin arkadaşla konuşurken bebeğinin öğle uykusu uyumazsa, gece çok zor uykuya daldığını dedi. Bende böyle bir şey var mı diye soru sorayım dedim. Öğle uykusu uyumayan bebekler, gece geç mi uyurlar? #BüyümeyeDevam #gadasından sevgilerle 🙃 #gadası
Öğle uykusu uyumayan bebekler, gece geç mi uyurlar?
Öyle bisey yok :)) öğle vakti uyumayan bebekler ikindi, akşam uyur gece ise uyanık kalır 😅 2ye 3 e kadar uyumasını beklersin 😅 bebeklerin uyku döngüsü var. Orada bir rutin tutturamazsan işin kötü gece uyuyamazsın 😂 ya da salonda uyumak zorunda kalırsın 😅
Yorumlara baktım da bebeği olanlar anlıyor ama olmayanlar yoo bebekler hep uyuyo diyor ama yanlış arkadaşlar öğlen uyumayan çocuklar bebekler akşam uyumakta zorlanıyor o yüzden öğlen uykusunu uyutmak gerekli. Eğer uyumak istemiyorsa ve uyumamak için direniyorsa zorla uyurum ki gecelere kadar oturmayın benim gibi🤣 neyse beni çocuğu olanlar anlar zaten burası hep bebesiz kız dolu ben gideyim
iki çocuk annesi olarak alakası yok diyorum şöyle bebekler öğlen uykusuna uyumazsa akşama doğru eninde sonunda uykuya dalacaktır uykusunu alıp gece yarısı uyanır ve nöbet tutacağımız anlamına gelir her bebek öğlen uykusuna yatmalı hem ebeveyn sağlığı için hem bebeklerin kendi sağlığı için Bizdekide kafa yani az mola iyi gelecektir 😅
Aslında mantığa göre tüm gün uyumayan bebeğin gece veya akşam pat diye uykuya dalması gerekir, öğle uykusu almış bebeğin asıl akşam pat diye dalmasını bekleyemeyiz, bilemem.
Ben anlamam. Ama bebek bu sonucta. Uyucak uyanacak 2 agu oyun altını pisleticek ve yine uyuyacak. Zaten 15 18 saat falan uyuyorlarmis. 6 si gündüz saatiymis.