• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Bebeklerin oynadığı oyuncaklar nasıl yıkanmalı?

Ehlivukuf
Ehlivukuf Takip Et
FenomenMentor Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Bebek Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Dışarıda oynanan oyuncakların eve alındığında yıkanması iyidir ama zaten hali hazırda evde oynanan oyuncakları yıkamak mantıklı değil. Çocuk mikrop kapmasın diye düşünerek yapıyor bunu ebeveynler ama doğru değil. Çocuğun bağışıklık sistemi o mikrobu kalarak gelişecek. Fanusta büyütmeyin çocuklarınızı. Toprağa da bassın, evde yere değen oyuncağı da ağzına alsın. Bırakın çocukların bağışıklık sistemi gelişsin. Her şeyi aman yikayalim edelim diyerek çocuğunuza iyilik yapmış olmuyorsunuz. Ha bunu yeni doğanlar için söylemiyorum. Onlarda dikkat etmek lazım ama oyuncak oynayacak yasa gelmiş çocuklarda her şeyi yıkamayın.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

3

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı.

Temiz su ile

0
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Ben peluşları yikardim bir tek hiç diğerlerini yikamak aklima gelmezdi... bulaşık makinesine dizip yıkayan var legolar tek tek dizmiş, diger oyuncaklar falan benim çocuklar Allaha emanet büyümüş

0
    17 Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Birçok yıkama türü var malzemesine göre

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Aklima gelmezdi açıkçası bir sey dökülür falan yıkarım ama diğer türlü bilmiyorum makineye atsam nolcak yere değdiği an yine kirlenecek bu kadar hassas olmaya gerek var mı o yüzden en ufak bir sey de hasta oluyolar

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Pelüş oyuncaklar elde su ve katı sabunla yıkanabileceği gibi çamaşır makinesinde de yıkanabilir. Dikkat etmeniz gereken nokta, kopabilecek parçalar veya sökülebilecek dikiş yerleridir. Bir yastık kılıfının, çamaşır yıkama filesinin veya topunun içine koyarak kurdele gibi parçaların makine içine kaçmasını önleyebilirsiniz. Yıkandıktan sonra ise oyuncağı çeşitli yerlerinden çekiştirerek yıpranan veya sökülecek, kopacak hale gelen bir yerin olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

Oyuncakları çamaşır makinesinde yıkarken uygun bir temizleyici arıyorsanız, bebeklere uygun ve sabun bazlı deterjan kullanabilirsiniz. Ne tür bir deterjan kullanırsanız kullanın, kalıntı birikmesini önlemekte fayda vardır. Fazla deterjan kullanmamaya ve iyi durulama yaptırmaya dikkat etmelisiniz.

Yıkanan pelüş oyuncakların kurumasını beklemek çocuğunuzu sabırsızlandırabilir. Bazıları sentetik ve sık olan dokumaları sayesinde çabuk kuruyabilirken, içlerine su alan bir malzemeden yapılan oyuncakların kuruması uzun sürebilir. Bu sebeple kışın ılık bir kalorifer peteği, yazın da evin güneş alan bir yerinde, yatak odalarının dışında bir yerde kurutmanız tavsiye edilir. Kuruduğu yerde fazla bekletmemek de işin püf noktasıdır. “Pelüş oyuncakları kuru temizlemeye vermek doğru mu?” diye soran anne ve babalar da olabilir. Bazı firmalar ekolojik veya antibakteriyel kuru temizleme ile oyuncak temizliği yaptığını söylese de öncelikle temizletmek istediğiniz oyuncağın yıkama talimatını okumak, malzemeye göre karar vermek en doğrusudur.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Pil içeren pelüş oyuncaklar makinede yıkanamazlar. Fazla kirlenmelerini beklemeden sık sık temizlemek, sabunlu ve nemli bir bezle silmek ve daha sonra duru su ile ıslatılmış nemli bezle tekrar silmek uygun olur.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Plastik oyuncakların temizliği diğer malzemeden yapılan oyuncaklara göre nispeten daha kolaydır. Yine de içi suyla dolabilecek oyuncakları temizlerken dikkatli olmak gerekir. Bebeklerin diş kaşıma için de kullandığı oyuncaklar ve çıngıraklar, emzik ve diş kaşıyıcılar gibi yumuşak fırça ile temizlenerek yeni kaynatılmış suda en az beş dakika boyunca bekletilir ve böylece sterilize edilir. Daha büyük yaşta çocukların oynadığı plastik oyuncakları ise kaynar suda bekletmek yerine katı sabun ve ılık su ile yıkayabilir, ayrıca sirkeli suda bekletebilirsiniz.

Oyuncak temizliği yaparken, birbirinden ayrılabilen parçalar varsa bunları ayrı ayrı temizleyip iyice kuruladıktan sonra tekrar monte etmek en doğrusudur. Uzun zamandır temizlenmeyen ve iç veya köşe kısımlarında kir biriken oyuncaklar için yumuşak uçlu bir diş fırçası ile ovalama yapmak iyi fikirdir. Aşındırma yapacak sert süngerler yerine bez veya yumuşak sünger kullanmak uygun olur. Kimyasal içeriği yoğun olan deterjan ve sert temizleyiciler yerine ılık su ve sabunla en az 1 dakika süreyle temizlemek uygun olur. Küçük bir parça üzerinde önceden deneme yapmak koşuluyla sirkeli veya karbonatlı suda bekletmek de antibakteriyel temizleme yapmaya yardımcı olur.

Oyuncağın yıkanamayacak olan pil veya elektrik aksamı var ise sabunlu bezle silmek ve sonrasında nemli bezle durulama yapmak uygun olur. Yıkanan oyuncakları iyice süzmeyi ve kurulamayı unutmayın.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Büyüdü ikisi yine yıkamiyorum
      Allah için ben şimdi bambu çubuklarıni nasil atayim makineye jsjsjs sinir krizi geçiririm

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Bebek biberonlarının birçoğu bulaşık makinesine konabilse de aynı mantıkla yumuşak plastikten yapılmış oyuncakları bulaşık makinesinde yıkamak her zaman istenilen sonucu vermeyebilir. Plastik oyuncaklar biberonlarla aynı malzemeden yapılmadıkları için bulaşık makinesindeki suyun sıcaklığı plastik malzemenin bozulmasına sebep olabilir. Yap-boz ve yapı oyuncakları, çocuklar için mutfak gereçleri gibi oyuncaklar için bulaşık makinesinin yüksek olmayan 50 derece civarı sıcaklıktaki programları uygun olur. Çok kirli girinti ve çıkıntıları olan oyuncakları makineye koymadan önce hafifçe fırçalamak ve makinede iyice durulama yaptırmak da başka bir yöntemdir. Bulaşık makinesinin, bulaşıkları parlatıcı ile duruladığını ve sıcak kurutma yaptığını göz önünde bulundurarak makinede yıkamaya karar vermeyi tercih edebilirsiniz.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Oyuncak temizliğinde kimyasal madde kullanmanın doğru olup olmadığı her zaman merak edilir. Mutlaka çamaşır suyu kullanılması gereken bir temizlik söz konusuysa, mikroplara karşı etkili temizlik yapmak gerekirse çamaşır suyunu seyreltilmiş ölçüyle kullanmak en doğrusudur. Bunun için verilen formül ise 1 litre suyun içine 1 çorba kaşığı çamaşır suyu kullanmaktır. Bu şekilde hazırlayacağınız su ile temiz bir bezi ıslatarak silme yapabilirsiniz. Temizlik ve durulama bittikten sonra oyuncağı iyice havalandırmak özellikle önerilir.

Virüslerin sebep olduğu bulaşıcı enfeksiyonlardan korunmak için sağlık kuruluşlarındaki oyuncakların çamaşır suyunun yanı sıra %70 etil veya propil alkol içeren sıvı ile dezenfekte edilmesi örnek alınabilir. Kimyasal içeren temizlik yapıldıktan sonra oyuncağı temiz bir bezle silmek, iyice havalandırmak ve çocuğun oyuncağı ağzına götürmesini önlemek uygun olur. Oyuncakların üzerinde biriken bakteriler için sirkeli su kullanacaksanız, ek durulama yapmanıza gerek yoktur.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Ahşap yapısı gereği nemli kalması uygun olmadığı için temizlendikten sonra kurumaya bırakmak yerine bezle iyice kurulamak tavsiye edilir. Ahşap oyuncaklar için çamaşır suyu gibi kimyasal içerikli ürünler kullanılması uygun değildir. Bunun yerine karbonat veya sirke eklenmiş su içinde çalkalamak ve durulama yaptıktan sonra bezle kurulamak, bir süre dışarıda bekletme yöntemi kullanılabilir.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Bebeklerin 5. Aydan itibaren oturmaya başladığı erken dönemlerde kullanılmaya başlayan ve okul öncesi dönemde için de çeşitleri bulunan oyun matları sık sık temizlenmeye ihtiyaç duyar. Kullanılıp kaldırılırken yere değen yüzeyin bebeğin kullandığı yüzeyle temas etmemesine dikkat etmek gerekir. Zemine temas eden yüzey ayrıca silinirken, bebeğin üzerinde hareket ettiği yüzeyin sirkeli su gibi doğal temizleyicilerle silinmesi uygun olur. Fazla ıslak bir temizleme yapmamak, iyice kurulamak ve havalandırarak tamamen kurumasını sağlamak, bakteri ürememesi için önemlidir. Plastik oyun matlarının birbirine takılabilen parçaları arasında biriken kirler için bez veya fırça ile temizleme yapılabilir.

Oyun matlarının yanı sıra oyuncak kutularını ve sepetleri de ılık su ile yıkayabilir, sabunlu bezle temizledikten sonra sirkeli suyla silebilirsiniz.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Duy beni

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Kulaklık var duymiyim😃

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Bilgiler için teşekkür ederim
      Ve hoş geldin yoktun bayadir

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Sirkeli suyu yapıyorum ayol o kadar pasakli değilim diş cikarma döneminde her şeyi ağzına götürürdü neyi çok ısıriyor onu yikardım hep

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Rica ederim
      Hoşbuldum. Büyük ihtimalle yine yok olacam☺️
      O kadar pasaklı değilim derken ne kadar mesela 😅😂

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Her şeyi yıkamazdim işte dediğim gibi yine kirleniyor ben çocuğu cam fanusta büyütmedim bağışlık kazanmasi lazim

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Kesinlikle bağışıklık kazanmali

Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Peluş olanları çamaşır makinesine atıyorum diğerlerini sirkeli suyla yıkayıp durularım.

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl

Hayir onlar genelde mikrop tutmaz malzeme den üretilir, tabii kaliteli olanlar

0
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 303 cevap paylaştı.

Köpüklü suda foşur foşur yıkıyorum biberon temizleyici ile.

0
    0 Yorumla
  • Serenatxx
    Serenatxx Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bir tanıdığım bulaşık makinesinde yıkıyordu sert plastik şeyleri

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Bol sabun ile dezenfekte edilip iyice durulanmalı

0
    0 Yorumla
  • elianamelia
    elianamelia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Saçma gelcek ama dalinli suyla yıkarım jdbsns

0
    0 Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bulaşık makinesinde plastik olan eşyaları yıkardım

0
    0 Yorumla
  • Japonya_dan_gelen
    Japonya_dan_gelen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Bence gereksiz

0
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı.

Sıcak suyla

0
    0 Yorumla
  • Oldbutgold2
    Oldbutgold2 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Sadece su ile

0
    0 Yorumla
  • ŞαrαρKαdınn
    ŞαrαρKαdınn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Yıkamaya gerek yok

1
    2 Yorumla
    • DulkadirliAslanBey
      DulkadirliAslanBey
      +1 yıl

😧 ne?

Yorumla
    • ŞαrαρKαdınn
      ŞαrαρKαdınn
      +1 yıl

😅😅

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bebeklerin oynadığı oyuncaklar nasıl yıkanmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocukların oyuncaklarını yıkamak gerekir mi? 8 cevap verildi
Peluş oyuncak yıkanır mı? 11 cevap verildi
Peluş oyuncakları makinede yıkayabilir mi, kullanmadan önce yıkanmalı mı? 16 cevap verildi
Çocuk oyuncaklarını temizlerken hijyenik ama zarar vermeyecek bir yöntem biliyor musun? 2 cevap verildi
Çocuk oyuncaklarını temizlerken hijyenik ama zarar vermeyecek bir yöntem biliyor musun? 3 cevap verildi
Yeni doğan bebek nasıl yıkanır? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨