Doğalı henüz 10 gün oldu. Yıkarken nelere dikkat etmeliyim? Suyun sıcaklığı, kullandığım şampuan nasıl olmalı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbebekler için olan özel banyo küvetinden al ama kaliteli olmasına dikkat et babekler için olan şampuan kullan çok az dök başına azar azar su dök su çok sıcak olmasın elinle kontrol et başına su dökerken dikkatli ol nefes almasına dikkat et nefessiz kalmasına neden olabilir su banyo yaptırdıktan sonra özel bebek havlularına sar oda soğuk olmasın üşür.
https://www.youtube.com/embed/XPTAmsLc9Bg09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılannen gelsin yanına tek yıkama
- +1 yıl
Başına su dökülür mü? Elini başına koy elinin üstüne döksuyu birde başını yıkarken dik tur bebeği gövdeyi ayakları durula çıkar
Cevap sahibi+1 yıl@haydardireksiyon dökülmezmi başına su
- +1 yıl
Yok 😊 elinin üstünden sepete sepelee, hassas yeni doğan bebeğin kafa tası 😉
- +1 yıl
İşte biri tutması lazım 😊
Cevap sahibi+1 yıl@haydardireksiyon bilen biriyle annesiyle falan yıkaması daha iyi sanırım
- +1 yıl
Leğende bile olsa 45 derece açıyla yatırman lazım bebeği
Cevap sahibi+1 yılevet yanında başka birileriininde olması gerekli bebeği tutmaları için
- +1 yıl
Hadi 2. Bebek olsa neyse de
Yikayacagin odanin isisi yaklasik bir 23-25 derece olmali.
Bebegin havlusunu ve giyeceklerini kaloriferin üstüne koy ki sonra giyindirdiginde üsümesin.
Ayrica suyun sicakligini dirseginde ölcüp öyle yika. Kulagina ve burnuna su kacirmamaya dikkat et. Zaten citilemen gerekmez, en fazla 10dk yika ve giyindir.00 Yorumla
Bebek Bakımı konusunda 341 cevap paylaştı. Allah analı babalı, huzurlu büyütmeyi nasib etsin. Büyük ihtimalle göbeği düşmüştür.

Bu malzemeler lazım, bebek banyo şapkası
İyi olur ama her şampuanı kullanma, johnsons iyidir, ama bebek bakım malzemelerini sen daha iyi bilirsin. Güle güle büyütün😊00 Yorumla
eczaneden aldığın bebe şampuanlarıyla yıkayabilirsin. yanında işten anlayan daha önce bebek büyütmüş birinin olması daha iyi tek başına yıkamaya çalışma. sık sık yıka. yıkadıktan sonra kurula ve üşütme. analı babalı olsun. isteyenlerede dua et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
14Cevap
+1 yılBacaklarından tut baş aşağı suya daldır çıkar daldır çıkar 😀 sonra kurumaya as 🙈
Yok mu yanında tecrübeli biri? ne ılık ne sıcak dirseğinle kontrol et küvetleri var el kadar bebe önce gövdesini yıka başına fazla bastırma ağlar biraz bırak ağlasın 😊 bitti durula havluya sar + üşütme bebeği, hemşireler zaten iyi yıkanıyor 😄21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür
Sen yapamiyosan anneni ya da kaynananı cagir tek basinaysan eger suyun sicakligini dirseginle ölc ne cok soguk ne cok sicak olsun dalin ürünlerini kullan zaten heryerde var
00 YorumlaBen 1 hafta sonrası hep kendim yıkadım. Once kıyafetlerini ayarla. Küvetini ayarla. Dalin şampuan kullanıyorum ve odada yıkıyorum. Basini aşağı tutarak başına su dok. Yüzüne çok şampuan dökme.
00 Yorumlabelliki ilk bebeğin Allah bağıslasın canım. 😊 bence birinden yardım alman daha doğru hem görmüş olursun daha bilinçli olur ve sonrasında kendin yıkarsın. :)
00 Yorumla
+1 yılBu konu hakkında inanın bilgim yok. Tecrübeli bayan arkadaşlarımızın daha net yardımcı olacağı görüşündeyim.
#4LLAHINKULU00 Yorumla
+1 yılŞampuan kullanma bence onun cildi için
Doğal sabun kullan 😀 sıcaklık ise çok sıcak olmasın elinizle hissedersiniz zaten...00 Yorumla
+1 yılAllah analı babalı büyütsün eczaneden yeni doğan bebek şampuanı alın ılık su ile ama tek yıkanmaz zaten
00 YorumlaIlik su olucak dalin sampuan kullanabilirsin bebegin kulagina ve bogazina su kacmamasina dikkkat et once vicudunu sonra kafasini yika😉
00 Yorumla
+1 yılBunun için küvet ve file satılıyo bebeğe özel ona yatır suyun ılık falan olmasın sıcak olsun ama yakma çocuğu eline dök biraz anlarsın zaten şampuan olarak da unibaby yenidoğanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBir demet anneden bak youtube. Tutuş tarzları var burdan öğrenemezsin
00 YorumlaDalin ile yıkayın bir de onların banyo kuveti farklı oluyor onlardan al hamak gibi bir şeyi oluyor rahat edersin sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisinden yardım iste bebekler yıkanırken kaygan oluyorlar. Elinden kayar Allah korusun yardım iste su ılık olsun ve ben şampuan dolin kullandım hep.
00 Yorumlasuyun sıcaklıgı vucut ısısı kadar olmalı ama bu havalarda bıraz daha sıcak olanılır ve cocugu elıne yuzustu yatır ılk once bedenını en son kafasını yıkayın ve suya alıstırara sok kı bagırmasın
00 Yorumlaaman bilmiyosan doktora bir buyugune falan sor ! kucucuk bebege zarar verme bilmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞampuan göz yakmamalı, su sıcak olmamalı, suyu kulağına kaçırmamaya dikkat et
00 YorumlaAllah analı babalı büyütsün... Göbeği düştü mü peki bebeğinizin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYouTube da var Videolar Yen'i doğan ilk duş aileler diyor hep merak edilenleri
01 Yorumla- +1 yıl
İnsan yazdı madem bide link atar 😊
+1 yılBunu bence burda sorma annene sor doktora sor
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinasına at. Kısa program
00 Yorumlaannen filan yakınındaysa o gelip yıkasın
00 Yorumla
+1 yıl2. nci ayarda yıkayabilirsin ama ılıt suyu
00 Yorumlaburadan sana doğru bilgi gelmez sen kiap oku
00 Yorumla
+1 yılAllah analı babalı büyütsün
00 Yorumla
+1 yıldaha erken bence göbeği bile taze
00 Yorumla
+1 yılSuyun sıcaklığına dirsegınle bak dalın
00 Yorumla
+1 yılO bebeğe dokunamam bile
00 YorumlaBebek Bakımı konusunda 547 cevap paylaştı. ılık su ve aşırı dikkat edilmeli
00 Yorumlatecrübeli birine yıkat
00 Yorumla
+1 yılGöbeği düştümü ki?
00 Yorumla
+1 yılMakineye at.
02 Yorumla- +1 yıl
@YottaByte sakinn broo 😎😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞampuan kullanma
00 Yorumladoğal sabun ile
00 YorumlaBen yıkarım getir 😀
00 Yorumla
+1 yılDaha erken yıkama