Yeni doğan bebekte böbrek problemine bağlı enfeksiyon olması durumunda ne yapmalıyız?

Merhabalar anne karnında sol böbrek 9 mm sağ da büyüme çok az vardı doğunca nefroloji görmesi gerek dendi. Bebek doğdu 2.5 olması gereken enfeksiyon hastanede yatarken taburcu olacağımız gün 88 kere çıktı başka hastaneye sevk istedik çünkü nefroloji bölümü yoktu o detayları geçiyorum. Biz enfeksiyon ile karşılaşacagimizi bilmiyorduk. Başka bir hastaneye sevkimiz oldu yatış yapıldı böbrekten olduğu söylendi enfeksiyonun idrarında bir sıkıntı yok yani ıdrar girişinde herhangi bir darlık olmadığı söylendi ve böbreğe şu an bir operasyon gerekmediği sadece takiple devam edilecek dendi 88 lerde olan enfeksiyon antibiyotik tedavisi ile düştü ve negatifi gördük kanda bir kaç gün sonra pazartesi günü taburcu olacakken kan sonucuna bakıldı ve enfeksiyon 33 lere tekrar çıkmış tekrar antibiyotik tedavisine başlandı ve enfeksiyon tekrar arttı 120 lere başka antibiyotik verildi ve izole odasına aldındı bebek 24 ünde bir aylık olacak yani nerdeyse bir aydır hastanede aynı durumu yaşayan var mı benim bu durum için yapabilicegim ya da sürümden ona faydası olabilicek bir öneriniz var mı? Bebeğin yemesi güzel 3-4 kere emzirdim ama şu an enfeksiyon arttığı için emzirmeye yine ara verildi. Kilomuz da nerdeyse 3.500 oldu

Aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu şekilde mi devam edecek eve gelsek bile hep bı enfeksiyon hayatımız da olacak mı yani korkuyoruz

Doktor böbrekten olduğunu soyledi

Yeni doğan bebekte böbrek problemine bağlı enfeksiyon olması durumunda ne yapmalıyız?