Çocuk & Ebeveyn Hangi doğum şeklini tercih edersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İkisi de korkutucu geliyor bana 😬 Sezaryen Normal doğum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi doğum şeklini tercih edersiniz? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Ben eşimin normal doğum yapmasını tercih ederim. yani ileride olursa bir gün ve kızım olsun isterdim.. sdsdf 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiçbir doğum şeklini sezeryan doğumu yanlışlıkla meraktan izledim iğrenç bir olay boşuna cennet annelerin ayakları altında değil sezeryan böyleyse normal doğumu düşünemiyorum 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Anket sonuçlarına göre erkeklerin tamamı normal doğum tercih edermiş, şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletelim kendilerine jfkdf 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 😀ne diyim bilemedim o çocuk çıkacak bir şekilde çıksinda kulağımdan çıksın yeterki çok zor hamilelik 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Normal doğum hem daha sağlıklı hem de doğum sonrası daha hızlı toparlanır vücut, daha çabuk ayağa kalkılır. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sezaryen uzun vadede acılı diyolar ama normal doğum çok zor, çok korkutucu geliyor ben yapamam onu içimde kalır çocuk tövbe 🥺😂 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl normali tercih ediyorlar ameliyat falan can yakıyormuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oranın şeklinin bozulduğunu genişlediğini görmek bana ciddi travma yaşatır. O yüzden sezaryen. 0 5 Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Ora derken yani ammı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @OğuZzerss_ başka nere olacak Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Karından doğurulmuyomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @OğuZzerss_ Yazdığımı tekrar oku bence Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Ama karnında taşıyolar hamileyken yani koskoca bebek diğer yerden nasıl çıksın Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sezeryan yaşadım ama iz kaldı maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ikisine de karşı değilim. Ama sezaryen tercih ederdim herhalde. Ağrı eşiğim çok yüksek degil😬 0 0 Yorumla
Mercimekliçorba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Normal dogum ama belden asagi uyusturulan olandan 0 0 Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hiçbiri sjsjsj 0 1 Yorumla _Chava_ +1 yıl İçimde tutacam doğurmayacam dhjxizjs Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 616 cevap paylaştı. normal doğum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben eşimin normal doğum yapmasını tercih ederim. yani ileride olursa bir gün ve kızım olsun isterdim.. sdsdf
Hiçbir doğum şeklini sezeryan doğumu yanlışlıkla meraktan izledim iğrenç bir olay boşuna cennet annelerin ayakları altında değil sezeryan böyleyse normal doğumu düşünemiyorum
Anket sonuçlarına göre erkeklerin tamamı normal doğum tercih edermiş, şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletelim kendilerine jfkdf
😀ne diyim bilemedim o çocuk çıkacak bir şekilde çıksinda kulağımdan çıksın yeterki çok zor hamilelik
Normal doğum hem daha sağlıklı hem de doğum sonrası daha hızlı toparlanır vücut, daha çabuk ayağa kalkılır.
Sezaryen uzun vadede acılı diyolar ama normal doğum çok zor, çok korkutucu geliyor ben yapamam onu içimde kalır çocuk tövbe 🥺😂
normali tercih ediyorlar ameliyat falan can yakıyormuş
Oranın şeklinin bozulduğunu genişlediğini görmek bana ciddi travma yaşatır. O yüzden sezaryen.
Ora derken yani ammı
@OğuZzerss_ başka nere olacak
Karından doğurulmuyomu
@OğuZzerss_ Yazdığımı tekrar oku bence
Ama karnında taşıyolar hamileyken yani koskoca bebek diğer yerden nasıl çıksın
ben mecbur sezeryan tercih ederdim baska carem yok cunku
Leylek bıraksa daha iyiyimiş.
Sezaryen tercih ederdim
Normal doğum daha sağlıklı
Sezeryan kmtüymüs duydumm
normal doğum
Normal doğum daha sağlıklı diye duymuştum.
Sezeryan yaşadım ama iz kaldı maalesef
Ikisine de karşı değilim. Ama sezaryen tercih ederdim herhalde. Ağrı eşiğim çok yüksek degil😬
Şu anda düşünmek istemiyorum bunuu
Normal dogum ama belden asagi uyusturulan olandan
Bagirarak. olani
Normıl 😃
En iyisi doğurmamak
İkisinden de kork ikiside kötü.
Sezeryan en rahat
sezaryen
Hiçbiri sjsjsj
İçimde tutacam doğurmayacam dhjxizjs
Normal doğum
Sezeryan