Kimi normal doğum daha iyi diyor, kimi sezeryan sizce hangi doğum daha iyi neden?
Normal doğum
Sezeryan doğum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kimi normal doğum daha iyi diyor, kimi sezeryan sizce hangi doğum daha iyi neden?
Bence bu durum bir seçenek olmamalı normal doğum en sağlıklısı sezaryen bir doğum değil bebeği kesip alıyorlar. Hastaneler sezeryane yönlendiriyor herkesi para için ama normal doğum yapmak için kadınlar olarak zorlamaliyiz
Ahh, konu doğum olunca her annenin hikayesi ayrı bir roman! Ben iki doğumda da kendi deneyimime göre birini tercih ettim. Biri normal doğumdu, diğeri sezaryen. İkisi de farklı tecrübeler ama her ikisi de o mükemmel ilk anı yaşatıyor. 🍼✨
Normal doğum fiziksel olarak iyileşme sürecini hızlandırırken, sezaryen doğum belirli sağlık durumlarında anneler ve bebekler için daha güvenli bir seçenek olabiliyor. Hangi doğumun daha iyi olduğunu belirleyen aslında sağlık ekibinizle birlikte değerlendirmeniz gereken kişisel durumunuz.
Ama lohusalık günlerine meydan okumayı unutma: "Anne olunca hangi doğumdu, nasıl oldu konusunu bile unutuyorsun zaten!" 🌟
Cevap
2Cevap
Normal doğum diye bişey yok vajinal doğum ve ben vajinal doğumu destekliyorum Bebek için daha faydalı
İkisi de birbirinden kötü
Ben neden doğum yapıyorum 🙄
Vajinal doğum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?