Kızımı gezdirirken dışarıda bizi gören çocuklar gelip onu sevmek, dokunmak istiyorlar. Ben dokunmalarını istemiyorum çocuklardan çok fazla hastalık bulaşma riski olduğu için. Uyarsam da bazıları dinlemiyor tabi. Bu durumu nasıl önleyebilirim? Siz olsanız ne derdiniz karşınızdaki çocuğa? 🐥
Diğer çocukları, kendi bebeğime dokunmamaları konusunda nasıl uyarabilirim 🐥?
Ama sen büyümüşsün ne çabuk Vera idi dimi açıkçası ilk cocugumda bende senin gibi düşünüyordum çocuk doktorumuz beni bu konuda uyardı çocuğun bağışıklık sistemi açısından çok fazla korumacı olma diye yanımda ıslak mendili ya da saklama kabında bebek şampuanli ıslak bezi ihmal etmiyor çocuklarla oynadıktan sonra siliyordum ellerini yüzünü
çok sakınma bağışık sistemini kötü yapar ve bu hasta olması için ona fayda değil zarardır. İyi bir şey yapayım derken kötü şeyler yapmış olursunuz çünkü okul zamanı bir çok çocukla kol kola olacak.
Siz yine de yaklaşanlara yapmayın biraz hasta diye uyarabilirsin
Ne alaka ak. Siz gidin o zaman sokakta ne olduğu belli olmayan, uyuz mu değil mi, aşıları var mı yok mu belli olmayan çingene, mülteci ne varsa çocuklarınıza bulaştırın. Ben sizin gibi geniş değilim.
Dokunsublar bir fanus içinde büyütemezsiniz kreş okul çaği da daha çok sıkıntı olacak bağişikliği artsın korkmayın bir şey olmaz zombi mi başkasının çocuğu