Çocuk yapmamak için ne yapılmalı?

Hamile kaldıktan sonra bir ay boyunca olmaz hamilelik görüşme bitecek artık sekizinci aya gelmişsiniz neredeyse son bir ay boyunca o o ince olabilir ama aşırı sert ve hızlı olması yasak
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yatmaya gelince yatıyorsunuz da konuşma sıfır.. Yazdığını üç kere okudum ancak anlayabildim. Eğitim şart daha yazmayı bilmiyorsunuz sekse gelince gırla maşallah
Prezervatif taksin esin birde ıcine bosalmasin birde yumurtlama döneminde ıliskiye girmeyin
Yumurtalık dondurma var ama riskli en güzeli kondom kullanmak.
Tedavide kullanılan ilaçlara bağlı bazı riskler: Yumurtlamayı (ovulasyonu) sağlamak için folikül uyarıcı hormon veya lüteinizan hormon gibi ilaçlarının kullanımı yumurtalıkları fazla uyararak, ‘hiperstimülasyon sendromu‘ denen, yumurtalar normalden fazla geliştiği için yumurtalıklarınızın şişmesine sebep olan bir duruma neden olabilir. Belirtiler hafif karın ağrısı, şişkinlik, bulantı, kusma ve ishali içerir. Daha nadiren de olsa, karın bölgesinde sıvı birikmesine ve nefes darlığına neden olabilen daha ciddi bir yumurtalık hiperstimülasyon sendromu formu geliştirilebilir.
Korunun prezervatif veya haplarla?
Yani başka yöntemler uygularsan belki kesin çözüm olur ama bir daha çocuk yapmak isterseniz yapamayabilirsiniz.
Ben de hamile kalmak istiyorum
hiç dondurma korun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş