Çocuk & Ebeveyn Bebeğimin kıyafetleri nasıl yıkamalıyım? Siz bebek kıyafetlerini ütülüyor musunuz? sweetmama36 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bebeğimin kıyafetleri nasıl yıkamalıyım? Siz bebek kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Cevapla Bebek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl beyaz ya da zeytinyağlı sabun. ya da sabun tozu olabilir. dışkı bulanmış kıyafetlerin 90 C de yıkanması gerekiyor. Allah analı babalı büyütsün. benim yerimede ıssırırsınız. :) 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 81 , eic 99% 1 yıl Bebek kıyafetlerini sadece ilk 3 aya kadar ütüleyerek kullanmıştım. Ön yıkamayla 40 derece bebek kıyafetlerini yıkama için uygun bence. 0 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Onlara özel deterjanlar var sanırım sadece kendi kıyafetleriyle makineye atıyorlar ve ütülüyorlar genelde 0 0 Yorumla
qwertly34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% 1 yıl Deterjanı organik kimyasal olmayanlardan tercih et 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. bence orta ayarda yıkayın özel deterjanlar var 0 0 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Özel yıkanmali diye biliyorum. ütü yumuşatır iyi olur 0 0 Yorumla
mlsrpkc Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Ben bebeğimin kıyafetlerini ütülemiyorum. Yeni doğan kıyafetleri düşük ısıda yıkanmalı 30-40 derece uygun olacaktır 🤗 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
beyaz ya da zeytinyağlı sabun. ya da sabun tozu olabilir. dışkı bulanmış kıyafetlerin 90 C de yıkanması gerekiyor. Allah analı babalı büyütsün. benim yerimede ıssırırsınız. :)
Bebek kıyafetlerini sadece ilk 3 aya kadar ütüleyerek kullanmıştım.
Ön yıkamayla 40 derece bebek kıyafetlerini yıkama için uygun bence.
Onlara özel deterjanlar var sanırım sadece kendi kıyafetleriyle makineye atıyorlar ve ütülüyorlar genelde
Deterjanı organik kimyasal olmayanlardan tercih et
bence orta ayarda yıkayın özel deterjanlar var
Özel yıkanmali diye biliyorum. ütü yumuşatır iyi olur
Ben bebeğimin kıyafetlerini ütülemiyorum. Yeni doğan kıyafetleri düşük ısıda yıkanmalı 30-40 derece uygun olacaktır 🤗
Bebeğim yok