Selâmlar... Böyle bir durumda ne tepki verirdiniz¿

İzin veririm.
Hayır asla izin vermem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selâmlar... Böyle bir durumda ne tepki verirdiniz¿

annem babam kardeşim eşimin anne babası ve kardeşleri ve kuzenlerim ve samimi arkadaşlarım öpebilir 😀 zaten geriye kim kaldı 😂 kısaca bebeğimi görmeye gelen kişi yakın çevremdir ve ölebilir mıncırabilirler doğurduğumu 😌 ben yaptım alın sevin derim 😂
ölebilir ne ya öpebilir 😀
Bebeğini görmeye gelen ölebilir demek 😄 ahshhdh bak senn
evet bu ne tatlılık diye ölebilirler 😬😬😂😂😂
Yeğenimi en son dışarı çıkarmıştık. Bir kaç genç kız öpmeye kalktı. Engelledim. O tatlığın oluşması gereken emekten habersiz olduklarından yadırgadılar. Ancak yurtdışındada dokunmadan sevmeniz gerekiyor. beyaz güleryüzlü, uzun kirpikli, tombik yanaklı her bebek tatlıdır ama öpülmez.
Hayır tabi ki de.. yani bebek olduğu için ben hastalanmasını istemem bu yüzden de uzaktan sevmelerini rica ederim gelenlerin.. bu yüzden de dikkatli olurdum zaten gelenler de buna alınmazlardı saygı duyarlardı
Genellikle bebekler öpülmez , koklanırlar. Ancak bu kişilerde de hastalık olmamasına dikkat etmeliyiz. Hapşıran, öksüren bir misafir bebeğimden uzak dursun bir zahmet.😂
Sevgilerimle 🌹
Cevap
12Cevap
O kadar pisim ki bu konuda... bir tek eşime izin var.. kendi annem, babama bile vermek istemezdim.. aşırı kıskancım.. alıcan onu koyacan cam fanusa oldu bitti gitti.
Kimsenin çocuğunu öpmem çok istesem de, rahatsız ederim düşüncesiyle. İnsanlar buna nasıl cüret eder.
Kendi ailemiz geliyor sevmeleri gayet normal yiyip bitirmediklerine şükrediyorum öyle tatlı doğurmuşum ki akakskskskkdödödödö
İlk 6 ay öpüş izinleri yasak olur. Bağışıklık bir toparlanıp koltuğuna otursun ondan sonra bakarız 😃
Gelen kişiler canımdan çok sevdiğim insanlar olacağı için sorun yapmazdımmm❤️✨
bebekleri öpmeyin. Artık bilinçlenin. BEBEKLERİ ÖPMEYİN...
Çok küçük bebeklerin öpülmesini doğru bulmuyorum. Ben kendim bile öpmeye kıyamam başkasının da öpmesini istemem.
Bebeğin öpülmesini doğru bulmuyorum. Ayaklarını ve ellerini öpebilirler ama yüzünü kimsenin öpmesini istemem iğrenç. Küçücük bebek her gelen öperse hasta olur zaten.
Bebek olan evde bebek opulmez, sigara içilmez, hastayken gelinmez.
Muhtemelen hayır diyemem ama geldikleri gibi elleriniz yüzlerini yıkatır bi dezenfekte ederim onları
Veririm.
El bebek gül bebek olmasın çocuk.
Ben vermem ama o ortamda ben olmam genelde sorun orada 😂
Qaliba , hayır sadece baka bilirler.🤪
Hayır küçük çocuk öpülür mü hiç? Hastalanır.
Hayır vermem
Çok sevilen bebek olursa yapacak bisi yok opsunler
olmaz hoş değil
Verirdim
hayır izin vermem
İzin vermem
Birazcık
İzin vermem ne münasebet
Asla izin vermem
öptürmem herkese
İzin vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?