Islak mendil ve sprey temizlik ürünleri ile ilgili evde eğitim verilmeli, dışarıda nerede nasıl temiz olmak gerekir çocuklar bilmek anne baba öğretmekle mükellef en başta, kendileri örnek olarak çocuklara.
Islak mendil ve sprey temizlik ürünleri ile ilgili evde eğitim verilmeli, dışarıda nerede nasıl temiz olmak gerekir çocuklar bilmek anne baba öğretmekle mükellef en başta, kendileri örnek olarak çocuklara.
Bırakın çocuklar biraz mikrop görsün bağışıklığı gelişsin. Çocuk dediğin camurla oynayacak üstünü başını kirletecek yerde yuvarlanacak. Çocuk dediğin budur gerisi steril robot yetistirmektir.
Çocuklara okullarda hijyen ve temizlik kuralları daha detaylı anlatılmalı hele grip ve salgın hastalık döneminde daha çok dikkat edilmesi gereken bir konu
fazla bir şeye de gerek yok aslında küçük bir çantaya küçük bir koponya ve mini boy ıslak mendil koysaniz çocuklarınız için basit bir temizlik olur. sonuçta temizlik imandan gelir. ❤️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet tabi ki hijyen önemli, ama bırakın da o çocuk o toprağın, çamurun tadına da baksın
sabun ile elleri yıkamaktır. Çoğunlukla çocuklar bir zamandan sonra sadece elleri suya tutup odalarına çekilirler. Çocuklarınıza küçük bir uyarı verebilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence en iyisi ıslak mendil hem pratik hem kullanışlı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Islak mendil taşımak. Şimdi bir de havluları çıkmış , Mis
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hem çocuklar için hem yetişkinler için de gayet güzel bir ürün ben seviyorum
Hijyen ve temizlik herkes için önemli. Elbetteki çocuklar daha hassas oldukları için daha çok özveri isterler. Ben hızlı hijyen sağlamak için Arap sabunuyla ellerimi yıkıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En kolay hijyen her gün banyo yapıp her gün ellerini yıkaması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Tertip düzenli olmaları ve bol bol hijyenik mendillerle ellerini silmeleri
Temizlik imandandır. Sağlıklı her şey kullanılmalı
sağlık testlerinden geçmesi ve detaylı analizler cidden püf noktaları süper olmuş
Siz de Uni Baby ürünlerini kullanın, biz memnunuz
Çocuklar keyifli anlara dalarken, hijyen konusundaki endişelerini Uni Baby ile geride bırak! #UniBabyTestEder
Bırakın çocuklar biraz mikrop görsün bağışıklığı gelişsin. Çocuk dediğin camurla oynayacak üstünü başını kirletecek yerde yuvarlanacak. Çocuk dediğin budur gerisi steril robot yetistirmektir.
Çocuklara okullarda hijyen ve temizlik kuralları daha detaylı anlatılmalı hele grip ve salgın hastalık döneminde daha çok dikkat edilmesi gereken bir konu
Ya bırakın çocuklar kirlendikce öğrenecek herşeyi sanki hepiniz hijyendiniz parkta eliniz yüzünüz batmadi sanki hic
Herkes kaoısının önünü temizlese dünya tertemiz olur 👍
fazla bir şeye de gerek yok aslında küçük bir çantaya küçük bir koponya ve mini boy ıslak mendil koysaniz çocuklarınız için basit bir temizlik olur. sonuçta temizlik imandan gelir. ❤️
Evet tabi ki hijyen önemli, ama bırakın da o çocuk o toprağın, çamurun tadına da baksın
sabun ile elleri yıkamaktır. Çoğunlukla çocuklar bir zamandan sonra sadece elleri suya tutup odalarına çekilirler. Çocuklarınıza küçük bir uyarı verebilirsiniz.
Bence en iyisi ıslak mendil hem pratik hem kullanışlı
Islak mendil taşımak. Şimdi bir de havluları çıkmış , Mis
Hem çocuklar için hem yetişkinler için de gayet güzel bir ürün ben seviyorum
Hijyen ve temizlik herkes için önemli. Elbetteki çocuklar daha hassas oldukları için daha çok özveri isterler. Ben hızlı hijyen sağlamak için Arap sabunuyla ellerimi yıkıyorum
En kolay hijyen her gün banyo yapıp her gün ellerini yıkaması
Bırakın oynasın gezsin hijyen kadar çocuğun mikroba karşı da bağışıklı kuvvetlensin
Şimdiki çocuklar el bebek gül bebek büyüyor çocuğu biraz sert best bırakacan ki düşsün mikrop kapsın hasta olsun ki vücut alışsın 😂
Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş
Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
Eve gelince elini yüzünü yikattirin ya da gerekirse dus aldırın çocuklar kirlendikce güzeldir cocukluklarini yasasinlar
Yani kirlenmeleride gerek yok oraya dokunma yok şunu yapma diye kısıtlamaktansa en son eve gelince güzel bir duş en iyisi bence
çocukların hijyeni önemli tabi ama bence salıcan toprağa dağa bayıra alıcak mikrobu alışıcak abi. çok hanım hanımcık ta büyütmücen ya
Çocuklarımız için hijyen ve temizlik çok önemli. Evde, okulda, parkta ve her yerde onların sağlığı için hijyene ekstra özen göstermeliyiz.
Uni baby cidden kaliteli cocuklarin hijyen icin cok onemli. Bence islak mendil her an yanimizda olmali
bağışıklık için mikropta lazım yoksa bağışıklık sistemi sağlam olmuyor hastalık çabuk kapılıyor
Çocuklarımız için hijyen ve temizlik çok önemli. Temizlik evdeki eğitim ile başlar ve ögrenilir
Ailede çocuk iyi bir hijyen dersi alabilir. aileler bu konuda duyarlı olmalı örnek olmalı. birde empati yapmalı herkes.
Çok kullanışlı çok hijyenik. Teşekkürler bilgi için.
Kolonya en iyisi bence. Yav devam yazmicam sistem yollattirtmiyo.
Dezenfektan ve yüzey temizleyiciler kullanıyorum
Çocuğum olunca düşünürüm vallahi şimdi düşünmedim
Hijyen çok önemli. Bu son dönemlerde daha çok önemli. Çocuklarımızın hijyen ve temizliğine dikkat ederek, özen göstererek içimizi rahatlatabiliriz.
Hijyen çok önemli bir unsur Unibaby bunun için var
Cilde zarar vermeyen ıslak mendiller tam bir kurtarıcı
insanlar ucuzu arıyor hijyenik olmayı bırektılar
Okulda kirlenen ellerin kolayca temizlenmiş olması. Hızlı ve kolay hijyenik bence.👍
Bence yanımızda kolanya ıslak mendil vs taşırsak anlık mikrobu kırabilir
İnsanların mikroplarda ihtiyacı var bırak oynasın eve gelince yıkarsın
Gerçekten çok önemli bi konu bilgilendirme için teşekkür ederim
Bu konuda çocukları bilgilendirmek en iyisi hijyen sağlık her şeyden önemlidir
cocuklari kuma falan dokundurmayin igrenc iy bi de yikamayanlar var
Su yeter baştan aşağı yıkamak lazım cocuklari eve sokarken
En iyisi evde oturmaktir ve hic bir yere cikmamak
kesinlikle çok iyi ürünler alınmalı kullanılmali önce sağlık
Bence yok sence var mı her yer mikrop kaynıyor
Su bulunamayan yerlerde kesinlikle tercihim bu zaten 👍
Hiç olmazsa olur ya da bilemeyiz nasıl olur olur olur
Temizlik şart bu u çocuklara iyi öğretmek lazım
İslak mendil götürmek daha iyi olur çünkü bazen kirlenebiliyor
dışardaki pislikten torpaktan kirdsn koriyamazsin çocuk bu bağışıklık kazanmasi gerekiyo
Toprak zaten sağlık başlı başına insan topraktan yaratılmış bir varlik
Yokkkk Çocuklarımız için hijyen ve temizlik çok önemli. Evde, okulda,
Tabikıde ıslak mendıl ve yanlarına kucuk bır sıse kolonya vermeyı unutmayın
Kimyasal barındırmayan mendiller kullanmalilar, ellerini bol bol yikamalilar.
Kimyasal barındırmayan doğal ıslak mendiller ve çocukları hijyene alıştırmak ellerini sürekli yıkamasını söylemek onları temizliğe yönlendirecektir
Unibaby çocuklar için ama ürünlerinin içeriğini sevdiğim için ben de kullanıyorum 😅