Çocuk & Ebeveyn Evde, okulda, parkta! Çocuklar için hızlı ve kolay hijyenin yolu sence ne? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1116 Evde, okulda, parkta! Çocuklar için hızlı ve kolay hijyenin yolu sence ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Ynsemre98 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sürekli ürün kullanmak yerine temiz ortamlar sağlansa daha iyi olur 0 0 Yorumla
Selinkyaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bence temizlik ve hijyen en önemli seyler dikkat edilmesi gereken seyler 0 0 Yorumla
kafamKar1sık Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl okula parka göndermezseniz çocuklarınız çok daha hijyenik olur :) 0 0 Yorumla
Diyadinli35 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Üni baby ıslak mendilleri çok güzel, hijyenik ve sağlıklıdır. 0 0 Yorumla
süvari09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dezenfektan bence en mantıklısı her an yanınızda bulundurabilirsiniz 0 0 Yorumla
Sarah___ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ne kadar dikkat edersen et 100yuz korunmak imkansiz 0 0 Yorumla
eso2114 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl yanimizda hortum tasimicagimiza göre, islak mendil 0 0 Yorumla
_darklight_08 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İnsan için ıslak mendiller en hızlı hijyen sağlıyor ama çevre için bu tam tersi 0 0 Yorumla
papatya85363 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence Kolonya hem güzel kokuyor hem dezenfekte ediyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kir her yerde var bence bunu dert etmemeliyiz çocuklarımıza düzgün bir şekilde hijyenik temizliği öğrettiğimiz sürece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok güzel bilgi teşekkürler ve herkes temiz olmalı kusura bakmasınlar ama herkes çok pis kısmen bende 0 0 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl At toprağa eve gidince yıka al sana hijyen 1 0 Yorumla
LastSoldier06 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Güzel bir ürün ve marka keyifle kullanıyorum 1 0 Yorumla
Cemeterey Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Olmazsa olmazlardan. Çantada daima var. 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Öyle bir yol yok ya çocuk varsa leke kir hepsi.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En titiz temiz benim tuvaletten cikinca kendimi ayak tirnagima kadr dezanfekte ediyorum kendimi 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Temizlik hijyen tabi ki de önemli yani 0 0 Yorumla
bayandogruuu12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl İçeriği temiz bebeğim için Stok stok 0 0 Yorumla
bilinmeyen_0511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl İçerigi güzel bir Ürüne benziyor denicem 0 0 Yorumla
selma3636 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 40% +1 yıl Anneler en iyisini bilir onlara sormam lazim 0 0 Yorumla
rujekra0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Onu bunu bilem ama üni baby şampuan basladim 0 0 Yorumla
1sualimvar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Baby İslak mendil tabiki başka markami var 0 0 Yorumla
linhpearl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Ebeveyn değilim, herhangi bir bilgim yok. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Kirlenmek güzeldir gerek yok temizlige 0 0 Yorumla
Eğlenceliduygusal1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Islak mendil başka ne olabilir ki 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Islak mendil bence canim buarafs teşekkürler 0 0 Yorumla
Damarattiz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Mükemmel anlatım için teşekkür ederiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Sürekli ürün kullanmak yerine temiz ortamlar sağlansa daha iyi olur
Bence temizlik ve hijyen en önemli seyler dikkat edilmesi gereken seyler
okula parka göndermezseniz çocuklarınız çok daha hijyenik olur :)
Üni baby ıslak mendilleri çok güzel, hijyenik ve sağlıklıdır.
Dezenfektan bence en mantıklısı her an yanınızda bulundurabilirsiniz
Ne kadar dikkat edersen et 100yuz korunmak imkansiz
Arkadaşlar ortamına çok dikkat etmek gerekiyor
yanimizda hortum tasimicagimiza göre, islak mendil
İnsan için ıslak mendiller en hızlı hijyen sağlıyor ama çevre için bu tam tersi
Bence Kolonya hem güzel kokuyor hem dezenfekte ediyor
Islak mendil ve su olmalı mutlaka
Kir her yerde var bence bunu dert etmemeliyiz çocuklarımıza düzgün bir şekilde hijyenik temizliği öğrettiğimiz sürece
Çok güzel bilgi teşekkürler ve herkes temiz olmalı kusura bakmasınlar ama herkes çok pis kısmen bende
Uni Baby hassas dokunuş kesinlikle
Ne bilim okadar çok varki
Temizlik imandan gelir demisler
Islak mendil ve iyi bir eğitim bence
At toprağa eve gidince yıka al sana hijyen
Güzel bir ürün ve marka keyifle kullanıyorum
Güzel paylaşım teşekkürler ✌️
Olmazsa olmazlardan. Çantada daima var.
Öyle bir yol yok ya çocuk varsa leke kir hepsi..
Üni baby ıslak mendilleri
En titiz temiz benim tuvaletten cikinca kendimi ayak tirnagima kadr dezanfekte ediyorum kendimi
Temizlik hijyen tabi ki de önemli yani
Uni baby tabii ki kaliteli😏😏😏😏😏😏
Uni baby kullanın hijyenik kalın
Hijyen zor ya çocuklar için
Islak mendille silmek el yüz
Güzel paylaşım teşekkürler
İçeriği temiz bebeğim için Stok stok
İçerigi güzel bir Ürüne benziyor denicem
Uni baby güzel bence 🙃🙃
Hijyen olmazsa olmazımız elbette
Uni baby kullandık ıslak mendil olarak severiz
Anneler en iyisini bilir onlara sormam lazim
İlk önce dikkat etmek lazım
Harika bence. Çocuk alışır
Temizlenmek güzeldir her çocuk için
Islak mendil ve jeller olabilir.
Her yerde ve her zaman Uni Baby
Teşekkürler 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Onu bunu bilem ama üni baby şampuan basladim
Baby İslak mendil tabiki başka markami var
Ebeveyn değilim, herhangi bir bilgim yok.
Baya mantıklı fikirler 🙏
Kirlenmek güzeldir gerek yok temizlige
Güzel paylaşım teşekkürler
Dezenfektan kullanmak elleri yıkaması
Su olmadığı yerlerde çok gerekli
Islak mendil başka ne olabilir ki
ıslak mendil ve küçük kolonya
Hijyenik olmak güzel bir şey
Çocuklara örnek olunmalı kesinlikle
Her zaman ıslak mendil şart
Çok güzel bir bence olmuş.
Islak mendil bence canim buarafs teşekkürler