Çocuk büyüdükçe ve geliştikçe, babası güç ve canlılık rolünü üstlenir. Çoğu çocuk, babalarının bir süper kahraman kadar güçlü olduğu inancıyla büyür. Bir çocuk düşüp dizini sıyırdığında, rahatlamak için anneye koşar, ancak onları koruyacak birine ihtiyaç duyduklarında babaya koşarlar.
Babanızın her şeyi fethedebileceğine ve bir anda sizi kurtarabileceğine inanmaktan gelen bir rahatlık duygusu var. Sonuç olarak, bu baba ve çocuk arasında sağlıklı bir ilişki geliştirmenin önemli bir parçasıdır. Erkekler, zamanın başlangıcından beri ailelerini ve köylerini koruyan güçlü savaşçılar olmalıydı.
Yapılan bir anket sonucunda, 1000 çocuğun yarısından fazlası, babalarının süper kahraman güçleri olduğuna inandıklarını belirtti. Bazıları babalarının zihin okuyabildiğine ya da suçla mücadele gereçlerini sakladığı gizli bir sığınağı olduğuna inanıyor.
İnsanların söylediği ilk şeylerden biri, "baba sorunları" olduğudur. Gerçekten de, pek çok kişi bir baba ve çocuğun geliştirdiği güçlü bir ilişkiye sahip olmadığını ve o duyguların eksik olduğunu belirten insanlar vardır. Buna karşılık, hayatında özlemini duyduğu ilişkinin yerini alabilecek bir adam bularak bu boşluğu doldurmaya çalışır.
Gelişimsel olarak, ebeveynlerin her iki rolü de esastır. Çocuk kendini güvende hissettiğinden, her şeyi babasının halledeceğini bilmek ve bu güven duygusundan yoksun büyüdüğünde bir boşluk hisseder. Koruma ve güvenlik ihtiyacı kaçınılmazdır, bu yüzden bu boşluğu doldurmak için mümkün olan her türlü yöntemi arayacaklardır.
Alıntı

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görmeyenlerde var
Daha çok kız çocukları için geçerlidir bence o nedeni hakkında pek de bir fikrim yok
Çünkü Babam Başkomser O BENİM KAHRAMANIM O BENİM ÜLKEMİN KAHRAMANI
Babam var ama yok gibi.
hâlâ öyle görüyorum kahramanım olarak görüyorum
Sevdikleri icin
Hiç öyle görmedim
Ben görmüyorum
ben görmüyorum