Amcalarım dayılarım ve tanımadığım şahıslar sizi çok seviyem sorumu beğenin
Hala fenomen oldum ama şu soru beğenme takıntısından kurtulamadım yani Kısacası
Sakla samanı gelir zamanı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Koskoca Scorsese bile theme park olmakla suçladı bunları ki bugün sinemanın resmen ölmesinin en büyük sorumusu özellikle Hollywood'un içine girdiği bu. arrak gibi film furyası.
Deadpool'u yapabilmek için senelerce uğraştılar zaten sırf bu çocuksu ucuzluğu bozabilir diye.
Her şeyden de öte, Daniel Craig ile falan anlaşılıp çekilen A Girl With the Dragon Tatoo aslında bir üçleme olacakken, sırf bu film furyasının kazandığı para yüzünden yapım şirketleri iptal etti mesela.
Cidden mi ya 😕
Yapım şirketi bakmış dandik superhero filmleri gerçek sinemanın on katı para kazanıyor, iptal etmiş projeyi.
Fincher falan televizyona, Netflix'e çalışmaya başladı ondan sonra.
David fincher bile mi 😟 harbiden ya iyi özetledin tüm sinemayı
Öncelikle çocuk filmi değillerdir yani genellikle bizim insanımızda kendi beğenmediği izlemediği şeylere bir çamur atma sevdası vardır nedense.
Bütün marvel filmlerini beğenmiyorum elbette ama sağlam senaryosu olan ve sempatik karakterlere sahip karakterlerde var.
Marvel filmlerindeki tek eleştirim son dönemde sürekli yeni kahraman türetmeleri ve etraf süper kahramandan geçilmemeye başladı yani önüne gelen zırh vs takıp kahraman oluyor işte bu kısmı aşırı saçma.
Marvel evreninde kaza, mutasyon deneyleri dışında süper kahramanlığa zekasıyla evrilen 1-2 karakter vardı örneğin Iron Man gibi ama şimdi başını belaya sokma diyen karısı bile zırh giyip geliyor mesela.
Tabiki çizgi romanlarından ötürü bu durum biliyorum ama çok da beğenmediğim bir durum.
Anlıyorum 😄
Hayır kesinlikle şimdiye bakar her türden birçok film dizi izledim marve gilmleri kadar iyi ve kalitelisi yok o kadar sevdirdiki (birazda disneyn olmasına bağlı disney bilinç altına kötü erkiler bıraksada marvel ınizliyorum 🤷🏻♀️) karakterleri harika tek kelimeyle nataşa tom tony be steav üçüne bayılıyordum ve onlar ölünce izleyesim gelmiyor avrngers harikaydı hatırlayınca bile tatlı bir hüzün oluşuyor
Tony ölüm sahnesinde çok ağladım artık demir star ın olmayışını düşününce üzülüyorum kendimi her ne kadar film diye teselli etsemde olmuyor DİSNEY İN KÖTÜ YANI 😣😒
Cevap
42Cevap
Merhaba,
Marvel filmlerine çocuk filmi demek bu serinin hayranlarına hakaret olacaktır. Çünkü ciddi bütçeler ve ciddi emekler ile çekilen filmler bunlar. Bende pek sevmem Marvel yapımı ama çocuk filmi de demem.
Tamam iyi özetledin
Maksat para kazanmak olduğu için her yaşa kitap ediyor hemen hemen. İçlerindeki bazı esprileri çocuklar anlayamaz mesela ve bazen de sahneler çok çocuksu gelir. O değil de Anthony Edward Stark için sizi bir dakikalık saygı duruşuna bekliyorum.
Başlıyorum duruşa
Çocuk filmi demek çok doğru olmaz ama sinema açısından çok bir şey beklememek lazım bu filmlerden. Eğlence amaçlı açarsın, izlersin. Oyunculuk, senaryo ve sinematografi açısından çok potansiyel vadetmez.
Anladım
Godfather, esaretin bedeli falan izleyecen
tr.euronews.com/.../martin-scorsese-marvel-filmleri-sinema-degil-eglence-parki-iron-man-orumcek-adam . Hatta Martin Scorsese'nin düşüncelerine bu konuda katılırım.
Okudum onu hatta Godfather yönetmeni de aynısını söylüyor
Vay be 🤣 herhalde sinema eleştirmeni falansın dimi
İyi en iyisi ya 😃
bu tarz fantastik hayali filmler çocuk filmi gibi görünebilir
ama bence çocuk filmi diye bir şey yoktur
çünkü animasyon bilgisayar ortamında çocuklara hitaben gibi dursa da çocuklardan çok yetişkinlerin izlediği bir film türüdür
Haklısın
Sahsen sevemedim. Deadpool samimiyetinden oturu severim, ama digerlerini, yalan yok, oturup ciddi kafayla izlemem, evde eglendirilecek ufaklik varsa acarim izler.
Doğru
Bilim kurgu severim ve çıkanlarıda kaçırmam ama kahraman filmlerinden soğudum
Çünkü dünyayı sömüren abd nin bende kahraman muhabbetinin inandırıcılığı kalmadı
Evet hep ABD
Kesinlikle değil. Çünkü büyük emek var. Özellikle Elizabeth olsen gibi büyük sanatkarları izleme fırsatı buluyoruz bu sayede. Buradan bütün Marvel çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz
Haklısın 😁
Tamamen sahtelik. Bu sahtekarlığa çocuk filmi denmez.
Bir çoğunda, alt metinlerde kötü mesajlar işlenir zihinlere..
Ben pek anlamadım açar mısın konuyu 😄 gerçek mi bunlar
Haklı olabilirsin 😕
Aslında değil ama beni pek sarmıyor, özellikle bu Iron Man ve ekibi.
Çok fazla fantastik.
Deadpool severim ama. 😂
Deadpool Harika
Marvelin yanlış hatırlamıyorsam gişe rekoru sıralamasında ilk 10 da 4 filmi var bu basit birşey değil çocuk filmleri olsa bunu basaramazlar
Tamam
Bence de değil Doc Film leri de iyidir Bunların Zamanın da Çizgi romanları vardı Heyy Gidi günler hey
Evet ya
Wayy sen okudun mu O çizgi romanları Onlar Baya eskidir ☺️
Ben eski toprağım 😁
Belli 1979 model mustang kızıl cupe 😁
bazı marvel filmleri çocuklar için uygun değil ama spiderman gibi bir film 7'den 70'e herkesin izleyebilceği ve sevebilceği mükemmel bir bi film
Evet bencede
Aga bee😞 şimdikine ısınmadın ben
Ben sevmedim adı neydi ya Tom Holland mı ne
Tobey geri dönemez adamın yaşı 40 larda
İzlemedim ama sen izliyorsan kesin çocuk filmidir 😬🙃
Ne alaka 😕
Marvel filmlerinde çocukları bırak yetişkinlerin dahi anlayamayacağı gizli mesajlar mevcut. Marvel filmleri her yaşa hitap edecek türden. Ama en çok 10-16 yaşındaki ergen gençlerin keyif aldığı kanısındayım.
Logan wolwerine gibi filmler de yapıyor onları izle bakalım çocuk filmi mi sonunda ağlarsın ama ızdırap dolu bir film. Ve Marvel filmleri bilim kurgu filmleri çocuk değil ama izlemem
Ben kötü demedim 😄 bence özellikle loganın sonu harika
Deadpool da dahil winter Soilder hariç gençlik filmi olarak değerlendirilebilir winter Soilder ise tamamen konusu politik alt yapısı ve seneryosu çok güzel işlenmiş kaliteli bir politik gerilim/aksiyon filmiydi ve bence çooook başarılıydı
Hiç marvel alemin sevemedim ya. O Deadpool i bile bile izlemedim.
Beğendim soruyu bağırma sjsjsj
😂
Acikcasi deadpool olmasa cocuk degilse de genclik filmleri derim...
Olabilie
Aralarında güzeller var ama pek sevmem bende deadpool favorimdi
Süper 🤔
Hayır ama şu kaptan amerikayı günahım kadar sevmem atsınlar onu
😂
Öyle düşünen var mı saçma geldi bana ben seviyorum.
Çok var öyle ya soruyu beğenir misin
Evet 🤣
Marvel 4 Ever uleeeyn! ❤️❤️❤️
Kısaca, büyük hayranıyım Marvel evreninin.
Helal 😂
Hepsi değil, bazı filmleri belli yaşın üzerinde izlemeye izin verir.
Tamam
Değildir, öyle olsa bile güzel flimler yetişkinler bile izliyor.
Senin yazılarının yazı şekli baya farklı
He dur deniyim bi
Cahil bir fenomenim sjsjsj 🤣
🤣 iyi o zaman
Haklısın. Sana katılıyorum. Marvelbyspımı filmler kaliteli ve ben severek izliyorum hâlâ. 😎
Evet
Bence görsel açıdan fazlasıyla tatmin edici kaliteli filmlere sahipler. Hikaye olarakta ortalama denebilir
Çocuk filmi olsa da olmasa da izlerim 🤣Ama ister çocuk ister büyük ol, insanın hayal gücünü geliştirdiği aşikar 🍃
marvel filmleri bence aşırı renkli ve komik yapmaya çalışıyorlar ve marvel evreninde herhangi bir karanlık göremiyorum, her zaman dc fanıyız zac snyder cok yassaaaa
Tamam ☺️
Genellikle öyle olduğunu düşünüyorum. Son Joker filmi istisna oldu ama onu belirteyim.
Hayır. Öyle olsa 40 yaşında adam bile izlemezdi hatta sadece çocuklar izlerdi
Çoğunu izlemedim ama bence değil. Netflix'teki Marvel dizilerini Jessica Jones gibi güzel buldum.
Çocuksu değil bence, gayet sürükleyici marvel serisini yeni bitirdim şimdi dizilere başladım 😁
Hayır gayet güzel o zaman Harry Potter'da çocuk filmi olurdu şimdi böyle düşününce.
Deadpool asla değil. ki çoğu Disney çizgi filmleri bile çocuklar için uygun değil.
😃 tamam
Neden fantezi ve vfx olunca çocuk filmi olsun ki? Bence hepsi her yönden üst düzey filmler. Birkaç kere seriyi baştan seyretmişliğim var.
Hiç izlemedim ama görsele bakarsam öyle gibi
Sjsjsj 😂
Hayiiir değil tabi ki
Tamam ablağğ sen diyorsan doğrudur net
Guxikjmm
Keejenjdf
Ysuehhdbnsnz
Keırjejrrı
QWERTY
Xxxzksmwjejs
XxxoooxxX
Sjsjjejejejejeejjeje anananananana
Shsjsjjsjsjsjuejsjkakkaksksk babananabanabsbbsb
nayn ve ben bayılırım
İyi
Hayır her yaşa hitap ediyor
Son benceme yorum atar mısın ben de sorunu beğenirim 😁
Sağol
Bence değil çünkü ben severek izliyorum 😅😊
İyi 🤣
Hayır tabi, herkes izleyebilir.
Evet ya
X-men serisi dışında çocuk filmi hep
Logan adamdır😉 reis
Valla öyle. Ben onun için izlerdim o filmi.
Efsane adam ya cidden
Kalite akıyor
Dc filmleri olgun, marvel filmleri çocuk filmdir
Dc de çok saçmaladı ya Batman filmlerini bir tek severim
Arkadasımın dedesi hep izliyor. Bence her yaş grubuna uygun.
Değildir
😒
@Karamelaaaa ne oldu ablağğğ
Hiççç😒😒😒
@Karamelaaaa hmmm
Hiç
@Karamelaaaa hmmmnn
Hihiiimmmmmmmmmmm..
Sevmem pek
Temem 😝
Hayir hepsini 5 er kere izlemisimdir hatta
Bana da çocuksu geliyor